گپ خونه کنکوری ها
-
#ﺩﯼ
خانواده دوست و قدرت طلب، خوش فكر و خوش شانس، صميمى و خوش برخورد، شجاع و با اعتماد به نفس، قدرشناس و با محبت، متولد دى بسيار صادق و بى ريا است. درون گرا و موفق، در عشق كم تظاهر اما با كمى حوصله متوجه آن خواهيد شد كه در سينه او چه قلب گرم و عاشقى در حال تپيدن است
منو میگه ها
@Surgeon.Amir

#ﺧــــــــﺮﺩﺍﺩ
با سلیقه، خوش برخورد و دلسوز. دست و دلباز و گاهى ولخرج، عاشق تنوع وداراى حالات روحى متغير. يه خردادى چند روح مختلف را در جسم خود دارد و در واقع چند نفر است! عاشق بحث و مذاكره و هم صحبتى با او براى ديگران دلچسب است. رمانتیک و احساساتى و در عشق بسيار روياپرداز و وفادار.
لذت ببر از اینکه من رفیقتم
بقیه هم همینطور
-
@Surgeon.Amir

#ﺧــــــــﺮﺩﺍﺩ
با سلیقه، خوش برخورد و دلسوز. دست و دلباز و گاهى ولخرج، عاشق تنوع وداراى حالات روحى متغير. يه خردادى چند روح مختلف را در جسم خود دارد و در واقع چند نفر است! عاشق بحث و مذاكره و هم صحبتى با او براى ديگران دلچسب است. رمانتیک و احساساتى و در عشق بسيار روياپرداز و وفادار.
بقیه هم همینطور
@reza77 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
@Surgeon.Amir

#ﺧــــــــﺮﺩﺍﺩ
بقیه هم همینطور
بیشتر لذت میبرم !اما بخاطر این نه!خخخخخخ
-
@Surgeon.Amir

#ﺧــــــــﺮﺩﺍﺩ
بقیه هم همینطور
بیشتر لذت میبرم !اما بخاطر این نه!خخخخخخ
@Surgeon.Amir بخاطر چی پس |:
-
#ﺁﺫﺭ
مهمان دوست و بسيار معاشرتى، مهربان و خلاق، خوش گذران و خواهان آزادى، متفکر، مرموز و متغیر، مقاوم، رازدار و گاهى خسيس، متولد آذر دارای رفتاری افراطی در غم و شادی است. به عشق با چشمی شاعرانه نگاه می کند و اگر عاشق شما باشد ديگر در رفتار او اثرى از منطق به چشم نمى خورد._راست میگه؟
-:اره از ناراحتی الانت مشخصه -
@Surgeon.Amir بخاطر چی پس |:
-
#ﺁﺫﺭ
مهمان دوست و بسيار معاشرتى، مهربان و خلاق، خوش گذران و خواهان آزادى، متفکر، مرموز و متغیر، مقاوم، رازدار و گاهى خسيس، متولد آذر دارای رفتاری افراطی در غم و شادی است. به عشق با چشمی شاعرانه نگاه می کند و اگر عاشق شما باشد ديگر در رفتار او اثرى از منطق به چشم نمى خورد._راست میگه؟
-:اره از ناراحتی الانت مشخصهroz در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
#ﺁﺫﺭ
-:اره از ناراحتی الانت مشخصهبله!یکی از دوستان من آذر ماهی هسش!البته عمومیه این ویژگیا
-
@Surgeon.Amir حضوری از خجالتت در میام

-
خخخ!حتما!
-
roz در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
http://ahrargroup.com/posts/download/1065/ahrargroup-1065.jpg
خداروشکر برا من هنوز ظهره!
-
http://ahrargroup.com/posts/download/973/ahrargroup-973.jpg
سایهات همیشه مستدام
- تو که محکمتر از این حرفا بودی پسر، سختتر از اینا رو پشت سر گذاشتی!- میدونم ولی ایندفه فرق میکنه با همیشه
- چه فرقی آخه؟
- الان دیگه کسی نیست که بخواد بفهمتم
میفهمم که همیشه مرا فهمیدهای…
سایهات همیشه مستدام
#یا_صاحب_الزمان
-
roz در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
http://ahrargroup.com/posts/download/1065/ahrargroup-1065.jpg
صبرمان دارد غروب می کند...
غروب انگار یک بار تو را و اشک چشم های تو را دیده است
و حالا هر بار خونبار می شود و دلگیر!
شب را با آمدنت روز کن
صبرمان دارد غروب می کند... -
من از خوشحالی 6 تا تست درآوردم!الان سرم درد گرف!خخخخخخ!چوگیر بشی همینه دیگه!
-
@سعیداریایی سلام داداش..عید تو هم مبارک...
فقط این حالتو درک نمیکنم !!! -
@سعیداریایی داداش به اون روزی فک کن که از اتاق عمل میای بیرون..و برمیگردی میگی...
متاسفم...بیمارتون مرررررررد !!!
چ کلاسی داره

-
@سعیداریایی داداش به اون روزی فک کن که از اتاق عمل میای بیرون..و برمیگردی میگی...
چ کلاسی داره

چ کلاسی داره

خخخخخخخخخخخخ!کلاس!همونچا میکیرنت زیردستوپاشون!خخخخخخخ!اگه تخصص نداشه باشی میری دادگاه!
-
@سعیداریایی شب بخیر...
ایشالله که به ارزوهات برسی..
عیدم تبریک دوباره...
:hand: -
شب خوش!!
-
چ کلاسی داره

خخخخخخخخخخخخ!کلاس!همونچا میکیرنت زیردستوپاشون!خخخخخخخ!اگه تخصص نداشه باشی میری دادگاه!
@Surgeon.Amir در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
چ کلاسی داره

بدون تخصص میزارن بری اتاق عمل ؟

ردپا

️
️