-
سلام سایت انجمن آلاء چرااینهمه دییییربالا میاد؟؟ خیلی کند هستش!!! اصلا سرعت نداره؟؟ گزینه ی برگشت نداره؟؟ بایداز برنامه خارج شم دوباره وارد انجمن بشم من،چون گزینه ی بازگشت نداره؟
سوال بعدیم:برای فرستادن عکس سوال های درسی مکتوب دربرگه
چطورباید عکسی رو فرستاد توانجمن؟؟؟؟
واینکه سوالهای درسی روکجابایدپرسید؟؟ میشه ازاساتید پرسید؟؟ میشه توضیح بدین؟؟؟ ممممنوووونم -
-
سلام سایت انجمن آلاء چرااینهمه دییییربالا میاد؟؟ خیلی کند هستش!!! اصلا سرعت نداره؟؟ گزینه ی برگشت نداره؟؟ بایداز برنامه خارج شم دوباره وارد انجمن بشم من،چون گزینه ی بازگشت نداره؟
سوال بعدیم:برای فرستادن عکس سوال های درسی مکتوب دربرگه
چطورباید عکسی رو فرستاد توانجمن؟؟؟؟
واینکه سوالهای درسی روکجابایدپرسید؟؟ میشه ازاساتید پرسید؟؟ میشه توضیح بدین؟؟؟ ممممنوووونم@گل-یاس سلام
انجمن کند نیست نت شما مشکل داره احتمالا چون من کندی ای نمیبینم.
برای گزینه برگشت هم ببینید از دکمه ی برگشت که توی اندروید هست میشه استفاده کرد یا نه؟ چون من با برنامه آلاء کار نکردم. sohrab
درباره نحوه فرستادن عکس هم توی این تاپیک آموزشش هست: https://forum.alaatv.com/topic/4161/آموزش-کار-با-انجمن
سوالتون درباره درس رو باید توی بخش مربوطه بپرسید. مثلا سوال زیست رو باید تو بخش زیست شناسی پرسید. اساتید توی فروم نیستن که جواب بدن.
سلام بچها همگی میدونین آقا رمضون از رگ گردن بما نزدیک تره
من چندین ساله بخاطر کنکور روزه نگرفتم
امسال میخام بگیرم ولی تو ساعتای درس خوندنم تغییراتی ایجاد میشه
میخام از بعد از افطار شروع کنم به خوندن تا 12 ظهر روز بعدی ساعت 12 بخابم تا وقت افطار ینی همون 6 ساعتی که تو شب میخابم بیارم تو روز
چون از 12 به بعد تو روز وقتی روزه باشی بدن بی حال میشه و بازدهی میاد پایین
نظرتون چیه شما چیکار میکنین