برنامه درسی
-
این برنامه پیشنهادی هست خواستید تغییر بدید ساعت روزانه تا پایان تابستون همون اکر خواستید برسونید به دوازه یک ساعت روحتما به شیمی فیزیک اضافه کنید ساعت دیگه رو بنا به حس نیاز می تونید به ریاضی در اول بعد زیست عمومی بدید
ریاضی دارید حجم زیادی رو می خونید برای اینکه بعد تابستون کارتون سبک باشه ودیگه هر روز نخونید
در کل تو برنامه سبک بودن وتایم کافی سعی کردم رعایت بشه گرچه مطمئنا بی نقص نیست چون من یه کنکوری ام مثل شما نه مشاور با تجربه
مهم ترین چیز چه این برنامه چه برنامه دیگه پای بندی واجراست ومهم تره همه تا کید می کنم حتی اگه کم خوندید یا کیفیت بخونید یه جوری بخونید که واقعا به تسلط کامل برسید -
درمورد روزای های هفته جمعه ها رو بنظرم فعلا برای مرور وتحلیل ازمون باشه بعد ها (بعد از تابستون )می تونید جمعه هفته ازمون که بعید می دونم اما جمعه هفته اول رو اگر نیاز داشتید ومباحث سنگین بود جز برنامه قرار بدید
گفته بودم پنج شنبه ببل ازمون رو به جز این ازمون که یهویی شد رو بزارید برای حل ازمون غیر حضوری(صبح مثل شرایط ازمون حلش کنید بعد ازظهر با توجه به نتیجه اش رفع اشکال کنید البته هوشمند باشید چه جمعه چه این پنج شنبه حتی الان که تابستون اگه دید مبحثی یاد نگرفتید یا جا موندید به جای این کارا اون بخونید اما از اهمیت مرور ورفع اشکال غافل نشید )
در صورت اجرای اینکار دیگه برنامه 11روز میشه(دوتا جمعه ویک پنج شنبه خارج شد از برنامه خواندن ها)
پس باکس های یه روز در میونی که دارید(عمومی ها وشیمی وفیزیک ) یکی ش پنج جلسه میشه اون یکی شیش جلسه
اونی که نیاز به کار بیشتر داره شش جلسه ی بخونید -
درمورد روزای های هفته جمعه ها رو بنظرم فعلا برای مرور وتحلیل ازمون باشه بعد ها (بعد از تابستون )می تونید جمعه هفته ازمون که بعید می دونم اما جمعه هفته اول رو اگر نیاز داشتید ومباحث سنگین بود جز برنامه قرار بدید
گفته بودم پنج شنبه ببل ازمون رو به جز این ازمون که یهویی شد رو بزارید برای حل ازمون غیر حضوری(صبح مثل شرایط ازمون حلش کنید بعد ازظهر با توجه به نتیجه اش رفع اشکال کنید البته هوشمند باشید چه جمعه چه این پنج شنبه حتی الان که تابستون اگه دید مبحثی یاد نگرفتید یا جا موندید به جای این کارا اون بخونید اما از اهمیت مرور ورفع اشکال غافل نشید )
در صورت اجرای اینکار دیگه برنامه 11روز میشه(دوتا جمعه ویک پنج شنبه خارج شد از برنامه خواندن ها)
پس باکس های یه روز در میونی که دارید(عمومی ها وشیمی وفیزیک ) یکی ش پنج جلسه میشه اون یکی شیش جلسه
اونی که نیاز به کار بیشتر داره شش جلسه ی بخونید@zahra-m1999 در برنامه درسی گفته است:
اونی که نیاز به کار بیشتر داره شش جلسه ی بخونید.
.گفته بودم پنج شنبه قبل ازمون رو به جز این ازمون که یهویی شد رو ....
