سلام دوستان من درباره طرح چند تا سوال داشتم . 1ما الان خط تلفن خانه نداریم مودم هم نداریم با کد تخفیف می تونم چیکار کنم ؟!؟(راستش تو سرپل ذهاب فکر نکنم واسه کسی خط تلفن مونده باشه)
2من دیروز ثبت نام کردم نفر 84م بودم الان 82 کی معمولا نوبتم میاد /:
یه نکته هم تا یادم نرفته بگم تو شهر ما اسیاتک فکر کنم نمایندگیش رو برداسته 😊
اگه کد تخفیف برای سیم کارت یا مودم همراه بود خوبتر می شد
😊
سلام به زودی تخصیص اینترنت رایگان به آلایی ها شروع میشه
برای اینکه جلوی سوء استفاده دلالها و افراد سودجو گرفته بشه نیازه که تشخیص بدیم چه کسانی واقعا آلایی هستند.
روند دریافت این هدیه به این صورته که در سایت آلاء قسمتی برای درخواست اینترنت رایگان ایجاد میشه آلایی ها درخواست می دند و در صف بررسی قرار می گیرند.
از طرفی نیروهای آلاء برای بررسی درخواست ها محدوده لذا مجبوریم که چند صف با اولویت های بررسی متفاوت داشته باشیم.
سیستم بررسی ۳ تا صف داره که آلایی ها بعد از درخواست دادن در یکی از این ۳ صف قرار می گیرند
هواپیما 🤗 خودرو 😎 ارابه 😂که تفاوت این صف ها در سرعت بررسی درخواست های داخل صفه.
@خیرین-کوچک-دریا-دل و حامیان آلاء ( کسانی که از روز اول تاسیس آلاء تا لحظه ثبت درخواست به آلاء کمک کردند ) به محض ارسال درخواست در صف خودرو قرار می گیرند.
دیگر در خواست ها در صف ارابه قرار می گیرند.
هر کس هنگام ثبت درخواست و یا بعد از آن می تواند کد شتاب دهنده وارد کند و صف خود را ارتقاء دهد.
مثلا کدی ویژه بچه های فعال انجمن آلاء منتشر خواهد شد که صف بررسی را یک درجه ارتقاء میدهد.
یعنی از ارابه به خودرو و از خودرو به هواپیما ارتقاء می دهد.
همچنین کد شتاب دهنده هواپیما هم به چندین نفر اهدا خواهد شد که جزئیاتش رو بعدا اعلام می کنیم. اگر ایده ای برای اهدای عادلانه تر و بهتر این کدهای شتاب دهنده دارید همینجا بنویسید که بررسی کنیم.
هر کس اون کد رو داشته باشه هر صفی که باشه به صف شاتل منتقل میشه.
راستی فارغ التحصیلان آلاء هم می توانند درخواست اینترنت رایگان بدهند.
منتظر خبرهای بعدی باشید.
----ویرایش 1: توضیح شماره 1 به ابهامات و سوالات ----
پاسخ به سوالات و ابهامات آلایی ها در قالب یک فایل صوتی:
https://t.me/alaa_sanatisharif/6325
گویا متنی که نوشتم کلا یه پیام دیگه منتقل کرد، برای همین لازم بود یه ویس بذارم و کامل توضیح بدم
کسانی که تلگرام ندارند،
این فایل ogg:
alaa_internet_aboozarkhani_fard_sohrab.ogg
اینم فایل mp3:
alaa_internet_aboozarkhani_fard_sohrab.mp3
که می تونند دانلود کنند و گوش کنند.
@دانش-آموزان-آلاء @ادمین @فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام به دوستان آلایی
0_1535875619799_Screenshot_۲۰۱۸۰۹۰۲-۱۱۴۶۵۶.png
0_1535875639321_Screenshot_۲۰۱۸۰۹۰۲-۱۱۴۷۱۱.png
0_1535875667753_Screenshot_۲۰۱۸۰۹۰۲-۱۱۴۷۳۶.png
0_1535875684640_Screenshot_۲۰۱۸۰۹۰۲-۱۱۴۷۵۲.png
0_1535875698673_Screenshot_۲۰۱۸۰۹۰۲-۱۱۴۸۰۵.png
0_1535875743973_Screenshot_۲۰۱۸۰۹۰۲-۱۱۴۸۱۶.png
دانلود فایل pdfراهنما 👇
0_1535876745234_rahnamaye_sabtename_asiatech.pdf
@ادمین @دانش-آموزان-آلاء @ناظم @خیرین-کوچک-دریا-دلدریافت اینترنت رایگان ویژه آلایی ها
-
@رضـا بازم خوب گوش نکردی دیگه! از دانلود سودجویی نمیشه که دلاله اون کد تخفیف ۱۰۰٪ رو بر میداره تو بازار می فروشه
دانلوده به آلاء لطمه نمیزنه جز اینکه ما باید تیم پشتیبانی قوی تری داشته باشیم
و این یعنی هزینه بیشترراستی همه چی هزینه ریالی نیست، خیلی موقع ها وقت بالاترین هزینه هست عزیز دل.
