⬛⬛⬛⬛صندلی داغ ⬛⬛⬛⬛
-
@zahra-m1999 میلاد :/
از چی میترسم ؟ :/ از مرگ هم نمیترسم از قورباغه تو بچگی ترسی افتاده جونم که میترسم :face_with_tears_of_joy: ولی چند هفته پیش دیدم شوتش کردم :/ :face_with_tears_of_joy: ترس نشانه عقل در مقابله با خطره :face_with_tears_of_joy:
عادت عجیبم اینه که 24 ساعت میتونم پای لپ تاپ بشینم ! بدون اینکه حتی جایی برم :face_with_tears_of_joy: گاهی باچشم بسته تایپ میکنم
دیگه اینکه یکی از پاهامو در خلاف جهت اون یکی پام قرار میدم :/ ( پاهام تواناییشو دارند )
:/ بهم گفتن شبیه کتاب_MILAD_ در ⬛⬛⬛⬛صندلی داغ ⬛⬛⬛⬛ گفته است:
از چی میترسم ؟ :/ از مرگ هم نمیترسم از قورباغه تو بچگی ترسی افتاده جونم که میترسم :face_with_tears_of_joy: ولی چند هفته پیش دیدم شوتش کردم :/ :face_with_tears_of_joy: ترس نشانه عقل در مقابله با خطره :face_with_tears_of_joy:
عادت عجیبم اینه که 24 ساعت میتونم پای لپ تاپ بشینم ! بدون اینکه حتی جایی برم :face_with_tears_of_joy: گاهی باچشم بسته تایپ میکنم
دیگه اینکه یکی از پاهامو در خلاف جهت اون یکی پام قرار میدم :/ ( پاهام تواناییشو دارند )
:/ بهم گفتن شبیه کتاب😂😂😂😂😂توانایی تون عجیبه
-
_MILAD_ در ⬛⬛⬛⬛صندلی داغ ⬛⬛⬛⬛ گفته است:
:/ بهم گفتن شبیه کتاب😂😂😂😂😂توانایی تون عجیبه
-
@zahra-m1999 ترس دیگه ای که دارم : نت نداشته باشم
فیلتر شکنمم کار نکنه
از حسابمم یه وجهی بردارن :face_with_tears_of_joy: -
_MILAD_
:joy:باز اومد نشستاااخببگو
اون رمانیک درمورد زندکیت قراز بودن بنویسن تا کجا پیش رفت:grinning_face_with_smiling_eyes: -
-
-
@revlvial 4 ماه نبودم !
:/ 1 سال یادم نیست :face_with_tears_of_joy: علتش خودم بودم مشکلات زیادی داشتم بعدش حال بد و خیلی چیزای دیگه یکی دوتا نیستن
پست اخرم اصلا نمیدونم چی بود :/ ولی خیلی ناراحت بودم یادمه از همه چیز -
-
mahoor در ⬛⬛⬛⬛صندلی داغ ⬛⬛⬛⬛ گفته است:
judy
اکانت دیگه ای داشتین اینجا؟اره خیللیییی وقت پیش
ولی اسم اکانتم رو دوس ندارم بگم :)