-
برنامه ساعتی روزانه
زیست....۳
ریاضی.....۲
شیمی و فیزیک (یه روز درمیان باشن مثلاً شیمی روز زوج فیزیک فرد).......۲
بسته عمومی یک ....۳ (ادبیات یک ساعت عربی یک ساعت و نیم و نیم ساعت لغت زبان )
بسته عمومی دو .....۳(دینی یک ساعت و نیم زبان یک ساعت و نیم )
بسته عمومی یک ودو هم مثل ریاضی و فیزیک یکی در میان قرار بگیرند*روز جمعه هفته اول برای مرور وجمعه هفته دوم اگر ازمون شر کت می کنید صبح ازمون وبعد ظهر تحلیل ازمون
در غیراین صورت برای مرور البته به نظرم ازمون رو شرکت کنید چون سنجش خودتون بهتون کمک میکنه مسیر درست رو پیدا کنید حداقل بعد ظهر سوالات پیدا کنید از رو خود سایت کانون یا ... وحل کنید تا بفهمید مبحثی که خوندید رو یاد گرفتید کامل یا ناقص یا اصلا یاد نگرفتید
برنامه حجمی
زیست :
هفته اول
زیست دوم سه فصل اول (مطالعه کتاب +درسنامه +تست )
هفته دوم فصل ۵و۶زیست دوم کامل (مطالعه کتاب +درسنامه +تست )شیمی:طی دو هفته فصل دو شیمی سه کامل خونده شه (کتاب +درسنامه یا فیلم +تست)
فیزیک :طی دو هفته فصل دوم فیزیک سوم خوانده شود (در سنامه یا فیلم +تست+نگاهی کوتاه به حفظیات ) پیشنهاد می کنم فیلم ببینید من از دکتر طلوعی دیدم
ریاضی :طی دو هفته مبحث تابع (معادله نامعادله لگاریتم وونمایی درجه دوم برد و دامنه و اعمال رو تابع ) (پیشنهاد می کنم فیلم های استاد امینی رو ببینید جزوه هم رو سایت هست کارتون راحت تر می کنه ) (احتمالا نمی رسید است زیاد بزنید اگه فیلم دید که استاد خودشون تست حل می کنند کافیه اگر نه خودتون تعداد کمی است از هر مبحث حل کنید بعد تست زنی روکامل می کنید )
در مورد عمومی ها
عربی : عربی یک مرور سریع با تست خیلی کم در دو جلسه حداکثر بدون تست یا با تست خیلی کم
بقیه تایم مطابق برنامه قلم چی رو مباحث عربی دو سه قرار بگیره است کافی حل شده
پیشنهاد می کنم فیلم های صفر تا صد استاد ناصح زاده رو ببینید
ادبیات : هفته اول آرایه با است خیلی کم یا فعلا بی است پیشنهاد می کنم فیلم ببیند من یه جلسه استاد رواشدیدم خوب بود دکتر سبطی هم هست من ندیدم خودتون انتخاب کنید
هفته دوم لغت وتاریخ ادبیات موندن سه وهر جلسه مطالب جلسه قبل مرور شه
دینی:مطابق برنامه کانون خوانده شود
زبان : نیم ساعت هر شب لغت .هر جلسه جلسه قبل مرور شن یا از لاینتر استفاده کنید از بسته دوم یک ساعت می مونه اختصاص داده شده به گرامر
مباحث گرامر طبق بر نامه ازمون خوانده شود خواستید می تونیم فیلم ببینیداگرتست ها زیاد بود دو تا یکی یا سه تا یکی بزنید
اگر بخوص توعمومی حس کردید مبحث بعد تعدادی تست یاد گرفتید وقت تلف نکنید واست بیشتر بزارید. بعدن@zahra-m1999
یکی مث من که بعد از 7 سال میخاد دوباره کنکور بده اون چجوری برنامه ریزی کنه؟ چون هم کتابا تغییر کردن هم من . نمیتونم بیشتربه کتابا نگاه کنم یه جورایی نمیکشه ذهنم . -
@zahra-m1999
یکی مث من که بعد از 7 سال میخاد دوباره کنکور بده اون چجوری برنامه ریزی کنه؟ چون هم کتابا تغییر کردن هم من . نمیتونم بیشتربه کتابا نگاه کنم یه جورایی نمیکشه ذهنم .ehsanjoker1081 در برنامه درسی گفته است:
@zahra-m1999
یکی مث من که بعد از 7 سال میخاد دوباره کنکور بده اون چجوری برنامه ریزی کنه؟ چون هم کتابا تغییر کردن هم من . نمیتونم بیشتربه کتابا نگاه کنم یه جورایی نمیکشه ذهنم .
