IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
آموزش کامل نوار قلب
-
Bشروع انقباض دهلیزوشروع تشکیل موجQوR(فکر کنم پایان استراحت عمومی )
D شروع انقباض بطن ورخ دادن صدای اول قلب وشروع تشکیل موج s(فکر کنم بیشترین مقدار خون در بطن داریم )
Eحداکثر انقباض بطن وشروع تشکیل موج t
Fپایان انقباض بطن وشروع استراحت عمومی، صدای دوم قلب (کم ترین مقدار خون در بطن )
از Dتا Eدریچه ها دولختی وسه لختی بسته ان در سایر نقاط باز درراین محدود خون ا بژن خارج میشه در سایر نقاط وارد میشه ،دراین محدود دریچه سینی باز ودر سایر نقاط بستهاز نقطه ی b تا d دهلیز ها در حال خالی شدن ودر سایر نقاط در خال پر شدن هستن
-
@Dr-Bernosi
D.fateme.r میشه لطف کنید ببینید مطالب مشکلی ندارن
با عرض شرمندگی -
@zahra-m1999 در آموزش کامل نوار قلب گفته است:
اول مراحل قلب
مرحله استراحت عمومی
رو شکل نگاه کنید از نقطه fکه خون از بطن ها خروجش تموم میشه تا نقطه یbکه دهلیز ها شروع به انقباض می کنن مرحله استراحت عمومی هستش تو این مرحله خون از سیاهرگ های ششی وزیرین وزبرینو کرونری وارد دهلیز ها میشه واز دهلیز ها وارد بطن تو این مرحله دریچه دو لختی وسه لختی بازن ودریچه های سینی بسته
معذرت می خوام این قسمت اصلاح کنید
موفق باشیدامیدوارم این ازمون به دردتون بخوره -
Daniel21 در آموزش کامل نوار قلب گفته است:
مطالب رو تا حدود زیادی به طور کامل پوشش دادید.
"تشکر فراوان"خواهش میکنم
حقیقتا زیست درسی که نکته هاش تمومی نداره به خصوص این فصل
این چون تابستون برای یک نفر نوشتم وچون نظام جدید بود سعی کردم در کمترین زمان ممکن مطالب بنویسم
درصورت وقت حتما نکته های بیشتری میزارم
ممنونم که خوندید