نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد
-
@نوشابه به نظرتون منم اعتراض کنم اخه تو دوتا از درسا به نفعم شده هرچند کمه ولی میترسم بدتر بشه:face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
@m-bahrami1378 در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است:
@نوشابه به نظرتون منم اعتراض کنم اخه تو دوتا از درسا به نفعم شده هرچند کمه ولی میترسم بدتر بشه:face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
توی لیست انتخاب درس اون دوتا رو نزن
-
توی لیست انتخاب درس اون دوتا رو نزن
-
@نوشابه در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است:
@m-bahrami1378
دکمه اعتراض را فشرد :neutral_face: :pensive_face:این دکمه کجاست تا اینقد فشارش بدم که دیگه بالا نیاد نه به خاطر خودم بیشتر به خاطر بعضی از دوستام که واقعا در حقشون بی عدالتی شده
-
@m-bahrami1378 برو سایت سنجش سمت چپ نوشته ارسال درخواست بزن روش بعد کلید سبز عضویت در سایت رابزن و اطلاعاتت را وارد کن دقت کن باید دقیق وارد کنی اگه دقیق نباشه اعتراضت با مشخصات کارنامه یکی نیست و اعتراضت باطل میشه راستی 1روز طول میکشه تا ثبت بشه.برو ببینم چیکار میکنی .
-
@m-bahrami1378 برو سایت سنجش سمت چپ نوشته ارسال درخواست بزن روش بعد کلید سبز عضویت در سایت رابزن و اطلاعاتت را وارد کن دقت کن باید دقیق وارد کنی اگه دقیق نباشه اعتراضت با مشخصات کارنامه یکی نیست و اعتراضت باطل میشه راستی 1روز طول میکشه تا ثبت بشه.برو ببینم چیکار میکنی .
-
@miladsaeedi میشه منو فالو کنید
چطوریه؟
-
@miladsaeedi میشه منو فالو کنید
چطوریه؟