سلام
باید بتونید ب یک ساعت مطالعاتی مفید و خوب برسید
البته پله پله ، یعنی سعی کنید روزانه کمی ساعت مطالعه تون رو بالا ببرید (و اگه هفتگی برنامه ریزی میکنید ساعت مطالعه ی هفتیگی تون رو بالا ببرید)
اگه براتون مقدروه بهتره که تو ی آزمون آزمایشی شرکت کنید و البته بهتره که ی مشاور هم داشته باشید (مشاور و آزمون لازم هستند اما همه چیز نیستند ، اگه نمیتونید یا به هر دلیلی امکانش فراهم نیست بچه ها اینجا راهنماییتون میکنند که چیکار کنید)
موفق باشید -
ehsanjoker1081 در برنامه درسی گفته است:
@zahra-m1999
یکی مث من که بعد از 7 سال میخاد دوباره کنکور بده اون چجوری برنامه ریزی کنه؟ چون هم کتابا تغییر کردن هم من . نمیتونم بیشتربه کتابا نگاه کنم یه جورایی نمیکشه ذهنم .
سلام
البته پله پله ، یعنی سعی کنید روزانه کمی ساعت مطالعه تون رو بالا ببرید (و اگه هفتگی برنامه ریزی میکنید ساعت مطالعه ی هفتیگی تون رو بالا ببرید)
اگه براتون مقدروه بهتره که تو ی آزمون آزمایشی شرکت کنید و البته بهتره که ی مشاور هم داشته باشید (مشاور و آزمون لازم هستند اما همه چیز نیستند ، اگه نمیتونید یا به هر دلیلی امکانش فراهم نیست بچه ها اینجا راهنماییتون میکنند که چیکار کنید)
موفق باشید@D-fateme-r در برنامه درسی گفته است:
@zahra-m1999
سلام
موفق باشیدخیلی ممنون که منتقل کردی فاطمه جان
-
@D-fateme-r در برنامه درسی گفته است:
@zahra-m1999
سلام
موفق باشیدخیلی ممنون که منتقل کردی فاطمه جان
@zahra-m1999 خوشحالم ک اومدی اینجا
فدایت -
@zahra-m1999
یکی مث من که بعد از 7 سال میخاد دوباره کنکور بده اون چجوری برنامه ریزی کنه؟ چون هم کتابا تغییر کردن هم من . نمیتونم بیشتربه کتابا نگاه کنم یه جورایی نمیکشه ذهنم .ehsanjoker1081 در ادامه حرف هام
اصول برنامه ریزی تونت هست اما من هم سعی می کنم راهنمایی کنم
شما هدف بلند مدت نیاز دارید اگر ازمون شرکت کنید که اون براتون مشخص می کنه مثلا یک ماه سه ماه شش ماه و....باید بدونید دریک بازه زمانی کجا باشید
حالا کم کم اهداف کوچیک تر میشن وتبدیل به روزانه میشن حالا که مشخص کردید یا طبق برنامه ازمون دیدین که باید مثلا در دو هفته چی بخونید با توجه به تایمی که در کل هفته دارید سطح تسلطتون برنامه ریزی کنید مثلا اگه نگاه کنید کانون هم شیمی دوم داره هم سوم اما من برای دوستمون فقط سوم گذاشتم چون نمی رسه اما در عوض مثلا برای هر فصل شیمی سه بالای ده ساعت وقت داره اینجوری عالی می خوندش وبهتره از اینه که هردو رو با کیفیت کم بخونه بعد تابستون خیلی راحت شیمی دوش می خونه یا اگر نگاه کنید ریاضی هر روز شاید برای دانش اموز تجربی عجیب باشه اما طبق ازمون مباحث مهم واصلی خونده میشه پس بهتره کامل عالی خونده شه با همین مباحثم میشه به درصد خوبی رسید پس بعد تابستون زیست وشیمی هر روز میشن
یا اگه فیزیک سنگین باشه میایم فعلا حرکت ودینامیک کنار میزاریم اگه وقت شد ازمون جمع بندی خونده میشه تا بشه فیزیک یک ودو رو بقیه درسا رو خوند
ببینید موندن شیمی دو شاید ترسانک به نظر بیاد الان اما چیزی که هست اینه وقتی یه درسای کامل جمع شه بعدن بایه تایم کم یاد آوری میشه وتایم بیشتر ازمون ها جبرانی وجمع بندی می مونه برای خونده نشده ها اما امان از وقتی همه نصفه نیمه بی کیفت باشن اون وقت ازمون جبرانی دیگه جبرانی نیست انگار یه ازمون تازه است چون همه درسا نیاز به کار دارن
پس طبق هدفتون وبازه های مشخص تقسیم بندی داشته باشید وپیش برید ....اما اگه ازمون رفتید از نرسیدن به برنامه کامل نترسید فقط هوشمندانه ومنطقی تصمیم بگیرید ونگاه به آینده برای جبران کاستی ها داشته باشید
براتون آرزوی موفقیت می کنم -
سلام ...