ویس رو بردار گوش کن کامل
-
آقای ابوذرخوانی فرد بهتره انگیزه این کار خیرتون رو با بعضی حرفایی ک دوستان بدون آگاهی کامل میزنن خدشه دار نکنین و با خودتون نگین که من بدون دریافت هیچ مزدی به اینا کمک میکنم و اینام آخرش میان اینطور تشکر میکنن . متاسفانه اینجور اشخاص مثل دوست عزیزی که اون حرفو زدن به درک کاملی از آلا نرسیدن مهم اون اجر و پاداشیه که نزد خدا براتون محفوظه و همه ما آلایی ها تا آخر عمرمون دعاگوی شما بزرگواران و عزیزان هستیم
-
سلام چطور میتونم نام کاربریم با رمزم عوض کنم لطف مکنید بهم دقیق بگید چون میخواستم با اسم وارد بشم
-
در ضمن آقای ابوذر خانی و همه افرادی که بدون هیچ چشم داشتی دارن برای بچه های این مرز و بوم زحمت می کشن واقعا انسان های شریفی هستن بنده خالصانه از همه آنها تشکر میکنم امیدوارم دراین راه خداپسندانه تا آخر ادامه بدهند .
-
@revlvial در دریافت اینترنت رایگان ویژه آلایی ها گفته است:
sohrab
دلالان و سودجویان چرا!مگ فقط این سایت آلا رایگان نمیشه؟(مکانیسمی مثل روبیکا)تو بخش آموزشی روبیکا نمیشه این آموزشا رو بذارید؟ کلا برا همه رایگان بشه. دیگ این بررسی ها هم نیاز نیس.
-
@رضـا مثل اینکه شما درست ویس رو گوش نکردید. داخلش علت سودجویی رو گفتن. کد تخفیف یه چیزیه که میشه فروخت دیگه. اونوقت اگه آسیاتک اینارو بفهمه که قطعا میتونه بفهمه، چه بسا فردا کد تخفیفارم جمع میکنه.
-
mohammadhassan در دریافت اینترنت رایگان ویژه آلایی ها گفته است:
@رضـا مثل اینکه شما درست ویس رو گوش نکردید. داخلش علت سودجویی رو گفتن. کد تخفیف یه چیزیه که میشه فروخت دیگه. اونوقت اگه آسیاتک اینارو بفهمه که قطعا میتونه بفهمه، چه بسا فردا کد تخفیفارم جمع میکنه.
این هم یه قدم عالیه مثل همیشه ممنون
اما ای کاش واقعا خود ادم ها از این کارای سود جوی وحقه بازی نکنن ....یکم خوب باشیم -
Fawtmeh در دریافت اینترنت رایگان ویژه آلایی ها گفته است:
چجوری ثبت نام کنیم کد بیاد؟! کجا باید فرمو پر کنیم؟؟
هنوز ثبت نامش شروع نشده. شروع بشه اعلام میکنن.
-
mohammadhassan اگه آلاء نمیگفت که سودجویان ممکنه کدتخفیف رو بفروشن شااید کسی فکرشم به این نمیرسید الان گفتید ممکنه این کار رو بکنن و متوجه شدن و انجام میدن! . حالا اگه هم بفروشن! چند نفر اینجوری در میان که بفروشن؟؟ خیلی کم! ب نظرم برای ی مسئله کوچیک و جزئی دارید سخت میگیرید
-
@رضـا در دریافت اینترنت رایگان ویژه آلایی ها گفته است:
sohrab سلام. چرا اسیاتک آلاء رو تو vod های خودش محسوب نمیکنه؟ بهشون بگید. دراینصورت دیگه نیازی به کدتخفیف نیست!
کامل ویس گوش نکردی،
اگر کسی آسیاتک داره که نیازی به کد تخفیف نداره ۱۰۰٪ ترافیکش از آلاء رایگانه
کسی که مثلا شاتل داره می خواد آسیاتک بگیره جاش کد تخفیف ۱۰۰٪ رو از آلاء میگیره اونجا وارد می کنه
گرفتی چی شد؟ -
چطور باید ثبت نام کنیم؟حتما باید ثبت نام کنیم؟
-
ببخشید چطور باید واسه اینترنت رایگان ثبت نان کرد بلد نیسم
-
MO_orteza در دریافت اینترنت رایگان ویژه آلایی ها گفته است:
به نظر من کسایی که در منطقه 3 قرار دارند بیشتر به نت رایگان نیاز دارند
سلام کسی بوده که با آلا رتبه برترشده باشه؟