شیمی صفر تا صد کنکور استاد اقاجانی
-
سلام خسته نباشید از شیمی صفر تا صد کنکور استاد اقاجانی سوال داشتم اینکه اگه فقط فیلم هارو ببینیم کفایت میکنه یا نه باید کتاب هم خونده بشه؟؟
@حامیان-آلاء-مشاور
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام خسته نباشید از شیمی صفر تا صد کنکور استاد اقاجانی سوال داشتم اینکه اگه فقط فیلم هارو ببینیم کفایت میکنه یا نه باید کتاب هم خونده بشه؟؟
@حامیان-آلاء-مشاور
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاءHeroes_Hunter سلام خدا قوت.پیرو سوال شما بگم که ۱۰۰℅هم باید کتابو بخونی حتی خود اقای اقاجانی توی کلیپ هاشون میگن
-
Heroes_Hunter سلام خدا قوت.پیرو سوال شما بگم که ۱۰۰℅هم باید کتابو بخونی حتی خود اقای اقاجانی توی کلیپ هاشون میگن
@farhad-pashaei74 سپاسگزارم از پاسخ شما
-
@romisa1234 حتما ممنون از راهنماییتون
-
@رهاتوکل کتاب درسی
-
سلام کسی میدونه چجوری کتاب هاش رو گیر بیارم ؟جزوه هایی که خود سایت گذاشته کامله ؟ ممنون.
-
aaalizadeh79 آن شدی سوال دارم ازت...
-
سلام کسی میدونه چجوری کتاب هاش رو گیر بیارم ؟جزوه هایی که خود سایت گذاشته کامله ؟ ممنون.
sinamostafazadeh شرمنده من اطلاعی ندارم
-
@zahra-m1999 خب نگاه کن
-
@zahra-m1999 خب نگاه کن
sinamostafazadeh در شیمی صفر تا صد کنکور استاد اقاجانی گفته است:
@zahra-m1999 خب نگاه کن
آخه دوستان گفتن امسال یه سری فیلم رو کانالشون اضافه کردن
-
@zahra-m1999 هنوز که اضافه نشده و 124تاست
-
Heroes_Hunter در شیمی صفر تا صد کنکور استاد اقاجانی گفته است:
جدی؟؟؟روکانال شمردید!!؟؟
-
@رهاتوکل کتاب درسی
Heroes_Hunter من از فیلم های سال95استفاده میکردم که بعضی از فصل ها مثل اسید و باز رو کاملا از روی کتاب درسی تدریس میکنن اما درکل واسه کل فصلا خوندن کتاب درسی خیلی مهمه
-
sinamostafazadeh کتاب شیمی2رو من پارسال از سایت دانلود کردم فک کنم الانم باشه
-
@zahra-m1999 نشمردم دیدم به آخرش اضافه نشده
-
Heroes_Hunter من از فیلم های سال95استفاده میکردم که بعضی از فصل ها مثل اسید و باز رو کاملا از روی کتاب درسی تدریس میکنن اما درکل واسه کل فصلا خوندن کتاب درسی خیلی مهمه
@رهاتوکل آها ممنون. خودشونم فک کنم یه کتابی دارن ولی نمیدونم چجوری میشه تهیه کرد و یه سوال دیگه اینکه کلاس کنکورشون بهتره؟؟ یا صفر تا صد کنکور؟؟