خواهش میکنم کمک کنین خیلی مهم
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها من تو عمومیا فقط عربیم خیلی داغونه بشدت افتضاح تا حدی که صیغه ها رو بلد نیستم سال های پیش هم با حفظ کردن متن کتاب نمره میاوردم ولی دیدم خیلی ها اقای ناصح زاده رو پیشنهاد کردن منم با فیلم های کلاس کنکور95 شون شروع کردم ولی واقعا سخته برام الان تو مبحث ضمیر موندم سوالم اینکه میشه بخش هایی رو خوند که به پایه ربطی کمی داشته باشه و بشه به 40_50 رسید و کلا بگین الان چکار کنم یا پیشنهاد دیگه دارین لطف کنین بگین
خیلی ممنون بخدا خیلی حرص خوردم برای این درس -
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوست گل این مشکل شمارو خیلی از بچها دارن یکی همین عربی یکیم ریاضی من فقط نظر خودمو میگم بهتون امیدوارم کمکتون کنه بنظر من درس عربی درسی نیس که خود دانش آموز بخونه باید حتما با دبیر پیش رفت خود منم همین وضعیتو داشتم حتی بدتر یعنی کلاسیمم خیلی بد بود تا یه دبیر عالی گرفتم و نه تنها کلاسیم 20 شد درصدای قلمچی و کنکورای سال قبل هم تا 70 یا یکم کمو زیاد میزدم. من میگم شما برید پیش یه دبیر خیلی خوب که اکثر بچها ازش نتیجه گرفتن و از اول یعنی پایه باهاش کار کنید و حتما روی این درس نچسب وقت بزارید چرا که درصدش در کنکور اگر بالا بزنید فوق العاده میکشدتون بالا و برای ترجمه هم اینطور که میگم بخونید خیلی کمکتون میکنه از کلاس دوم دبیرستان یا اگه نظام جدید هستید از دهم شروع کنید از درس 1 به متن خوندن و بعد خودتون معنی کنید هرجا که نتونستین برید از آخر معنی کلمشو ببینید. یعنی نباید بنظرم از کتابهای کمک اموزشی فقط لغت خوند چون ما نمیریم برای زبان دیکشنریشو از اول همینطوری بخونیم که هرجا مشکل پیش اومد میریم به دیکشنری سر میزنیم.
ببخشید خیلی طولانی شد هدفم فقط کمک بود حیفم میومد نگم ایشالله که هرچی زودتر مشکل جزییتون برطرف بشه
-
سلام دوست گل این مشکل شمارو خیلی از بچها دارن یکی همین عربی یکیم ریاضی من فقط نظر خودمو میگم بهتون امیدوارم کمکتون کنه بنظر من درس عربی درسی نیس که خود دانش آموز بخونه باید حتما با دبیر پیش رفت خود منم همین وضعیتو داشتم حتی بدتر یعنی کلاسیمم خیلی بد بود تا یه دبیر عالی گرفتم و نه تنها کلاسیم 20 شد درصدای قلمچی و کنکورای سال قبل هم تا 70 یا یکم کمو زیاد میزدم. من میگم شما برید پیش یه دبیر خیلی خوب که اکثر بچها ازش نتیجه گرفتن و از اول یعنی پایه باهاش کار کنید و حتما روی این درس نچسب وقت بزارید چرا که درصدش در کنکور اگر بالا بزنید فوق العاده میکشدتون بالا و برای ترجمه هم اینطور که میگم بخونید خیلی کمکتون میکنه از کلاس دوم دبیرستان یا اگه نظام جدید هستید از دهم شروع کنید از درس 1 به متن خوندن و بعد خودتون معنی کنید هرجا که نتونستین برید از آخر معنی کلمشو ببینید. یعنی نباید بنظرم از کتابهای کمک اموزشی فقط لغت خوند چون ما نمیریم برای زبان دیکشنریشو از اول همینطوری بخونیم که هرجا مشکل پیش اومد میریم به دیکشنری سر میزنیم.
ببخشید خیلی طولانی شد هدفم فقط کمک بود حیفم میومد نگم ایشالله که هرچی زودتر مشکل جزییتون برطرف بشه
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHeroes_Hunter اخه مشکل اینجاست اصلا شرمون دبیر خوب نداره کلا شهر 5تا دبیر عربی نداره حالا شما که عربیت خوبه میتونی سوال اولم رو جواب بدی
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHeroes_Hunter راستی پشت کنکوری ام رشته ریاضی منطقه3
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اها ای بابا از کجا معلوم خوب نیستن؟؟ کسی تو شهرتون قبولی نداده؟؟
خواهش میکنم بفرمایید اگه بتونم جوابتونو حتما میدم
-
اها ای بابا از کجا معلوم خوب نیستن؟؟ کسی تو شهرتون قبولی نداده؟؟
خواهش میکنم بفرمایید اگه بتونم جوابتونو حتما میدم
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHeroes_Hunter بخش هایی هست که قشنگ بخونم و پایه زیاد لازم نباشه مثل ترجمه یا فکر کنم متن و شکل
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
به نظرم تو عربی هیچ مبحثی وجود نداره که هیچ نیازی به پایه نداشته باشه
از الان تاکنکورسال بعد خیلی وقت داری به نظرم وقتتو رو اول رو ترجمه و منصوبات بزار
موفق باشی -
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بدی عربی اینه که پایه خیلی مهمه
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHeroes_Hunter به شدت باهاتون موافقم
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی از دبیر و مشاورم میپرسم و خبرشو بهتون میدم
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHeroes_Hunter
تنها درسیه که اروم اروم و از پایه باید بخونیش (:استرس این خانم/ اقا هم خب طبیعیه
اروم اروم پیش بره کم کم راه میفته دیگه!
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان تو جلسه 7 کلاس اقای ناصح زاده مبحث ضمایر موندم به نظرتون بعضی قسمتا زود رد شم اشکالی نداره
-
Heroes_Hunter به شدت باهاتون موافقم
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@رهاتوکل البته واقعا کار سختیم نیست این دوستمون اگه بخواد مطمأنا میتونه به درصدی که میخواد برسه
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
موندی منظورت اینه متوجه نشدی؟؟
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قسمتایی که بلدیو باید همینکارو اصن انجام بدی
-
@رهاتوکل البته واقعا کار سختیم نیست این دوستمون اگه بخواد مطمأنا میتونه به درصدی که میخواد برسه
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHeroes_Hunter اره خب قطعا که نشد نداره.
من واسه کنکور امسال عربیم اصن خوب نبود دوماه قبل از کنکور فیلمای اقای ناصح زاده (14ساعته)رو دیدم به نظرم فوق العاده بودن -
موندی منظورت اینه متوجه نشدی؟؟
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHeroes_Hunter درس رو میفهمم ولی نمیتونم تست بزنم
-
Heroes_Hunter درس رو میفهمم ولی نمیتونم تست بزنم
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@رهاتوکل دو هفته بود که با کلاس پیش میرفتم ولی نا امید شدم و ول کردم
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تستای عربی اکثرا نکته دارن اول قشنگ درسو یاد بگیر بعد برو سراغ تست نتونستیم نکتشو واسه خودت در بیار یجا بنویس تا دفه بعد به مشکل نخوری