تراز گزینه دو
-
با سلام.
من دارم میرم پایه ۱۱ ریاضی. میشه لطفا بگید تراز مناسب گزینه دو تو چه رنجی باید باشه(ترازی که نشون بده تو وضعیت خوبی هستیم) -
سلام گرینه دو که برای تابستون ازمون نداره که منظورتون بعد تابستونه؟
-
faaa31 در تراز گزینه دو گفته است:
هر سال آزمون داشت مطمئنید؟
بردیا طورانداز در تراز گزینه دو گفته است:
با سلام.
من دارم میرم پایه ۱۱ ریاضی. میشه لطفا بگید تراز مناسب گزینه دو تو چه رنجی باید باشه(ترازی که نشون بده تو وضعیت خوبی هستیم)سلام، فکر میکنم تراز گزینه 2 یه چیزی شبیه به تراز کنکور باشه. یعنی مثلا تراز 7000 باید یه تراز متوسطی حساب بشه.
بازم فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء خیرین-کوچک-دریا-دل همیار بهتر میدونن. -
faaa31 در تراز گزینه دو گفته است:
هر سال آزمون داشت مطمئنید؟
بردیا طورانداز در تراز گزینه دو گفته است:
با سلام.
من دارم میرم پایه ۱۱ ریاضی. میشه لطفا بگید تراز مناسب گزینه دو تو چه رنجی باید باشه(ترازی که نشون بده تو وضعیت خوبی هستیم)سلام، فکر میکنم تراز گزینه 2 یه چیزی شبیه به تراز کنکور باشه. یعنی مثلا تراز 7000 باید یه تراز متوسطی حساب بشه.
بازم فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء خیرین-کوچک-دریا-دل همیار بهتر میدونن.mohammadhassan
بله مطمینم من امسال قصد داشتم گزینه دو برای تابستون برم برای ازموناش ولی وقتی با نمایندگی تماس گرفتن گفتن برنامه ای واسه تابستون نداریم فقط برای کسایی که مخیوان برن دوازدهم برنامه ازمون دارند .سنجش هم همینطوره برای تابستون برنامه ای نداره.منم مجبور شدم بین قلم چی و گاج برم گاج بنابر دلایلی. -
ولی در کل برای تمامی موسسه ها تراز خوب تراز بالای حداقل 6000/7000اگه بتونی همچین ترازی بدست بیاری میتونی تو کنکور رتبه خوبی بیاری.