کل وقتتون رو مشخص کنید در هر روز ودر هر هفته
درصدای لازم رو به طور نسبی پیدا کنید برای رشته ی که می خواید
یه جدول برای هر روز بکشید ودرسا رو تقسیم کنید
زیست وشیمی رو کامل بخونید وریز وکامل کتاب وتحلیل کنید
از ریاضی می تونید ابتدا امار احتمال وانالیز و تصاعد وماتریس و حد ومشتق وکار بردمشتق وانتگرال ومثلثات بخونید
البته باید یه پیش نیاز از تابع بخونید ولی رو این مباحث تست زیاد کار کنید
ازفیزیک می تونید از فصل سه پبش و .. تا اخر پیش بخونید دکتر طلوعی تو این فصل نکته ها خوبی گفتن البته باید مرورشون کنید وتو تست به کار ببرید در اخر مغناطیس والقا رو بخونید وگرما وقانون گازه ها یه نگکاه به فشارم کنید اگه وقت داشتید
ادبیات ابتدا لغت واملا وتاریخ رو بخونید رو قرابت کار کنید هرشب . متن کتاب درسی رو بخونیدوبیت هاش رو از نظر مفهوم بررسی کنید اگه در اخر وقت اوردید یکم ارایه کار کنید
عربی فیلمای استاد ناصح زاده رو ببینید اگه وقت دارید همشو ببینید که می تونم بگم به صد فکر می کنیو واقعا عربی رو نمیشه جدا کرد مثل ریاضی چون به هم پیوسته است اگه وقت نداشتید ابتدا ترجمه ومفهوم کار کنید متن کتاب ولغات وتعریبای کتاب بخونید ..درک مطلبم فقط سوالای مفهومش رو بررسی کنید ودر اخر منصوبات بخونید
در مورد زبان لغت رو هر شب بخنوید از رو کتابچه وشب بعدش تست بزنید در حد سی دقیقه بعد گرامر رو بخونید تو تایم مرده رو ریدینگ کار کنید چون از کلوز راحت تره کلوز علم لغت وگرامر بالا می خواد ..
دینی رو کامل بخونید
در مورد تقسیم بندی و رتبه بندی که کردم میشه پزشکیم اورد شک نکنید بخونید وامیدوار باشید اگه می تونید با یه مشاوخوب نه ادم گول زن برنامه ریزی کنید اگه نه طبق وقت روزانتون مباحثی که گفتم تقسیم کنید اگه می تونید مرخصی بگیرید
از سال ۸۵به نظرم تست ها کنکور حل کنید وریز به ریز تحلیل کنید مبع اول تستی تون کنکور باشه
سعی کنید تا فروردین مباحث تموم کنید اردیبهشت مرور کنید خرداد ازمون سه روز یکبار بزنید وشهریور خبر پزشکی تون رو به ما بدید
یاعلی. موفق باشید
این هفت ماه پیش نوشته بود شاید یه سری نکته اش به درد بخوره -
@zahra-m1999
سلام
موفق باشید@D-fateme-r
درسته حرفاتون . ولی مقدور نیست برام . اگه بشه میخام از دوستان مشاوره بگیرم.
