IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
آموزش کامل نوار قلب
-
اول مراحل قلب
مرحله استراحت عمومی
رو شکل نگاه کنید از نقطه fکه خون از بطن ها خروجش تموم میشه تا نقطه یbکه دهلیز ها شروع به انقباض می کنن مرحله استراحت عمومی هستش تو این مرحله خون از سیاهرگ های ششی وزیرین وزبرین وارد دهلیز ها میشه واز دهلیز ها وارد بطن تو این مرحله دریچه دو لختی وسه لختی بازن ودریچه های سینی بسته -
مرحله بعدی مرحله سیستول یا همون فعالیت دهلیز هاست
که از نقطه bشروع میشه تا dتو این مرحله دهلیز ها منقبض میشن تا خونی که درشونه رو وارد بطن ها کنن (دقت کنید مرحله قبل هم وارد بطن می شد ) تو این مرحله دریچه های سینی باز بسته اند ودریچه دو لختی وسه لختی بازن تو این بازه دهلیز ها خالی وبطن از خون پر میشه اما از نطقه ی dبه بعد تا نقطه ی bپریم (همون نقطه ی b اما تودوره بعدی منظورمه )حدود 0/7ثانیه مرحله دیاستول دهلیزی هستش که دهلیز در حال استراحت وخون واردش میشه -
مرحله بعدی سیستول بطنی هست که از نقطه dشروع میشه تا fتو این مرحله بطن ها خون درونشون تخلیه می کنن
پس دریچه ها ی سینی باز اند وبرایی حلو گیری ازبرگشت خون دریچه های دولختی سه لختی بسته اند الان بطن ها خالی شدند از نقطه fتا نقطه یdپریم (معادل dاما در دوره بعدی کار قلب ) بطن ها دیاستول دارن که حدود 0/5ثانیه است که موقع دیاستول دوباره خون واردشون میشه تا برای سیستول بعدی تخلیه شن -
چند تا نکته
الان
دهلیز یا بطن کی پر خون ?!!!!وقتی تو دیاستولش باشه
دهلیز یا بطن کی خالی ???وقتی تو سیستولش باشه
کی های تو سیستول ودیاستول رو هستم رو که گفتم پس وقتی یه نقطه دادن رو شکل درمورد وضع دهلیز یا بطن پرسیدن باید ببینید جز کدوم مرحله است -
دریچه ها
در یچه های دو لختی وسه لختی وقتی بسته ان که بطن منقبض شه در غیر این صورت بازن چرا ??!
چون قراره از برگشت خون ازبطن به دهلیز جلوگیری کنن
دریچه های سینی با باز شدنشون اجازه ورود خون به سرخرگ ها قلب می دن پس کی خون وارد سرخرگ ها میشه وقتی که بطن منقبض شه پس هر وقت بژن در حال انقباض بود دریچه های سینی بازن
پس برای وضعیت دریچه ها تو ی هر نقطه از نوار قلب به وضع بطن نگاه می کنیم درحال انقباض باشه. دریچه های سینی باز و دولختی سه لختی بسته ، درحال انقباض نباشه دریچه های سینی بسته دولختی وسه لختی بازن**دو لختی وسه لختی همیشه بازن جز موقع انقباض بطن **
**سینی همیشه بسته جز هنگام انقباض بطن ** -
درمورد صدا های قلب
باز شدن دریچه ها صدا ایجاد نمی کنه بسته شدنشون صدا ایجاد می کنه
پس صدای اول مال بسته شدن دریچه های دولختی سه لختی هست که با انقابض بطن تونقطه ی dرخ میده
صدای دوم مال وقتی بطن کارش تموم میشه ودیگه دریچه سینی بسته میشه که مال نقطه ی f
پس صدای اول موقع شروه انقباض بطن وصدای دوم موقع پایان انقباض بطن هست
یعنی چی?!!یعنی
**مدت زمان فاصله بین دوصدای قلب در هر دوره کار قلب برابر مدت زمان سیتول بطن یعنی 0/3 ثانیه است ** -
Bشروع انقباض دهلیزوشروع تشکیل موجQوR(فکر کنم پایان استراحت عمومی )
D شروع انقباض بطن ورخ دادن صدای اول قلب وشروع تشکیل موج s(فکر کنم بیشترین مقدار خون در بطن داریم )
Eحداکثر انقباض بطن وشروع تشکیل موج t
Fپایان انقباض بطن وشروع استراحت عمومی، صدای دوم قلب (کم ترین مقدار خون در بطن )
از Dتا Eدریچه ها دولختی وسه لختی بسته ان در سایر نقاط باز درراین محدود خون ا بژن خارج میشه در سایر نقاط وارد میشه ،دراین محدود دریچه سینی باز ودر سایر نقاط بستهاز نقطه ی b تا d دهلیز ها در حال خالی شدن ودر سایر نقاط در خال پر شدن هستن
-
@Dr-Bernosi
D.fateme.r میشه لطف کنید ببینید مطالب مشکلی ندارن
با عرض شرمندگی -
@zahra-m1999 در آموزش کامل نوار قلب گفته است:
اول مراحل قلب
مرحله استراحت عمومی
رو شکل نگاه کنید از نقطه fکه خون از بطن ها خروجش تموم میشه تا نقطه یbکه دهلیز ها شروع به انقباض می کنن مرحله استراحت عمومی هستش تو این مرحله خون از سیاهرگ های ششی وزیرین وزبرینو کرونری وارد دهلیز ها میشه واز دهلیز ها وارد بطن تو این مرحله دریچه دو لختی وسه لختی بازن ودریچه های سینی بسته
معذرت می خوام این قسمت اصلاح کنید
موفق باشیدامیدوارم این ازمون به دردتون بخوره -
Daniel21 در آموزش کامل نوار قلب گفته است:
مطالب رو تا حدود زیادی به طور کامل پوشش دادید.
"تشکر فراوان"خواهش میکنم
حقیقتا زیست درسی که نکته هاش تمومی نداره به خصوص این فصل
این چون تابستون برای یک نفر نوشتم وچون نظام جدید بود سعی کردم در کمترین زمان ممکن مطالب بنویسم
درصورت وقت حتما نکته های بیشتری میزارم
ممنونم که خوندید