-
@miladsaeedi والا بخدا از بیکاری نمیدونن چیکار کنن با اینده مردم بازی میکنن
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfarzaneirani الان دلار و سکه و کل مملکت گل و بلبل فقط معدل های ما مشکل داره که به لطف خدا و کوشش نماینده های شایسته درست می شود
-
سلام بچه ها چیکار کنیم از کی شروع کنیم واسه ی رشتهای مثل تجربی به خدا که الان هم دیره اخه چرا هر کی از مامانش قهر کرده می خواد کنکور تجربی بده ?! دایی من خودش فوق لیسانس برقه میگه می خوام کنکور تجربی بدم !!!
:-\ این چه ظلمی یه !!!!
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarzie binaee با این حساب آقایون سه رشته ی اول تجربی فقط به معدل های 19.5 به بالاها میرسه.واقعا تکلیف ما مشخص نیست بمونیم یا نه. این موسسات ( قلم چی....) هم که اصلا انگار نه انگار برا اونا چه فرقی داره در هر صورت کاروبارشون سکه میشه تنها کسی که پیگیره آلاست و دکتر سبطی با آرزوی موفقیت و سلامتی برای ایشون:(((
-
سلام بچه ها چیکار کنیم از کی شروع کنیم واسه ی رشتهای مثل تجربی به خدا که الان هم دیره اخه چرا هر کی از مامانش قهر کرده می خواد کنکور تجربی بده ?! دایی من خودش فوق لیسانس برقه میگه می خوام کنکور تجربی بدم !!!
:-\ این چه ظلمی یه !!!!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarzie binaee ن توروخدا بسته پشیمونشون کنید
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها من خیلی استرس دارم توروخدا راهنماییم کنید..
من رشتم تجربیه امسال رتبه خوبی نیاوردم ی مشکلاتیم پیش اومد فقط تونستم دوهفته قبل کنکور بخونم** میخوام از صفر شروع کنم ب نظر شما اگه از شهریور شروع کنم با نکته برداری و همه چیز زمان کم نمیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم هستم بدبختانه
-
بچه ها من خیلی استرس دارم توروخدا راهنماییم کنید..
من رشتم تجربیه امسال رتبه خوبی نیاوردم ی مشکلاتیم پیش اومد فقط تونستم دوهفته قبل کنکور بخونم** میخوام از صفر شروع کنم ب نظر شما اگه از شهریور شروع کنم با نکته برداری و همه چیز زمان کم نمیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@رضـا شهریور ؟!!!!!!!!!!!!!! کجا دیره از ماه دیگه تا تیر سال بعد حدود دوازده ماه میشه
-
@رضـا شهریور ؟!!!!!!!!!!!!!! کجا دیره از ماه دیگه تا تیر سال بعد حدود دوازده ماه میشه
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfarzaneirani خوددانی!
-
farzaneirani خوددانی!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@رضـا خب الان دارم کارای کنکور برنامه ریزی میکنم ک اماده واسه خوندن باشه از ماه بعد
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها کسی میدونه تکلیف این مصوبه تو مجلس کی مشخص میشه که قطعیه یا نه؟
-
بچه ها کسی میدونه تکلیف این مصوبه تو مجلس کی مشخص میشه که قطعیه یا نه؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهghazaleh 0 دیگه ک امروز مگه تنها نبود؟
-
ghazaleh 0 دیگه ک امروز مگه تنها نبود؟
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfarzaneirani نمیدونم والا من خیلی استرس دارم هنوز مجلس تصویب نکرده در حد مصوبه هستش کسی میدونه کی اعلام قطعی میشه؟؟
-
farzaneirani نمیدونم والا من خیلی استرس دارم هنوز مجلس تصویب نکرده در حد مصوبه هستش کسی میدونه کی اعلام قطعی میشه؟؟
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۷، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهghazaleh 0 در پشت کنکوریا دستا بالا گفته است:
farzaneirani نمیدونم والا من خیلی استرس دارم هنوز مجلس تصویب نکرده در حد مصوبه هستش کسی میدونه کی اعلام قطعی میشه؟؟
من از یه نفر شنیدم گفت هفته ی بعد ولی مطمعن نیستن
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام. من رتبه ام شد سیزده هزار و خورده ای. فکرکنم اون جلسه ی آخر جزوه آقای نباخته رو که نتونستم بزارم یکی نفرینم کرده که ماه آخر کلا مریض شدم
واقعا چرا آخه بچه مردمو نفرین میکنین. واللا. الانم نمیدونم چی کار کنم واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
marzie binaee با این حساب آقایون سه رشته ی اول تجربی فقط به معدل های 19.5 به بالاها میرسه.واقعا تکلیف ما مشخص نیست بمونیم یا نه. این موسسات ( قلم چی....) هم که اصلا انگار نه انگار برا اونا چه فرقی داره در هر صورت کاروبارشون سکه میشه تنها کسی که پیگیره آلاست و دکتر سبطی با آرزوی موفقیت و سلامتی برای ایشون:(((
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۷، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهghazaleh 0 رفیق نگران نباش دکتر سبطی فکر کنم بد متوجه شده من از یه مشاور پرسیدم گف نه اون جوری نیس محاسبات داره دیگه اینجا محاسبات رو نمی نویسم خودتم میتونی حساب کنی در کل اینو بدون که اگه معدل تو مثلا 12 باشه با کسی که معدلش 20 هس فقط هجده درصد عقب افتادی اونم معدل همه 20 نیس معدل بیشتر نفرات هم 12 نیس راحت بدون استرس بخون تازه اگه معدل کسی هم 12 باشه همه درس هارو 70 بزنه پزشکی قبول میشه شک نکن حرفم درسته
-
ghazaleh 0 رفیق نگران نباش دکتر سبطی فکر کنم بد متوجه شده من از یه مشاور پرسیدم گف نه اون جوری نیس محاسبات داره دیگه اینجا محاسبات رو نمی نویسم خودتم میتونی حساب کنی در کل اینو بدون که اگه معدل تو مثلا 12 باشه با کسی که معدلش 20 هس فقط هجده درصد عقب افتادی اونم معدل همه 20 نیس معدل بیشتر نفرات هم 12 نیس راحت بدون استرس بخون تازه اگه معدل کسی هم 12 باشه همه درس هارو 70 بزنه پزشکی قبول میشه شک نکن حرفم درسته
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۷، ۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DR-Farhad اینم بگم مشاوری که ازش پرسیدم دکتره مشاور الکی هم نیس دکتر سبطی هم مشاور درجه یکه ولی در این مورد بد متوجه شده کلا بر حسب تراز محاسبه میکنن نه بر حسب نمره یاعلی
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۷، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان میخوام برم کتاب بخرم وای نمیدونم کدومش بهتره خودم به این کتابا فکر میکنم اگه شما نظر دیگه ای دارید ممنون میشم راهنماییم کنید
ادبیات و دینی میکرو
زبان میگن کتاب شهاب اناری ولی اسمشو نمیدونم
ریاضی و فیزیک و زیست و شیمی هم نمیدونمشما بگید چیکار کنم
@DR-Farhad
@فارغ-التحصیلان-آلاء
marzie binaee
@نوشابه
ghazaleh 0
najafiali78
farzaneirani
رضا
... -