کنکور تجربی
-
پاسخ: کنکور تجربی
-
سلام. من چند سال پیش در رشته تجربی فارغالتحصیل شدم. الآن میخوام شروع کنم به خوندن برای کنکور. میخواستم بدونم برای دیدن فیلمها باید از فیلمهای مقاطع دهم و یازدهم شروع کنم یا همون همایشهای کنکور رو ببینم فقط؟ اصلاً نمیدونم باید چطور شروع کنم و در کنار فیلمها از چه کتابهایی استفاده کنم. از دوستان باتجربه کسی میتونه راهنماییم کنه؟
-
سلام. من چند سال پیش در رشته تجربی فارغالتحصیل شدم. الآن میخوام شروع کنم به خوندن برای کنکور. میخواستم بدونم برای دیدن فیلمها باید از فیلمهای مقاطع دهم و یازدهم شروع کنم یا همون همایشهای کنکور رو ببینم فقط؟ اصلاً نمیدونم باید چطور شروع کنم و در کنار فیلمها از چه کتابهایی استفاده کنم. از دوستان باتجربه کسی میتونه راهنماییم کنه؟
Maryshi
خب شما اگه کنکور بدین باید نظام قدیم بدین یعنی درس های دوم سوم و پیش دانشگاهی . پس فیلمایی که رو ببین که واس نظام قدیمه مثل فیزک دکتر طلوعی . شیمی استاد آقاجانی یا صنیعی . زیست دکتر رحیمی یا اقای جعفری . ریاضی امینی . عربی استاد ناصح زاده یا جلادتی -
Maryshi
خب شما اگه کنکور بدین باید نظام قدیم بدین یعنی درس های دوم سوم و پیش دانشگاهی . پس فیلمایی که رو ببین که واس نظام قدیمه مثل فیزک دکتر طلوعی . شیمی استاد آقاجانی یا صنیعی . زیست دکتر رحیمی یا اقای جعفری . ریاضی امینی . عربی استاد ناصح زاده یا جلادتیnajafiali78 در کنکور تجربی گفته است:
Maryshi
خب شما اگه کنکور بدین باید نظام قدیم بدین یعنی درس های دوم سوم و پیش دانشگاهی . پس فیلمایی که رو ببین که واس نظام قدیمه مثل فیزک دکتر طلوعی . شیمی استاد آقاجانی یا صنیعی . زیست دکتر رحیمی یا اقای جعفری . ریاضی امینی . عربی استاد ناصح زاده یا جلادتیمیشه بیشتر توضیح بدید؟ مگه کنکور من با کنکور بچههای نظام جدید فرق میکنه؟
-
najafiali78 در کنکور تجربی گفته است:
Maryshi
خب شما اگه کنکور بدین باید نظام قدیم بدین یعنی درس های دوم سوم و پیش دانشگاهی . پس فیلمایی که رو ببین که واس نظام قدیمه مثل فیزک دکتر طلوعی . شیمی استاد آقاجانی یا صنیعی . زیست دکتر رحیمی یا اقای جعفری . ریاضی امینی . عربی استاد ناصح زاده یا جلادتیمیشه بیشتر توضیح بدید؟ مگه کنکور من با کنکور بچههای نظام جدید فرق میکنه؟
Maryshi
خب بنظرتون چرا میگن کنکور نظام قدیم یا جدید؟؟! -
Maryshi
Maryshi
خب بنظرتون چرا میگن کنکور نظام قدیم یا جدید؟؟! -
Maryshi
Maryshi
نحوه تاپیک زدنتون هم اشتباهه -
بله، عذر میخوام. دیر متوجه هر دو اشتباهم شدم.
حالا سؤال اصلی اینکه من فقط باید همون ویدئوهای همایشهای طلایی رو ببینم؟ در کنار اینها همون کتابهای درسی کافیه؟ البته به جز کتابهای تست که بعد از تسلط به مطالب میرم سراغشون.Maryshi
ب خود شما بستگی داره...خیر همایش طلایی رو نمیبینید همان طور ک از اسمش معلومه همایش هستش برا جمع بندی اخر سال..شما باید از اول بخونین یعنی از کلاس های کنکور استفاده کنید -
Maryshi
ب خود شما بستگی داره...خیر همایش طلایی رو نمیبینید همان طور ک از اسمش معلومه همایش هستش برا جمع بندی اخر سال..شما باید از اول بخونین یعنی از کلاس های کنکور استفاده کنید -
shima31
آهان، پس کلاسهای کنکور رو میبینم و نه ویدئوهایی که مربوط به مقاطع دهم و یازدهمه، درسته؟ چون من فکر میکردم باید از همون مقطع دهم شروع کنم بیام جلو.najafiali78
ایشون الان میان کامل توضیح میدن.
بلی کلاس کنکور ببینید -
najafiali78
ایشون الان میان کامل توضیح میدن.
بلی کلاس کنکور ببینید