و در مورد برنامه ریزی هم هیچی بلد نیستم .. میخام دوستان برام برنامه پیشنهاد بدن .. -
@D-fateme-r
درسته حرفاتون . ولی مقدور نیست برام . اگه بشه میخام از دوستان مشاوره بگیرم.
و در مورد برنامه ریزی هم هیچی بلد نیستم .. میخام دوستان برام برنامه پیشنهاد بدن ..ehsanjoker1081
اینجا دوستان میتونند بهتون کمک کنند (البته آلا مشاوره ی شخصیِ رایگان هم داره ک استاد امینی راد جواب میدن)
برنامه پیشنهاد بدن؟ -
ehsanjoker1081
اینجا دوستان میتونند بهتون کمک کنند (البته آلا مشاوره ی شخصیِ رایگان هم داره ک استاد امینی راد جواب میدن)
برنامه پیشنهاد بدن؟@D-fateme-r
چجوری میتونم از مشاوره استاد امینی راد استفاده کنم؟ -
ehsanjoker1081
برنامه پیشنهاد بدن؟@D-fateme-r
منظور از پیشنهاد اینه که چجوری میتونم برنامه بنویسم.
مثلا من مغازه دارم و نمیتونم ببندمش و بایس اونجا درس بخونم.
موندم چجوری درس بخونم. خودمم سال 88 یه بار کنکور دادم و تو مقطع کاردانی تموم کردم الان دوباره میخام تغییر رشته بدم برا تجربی و کلی چیزا تغییر کرده . ازدروس گرفته تا خوده بنده . نمیتونم زیاد وفق بدم خودمو با درسا . بعدشم امسال سال اخر کنکور نظام قدیمه -
این پست پاک شده!
-
@D-fateme-r
چجوری میتونم از مشاوره استاد امینی راد استفاده کنم؟ehsanjoker1081
لطفا جواب بدین دوستان -
@D-fateme-r
چجوری میتونم از مشاوره استاد امینی راد استفاده کنم؟ehsanjoker1081 قبلا این امکان از سایت الا بود ولی الان پیداش نکردم
-
@D-fateme-r
منظور از پیشنهاد اینه که چجوری میتونم برنامه بنویسم.
مثلا من مغازه دارم و نمیتونم ببندمش و بایس اونجا درس بخونم.
موندم چجوری درس بخونم. خودمم سال 88 یه بار کنکور دادم و تو مقطع کاردانی تموم کردم الان دوباره میخام تغییر رشته بدم برا تجربی و کلی چیزا تغییر کرده . ازدروس گرفته تا خوده بنده . نمیتونم زیاد وفق بدم خودمو با درسا . بعدشم امسال سال اخر کنکور نظام قدیمهehsanjoker1081 این ک ما بهتون برنامه پیشنهاد بدیم چندان جالب نیست! و البته فکر نکنم موثر باشه ، چون ما ن شما رو میشناسیم (یعنی نمیدونیم روزانه چقدر کشش دارید یا چقدر طول میکشه تا ی مطلب رو یاد بگیرید و اینا...)و ن میدونیم چقدر وقت آزاد دارین برای مطالعه ی مفید
خلاصه این ک بهتره خودتون با شناختی ک از خودتون دارید ی برنامه تنظیم کنید
کمکی ک از دست ما برمیاد اینه ک روش های مطالعه ی هر درس رو بهتون بگیم و ... -
ehsanjoker1081 این ک ما بهتون برنامه پیشنهاد بدیم چندان جالب نیست! و البته فکر نکنم موثر باشه ، چون ما ن شما رو میشناسیم (یعنی نمیدونیم روزانه چقدر کشش دارید یا چقدر طول میکشه تا ی مطلب رو یاد بگیرید و اینا...)و ن میدونیم چقدر وقت آزاد دارین برای مطالعه ی مفید
خلاصه این ک بهتره خودتون با شناختی ک از خودتون دارید ی برنامه تنظیم کنید
کمکی ک از دست ما برمیاد اینه ک روش های مطالعه ی هر درس رو بهتون بگیم و ...@D-fateme-r
حرفاتون متین
روش مطالعه بهم بگین پس