IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
نوار قلب
-
-
@zahra-m1999 در نوار قلب گفته است:
YAZDAN 0 در نوار قلب گفته است:
با سلام کسی جزوه ای در باره نوار قلی و وضعیت دریچه های دارد .
جزوه به اون صورت که نه تو کتابم یه سری چیزا نوشتم اما خودم خیلی خوب این بخش یاد گرفتم اگر خواستید بگید براتون روکاغذ بنویسم وبفرستم یا تایپ کنم
اگه بفرستید ممنون میشم من تو این مبحث اشکال دارم.
-
با سلام کسی جزوه ای در باره نوار قلی و وضعیت دریچه های دارد .
جزوه به اون صورت که نه تو کتابم یه سری چیزا نوشتم اما خودم خیلی خوب این بخش یاد گرفتم اگر خواستید بگید براتون روکاغذ بنویسم وبفرستم یا تایپ کنم
اگه بفرستید ممنون میشم من تو این مبحث اشکال دارم.
باشه حتما سعی می کنم تاپایان امروز یا نهایتا تا فردا بنویسمش براتون بفرستم موفق باشید
-
روی این شکل بالا توضیحات ارائه میدم اول سعی می کنم کلیت نوار قلب بگم بعد نکات خاصی که در پاسخ دهی سریع تر کمک تون کنه پس لطفا صبور باشید وگام به گام جلو بیاید امیدوارم این مبحث تبدیل به نقطه قوت بشه بر
ممنون من یک سری تست ها رو می دیدم که در اونا وضعیت خون در حفره ها وضعیت دریجه ها بود و من ضعف دارم اگه تو این مبحث باشن منون میشم . و تا اینجا من از شما تشکر می کنم .
-
روی این شکل بالا توضیحات ارائه میدم اول سعی می کنم کلیت نوار قلب بگم بعد نکات خاصی که در پاسخ دهی سریع تر کمک تون کنه پس لطفا صبور باشید وگام به گام جلو بیاید امیدوارم این مبحث تبدیل به نقطه قوت بشه بر
ممنون من یک سری تست ها رو می دیدم که در اونا وضعیت خون در حفره ها وضعیت دریجه ها بود و من ضعف دارم اگه تو این مبحث باشن منون میشم . و تا اینجا من از شما تشکر می کنم .
من کل عملکرد قلب رو براتون توضیح میدم ازمار بافت گرهی تا همه چی همین الان هم شروع می کنم تایپ قسمت به قسمت تا هرجا تونستیم پیش می بریم اگه تموم شد که عالی نشد فردا
-
-
در عکس دوم من به نقاط توجه کنم چون شما وضعیت در اون نقطه توضیح میدید؟
بله درعکس البته این درنظر بگیرید چون یه تغییر مثبت تو شکل کتاب دادم بعد چون تایپ می کنم طول می کشه می خواید اگه درس دارید برید من می نویسم هر وقت اومدید بخونید ??!!
نه عجله ای در کار نیست . صبر می کنم تا شما تایپ کنید . باز هم ممنون
-
اول مراحل قلب
مرحله استراحت عمومی
رو شکل نگاه کنید ما یه مرحله مثل fتاgقبل aداریم (شکل دو تا دوره کار قلبه ) از مرحله fکه خون از بطن ها خروجش تموم میشه تا نقطه یaکه دهلیز ها شروع به انقباض می کنن مرحله استراحت عمومی هستش تو این مرحله خون از سیاهرگ های ششی وزیرین وزبرین وارد دهلیز ها میشه واز دهلیز ها وارد بطن تو این مرحله دریچه دو لختی وسه لختی بازن ودریچه های سینی بسته -
-
توضیح اول گفتم هر قسمت اگه مشکل نداشتید یه اوکی بدید بریم قسمت بعدی
من اینو برداشت کردم که fپایان کار قلب و شروع استراحت عمومی تو استراحت عمومی خون وارد دهلیز ها میشه و دریچه های سینی بسته و دو لختی و سه لختی باز هستند اگه تا اینجا درست باشه من فقط نمی دونم در نقطه ی g خون از دهلیز به بطن میره یا تو استراحت عمومی .
-
مرحله بعدی مرحله سیستول یا همون فعالیت دهلیز هاست
که از نقطه bشروع میشه تا cتو این مرحله دهلیز ها منقبض میشن تا خونی که درشونه رو وارد بطن ها کنن (دقت کنید مرحله قبل هم وارد بطن می شد ) تو این مرحله دریچه های سینی باز بسته اند ودریچه دو لختی وسه لختی بازن تو این بازه دهلیز ها خالی وبطن از خون پر میشه اما از نطقه ی cبه بعد تا نقطه ی bپریم (همون نقطه ی b اما تودوره بعدی منظورمه )حدود 0/7ثانیه مرحله دیاستول دهلیزی هستش که دهلیز در حال استراحت وخون واردش میشه