گپ خونه کنکوری ها
-
دوستان!همدیگرو دعا کنیم امشب!مخصوصا آلاییا رو!کسایی که کمکمون میکنن!انشالله سال بعد همه یچا چلو دانشگاه تهران همدیگرو ببینیم!و بریم تو دانشگا
-
دوستان!همدیگرو دعا کنیم امشب!مخصوصا آلاییا رو!کسایی که کمکمون میکنن!انشالله سال بعد همه یچا چلو دانشگاه تهران همدیگرو ببینیم!و بریم تو دانشگا
@Surgeon.Amir در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
ان شاالله ...
-
تست کلی شماره 3:
در مورد انسان چند مورد نادرست نیست؟
1)در هنگام انعکاسی که در ابتدا با یک دم عمیق آغاز میشود،شبکه آندوپلاسمی صاف سلول های بخشی از لوله گوارش که از اولین ذخیره موقتی غذا محافظت میکند،یون کلسیم را آزاد میکند.
2)رگی که از اندام تمایز یافته برای تبادل گازها به قلب میاید،همانند رگی که از تجمع چندین مویرگ وارد دهلیز راست میشود،فاقد دریچه لانه کبوتری نیست.
3)رگ وارده از روده به کبد برخلاف رگی که از قلب به کبد میاید،19 درصد از پروتئین های درون اریتروسیت های تمایز یافته اش از اکسیژن غیرا شباع هستند.
4)رگی که از مغز استخوان لگن به سمت تیموس حرکت میکند،به طور طبیعی فاقد پروتئینی است که از سلول هایی که در مبارزه با سرطان نقش اصلی دارند،ترشح میشود.
5)سیستم عصبی خودمختار در انعکاسی که در انتهای آن اسفنگتری که از ماهیچه های مخطط لوله میزنای ایجاد شده است،از انقباض در میاید،باعث تخلیه ی مثانه میشود.
6)هنگامی که چین خوردگی داخل معده از بین میرود،مقدار خون عبوری از رگی که از زیر قوس قطورترین رگ بدن عبور میکند،بیشتر میشود. -
تست کلی شماره 3:
1)در هنگام انعکاسی که در ابتدا با یک دم عمیق آغاز میشود،شبکه آندوپلاسمی صاف سلول های بخشی از لوله گوارش که از اولین ذخیره موقتی غذا محافظت میکند،یون کلسیم را آزاد میکند.
2)رگی که از اندام تمایز یافته برای تبادل گازها به قلب میاید،همانند رگی که از تجمع چندین مویرگ وارد دهلیز راست میشود،فاقد دریچه لانه کبوتری نیست.
3)رگ وارده از روده به کبد برخلاف رگی که از قلب به کبد میاید،19 درصد از پروتئین های درون اریتروسیت های تمایز یافته اش از اکسیژن غیرا شباع هستند.
4)رگی که از مغز استخوان لگن به سمت تیموس حرکت میکند،به طور طبیعی فاقد پروتئینی است که از سلول هایی که در مبارزه با سرطان نقش اصلی دارند،ترشح میشود.
5)سیستم عصبی خودمختار در انعکاسی که در انتهای آن اسفنگتری که از ماهیچه های مخطط لوله میزنای ایجاد شده است،از انقباض در میاید،باعث تخلیه ی مثانه میشود.
6)هنگامی که چین خوردگی داخل معده از بین میرود،مقدار خون عبوری از رگی که از زیر قوس قطورترین رگ بدن عبور میکند،بیشتر میشود.@Surgeon.Amir در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
تست کلی شماره 3:
6)هنگامی که چین خوردگی داخل معده از بین میرود،مقدار خون عبوری از رگی که از زیر قوس قطورترین رگ بدن عبور میکند،بیشتر میشود.کسی نیس یه چوابب به این تست بیچاره بده!؟خخخخخخ!یاد گداها افتادم
-
-
من برم پس پیش خدا!
-
بچه ها بریم پس!من نمیدونسم!خیلی ممنون!
-
بچه ها دعا یادتون نره واسه استادا واسه کسایی که در این سایت الا واسه ما زحمت میکشن
واسه هم دیگه انشالله ما هم بتونیم به بهترین ها برسیم و لطف الا و استادارو جبران کنیم
واسه منم دعا کنین
التماس دعا -
roz در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
بچه ها تا غروب فرصت داریما
واقعا چرا اینکارو کردی ؟! من دلم به امشب خوش بود داشتم اتاقمو آماده میکردم و میخواستم لیست دعاهامو بنویسم این پستتو دیدم این حالمه
آخه تو نت نوشته شب عرفه دعا کنیدیعنی فقط تا غروب ؟!
یعنی یه بار تو زندگیم بخوام یه کار خدادوستانه انجام بدم باید اینجوری ضایع شم -
فردا مگه عید نیست
دیب شبش بود
امروز روزشه
البته اگه اشتباه نکرده باشمخو امشبم شبه روزه عرفه اسسسسس
بهاره در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
فردا مگه عید نیست
دیب شبش بود
امروز روزشه
البته اگه اشتباه نکرده باشمخو امشبم شبه روزه عرفه اسسسسس