زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95)
- 
سلام...این سوال رو هم بدین استاد حل بکنه ! 

- 

- 
  @سهندkonkor 
 سلام
 حتما
- 
@سهندkonkor 
 سلام
 حتماmpashazadeh در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است: @سهندkonkor 
 سلام
 حتماببخشیدشماهمایشومیرید؟ 
- 
سلام 
 این جزوه ای که قرار دادید مطالب جدیدی داخلش هست که داخل جزوه ی قبلی نیست اگه می شه به استاد بگین که مطالب جدید رو تدریس کنند.
- 
فربد در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است: سلام ببخشید سوال داشتم پرده ی تقوا چه نوع اضافه ای است؟ 
 سر تعظیم چطور؟
 سلام
 سر تعظیم اضافه ی اقترانی
 پرده ی تقوا فکر کنم اضافه تشبیهی
- 
m.d در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است: سلام میشه از استاد بپرسین برنامشون برای لغت،املا و تاریخ ادبیات چیه؟ ایشون بعد از اتمام مباحث آرایه،زبان فارسی و قرابیت میخوان رو این مباحث کار کنن!در ضمن برای تاریخ ادبیات هم که میخوان فایل صوتی بذارن! 
- 
اقای راوش ازتون کمال سپاس وتشکر دارم برای اینک کامنت های مارو می خونید وبهش جواب می دید 
- 
قدر استاد نکو دانستن حیف ،استاد به من یاد نداد.. 
 بچه ها در این شعر (یاد و داد )باهم جناس نمیشن؟؟najva در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است: قدر استاد نکو دانستن حیف ،استاد به من یاد نداد.. 
 بچه ها در این شعر (یاد و داد )باهم جناس نمیشن؟؟تو همین بیت منظورتونه؟؟؟؟؟ 
 خوب اینجا داد نیست که نداد هست
 اگه منظورتون یاد و نداد هست نخیر جناس نمیشه
- 
قدر استاد نکو دانستن حیف ،استاد به من یاد نداد.. 
 بچه ها در این شعر (یاد و داد )باهم جناس نمیشن؟؟najva در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است: قدر استاد نکو دانستن حیف ،استاد به من یاد نداد.. 
 بچه ها در این شعر (یاد و داد )باهم جناس نمیشن؟؟چناس نمیشن!یاد و داد میشن!اما تو این بیت یاد و نداد هستش!پس نمیشن 
- 
سلام ببخشیدکی امروز رفت همایش استاد من شهرستانیم نشدکه بیام لطفااگه کسی رفته جزوه ی ایشون روبزاره همه استفاده کنن zahra44 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است: سلام ببخشیدکی امروز رفت همایش استاد من شهرستانیم نشدکه بیام لطفااگه کسی رفته جزوه ی ایشون روبزاره همه استفاده کنن جزو ه ی استاد روی تلگرامشون هست 
 https://telegram.me/adabestaan
- 
zahra44 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است: سلام ببخشیدکی امروز رفت همایش استاد من شهرستانیم نشدکه بیام لطفااگه کسی رفته جزوه ی ایشون روبزاره همه استفاده کنن جزو ه ی استاد روی تلگرامشون هست 
 https://telegram.me/adabestaan@mehdinasiri در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است: zahra44 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است: سلام ببخشیدکی امروز رفت همایش استاد من شهرستانیم نشدکه بیام لطفااگه کسی رفته جزوه ی ایشون روبزاره همه استفاده کنن جزو ه ی استاد روی تلگرامشون هست 
 https://telegram.me/adabestaanاگه بتونم آپلود میکنم تا چن دقیقه دیگه 
- 
نظرات و سوال هاي شما پيرامون ادبيات صفر تا صد كنكور آقاي راوش جهت نمایش فیلم های این درس اینجا کلیک کنید! 
- 
الان هر کاریی می کنم برای آپلود عکس ها می نویسه شما دسترسی کافی برای انجام این کار را ندارید!!! چی کار کنم ؟؟؟؟ @mehdinasiri سلام من توی یه تاپیک جداگانه آپلودشون کردم