گپ خونه کنکوری ها
-
سلام
سایت چقدر تغییر کرده چقد خفن شده !!!!!!!!!!!!شما چه بزرگ شدین !!!!!!!!!!!!!!کشور چه خوشگلت شده!!!!!!!!!!!!!!!یادش بخیر چند سال پیش یکی از دوستان میگفت هر رفتنی برگشتنی دارد متاسفانه راست میگفت چرا که نیاز برت میگرداند و من نیاز داشتم تا بدانم چطور هزینه ها رو کاهش بدیم ولی اقا سهراب چیزی نگفته (تیرمان به ستگ خورد) -
سلام
سایت چقدر تغییر کرده چقد خفن شده !!!!!!!!!!!!شما چه بزرگ شدین !!!!!!!!!!!!!!کشور چه خوشگلت شده!!!!!!!!!!!!!!!یادش بخیر چند سال پیش یکی از دوستان میگفت هر رفتنی برگشتنی دارد متاسفانه راست میگفت چرا که نیاز برت میگرداند و من نیاز داشتم تا بدانم چطور هزینه ها رو کاهش بدیم ولی اقا سهراب چیزی نگفته (تیرمان به ستگ خورد)@javadm328 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
سلام
سایت چقدر تغییر کرده چقد خفن شده !!!!!!!!!!!!شما چه بزرگ شدین !!!!!!!!!!!!!!کشور چه خوشگلت شده!!!!!!!!!!!!!!!یادش بخیر چند سال پیش یکی از دوستان میگفت هر رفتنی برگشتنی دارد متاسفانه راست میگفت چرا که نیاز برت میگرداند و من نیاز داشتم تا بدانم چطور هزینه ها رو کاهش بدیم ولی اقا سهراب چیزی نگفته (تیرمان به ستگ خورد)سلام .
جواد داداش خوش اومدي -
@javadm328 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
سلام
سایت چقدر تغییر کرده چقد خفن شده !!!!!!!!!!!!شما چه بزرگ شدین !!!!!!!!!!!!!!کشور چه خوشگلت شده!!!!!!!!!!!!!!!یادش بخیر چند سال پیش یکی از دوستان میگفت هر رفتنی برگشتنی دارد متاسفانه راست میگفت چرا که نیاز برت میگرداند و من نیاز داشتم تا بدانم چطور هزینه ها رو کاهش بدیم ولی اقا سهراب چیزی نگفته (تیرمان به ستگ خورد)سلام .
جواد داداش خوش اومدي -
سلام
سایت چقدر تغییر کرده چقد خفن شده !!!!!!!!!!!!شما چه بزرگ شدین !!!!!!!!!!!!!!کشور چه خوشگلت شده!!!!!!!!!!!!!!!یادش بخیر چند سال پیش یکی از دوستان میگفت هر رفتنی برگشتنی دارد متاسفانه راست میگفت چرا که نیاز برت میگرداند و من نیاز داشتم تا بدانم چطور هزینه ها رو کاهش بدیم ولی اقا سهراب چیزی نگفته (تیرمان به ستگ خورد)@javadm328 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
سلام
سایت چقدر تغییر کرده چقد خفن شده !!!!!!!!!!!!شما چه بزرگ شدین !!!!!!!!!!!!!!کشور چه خوشگلت شده!!!!!!!!!!!!!!!یادش بخیر چند سال پیش یکی از دوستان میگفت هر رفتنی برگشتنی دارد متاسفانه راست میگفت چرا که نیاز برت میگرداند و من نیاز داشتم تا بدانم چطور هزینه ها رو کاهش بدیم ولی اقا سهراب چیزی نگفته (تیرمان به ستگ خورد)سلام

-
سلام
سلام
سایت چقدر تغییر کرده چقد خفن شده !!!!!!!!!!!!شما چه بزرگ شدین !!!!!!!!!!!!!!کشور چه خوشگلت شده!!!!!!!!!!!!!!!یادش بخیر چند سال پیش یکی از دوستان میگفت هر رفتنی برگشتنی دارد متاسفانه راست میگفت چرا که نیاز برت میگرداند و من نیاز داشتم تا بدانم چطور هزینه ها رو کاهش بدیم ولی اقا سهراب چیزی نگفته (تیرمان به ستگ خورد)ینی بامزگی از سر وروتون میباره

-
@مهساااا در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
Mehdi هر کی خدافزی کرده برگشته به جز نازنین که فعلا داره مقاومت میکنه
نازنین هست خخخ
بعضی چیزارو فقط من میتونم ببینم
-
بهاره ااااااا پس هنوز خودش به من نشون نداده
اون جور که نازنین خدافزی کرد گفتم دیگه چت به قیامت !!!!!!!!!!!!!!!
-
دوستان!پیشاپیش عیدتون مبارک!
-
رکورد 22 روز هنوز پابرجاس

قضیه داره ...خودشو نشون بده هم شما متوجه نمیشی -
zahra1303 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
با ی اکانت دیگه ؟؟؟
الله اعلم

بعد خداحافظیشم البته چندبار آنلاین شد
ان شالله که بشینه درسشو درست و حسابی بخونه -

قضیه داره ...خودشو نشون بده هم شما متوجه نمیشیبهاره گپ خونه کنکوری ها](/post/43209) گفته است:

قضیه داره ...خودشو نشون بده هم شما متوجه نمیشیچه جالب مسابقه مقاومته ؟
من مسابقه بدم رکورد ۲۲ سال رو ثبت میکنم هاااا -
بهاره گپ خونه کنکوری ها](/post/43209) گفته است:

قضیه داره ...خودشو نشون بده هم شما متوجه نمیشیچه جالب مسابقه مقاومته ؟
من مسابقه بدم رکورد ۲۲ سال رو ثبت میکنم هاااا -
دوستان!پیشاپیش عیدتون مبارک!
ردپا

️
️