زمان قرار گیری فیلم ها
-
سلام و خسته نباشید
میشه بفرمایید که دقیقا چند وقت بعداز قرارگیری فیلم روی سایت
همه کیفیت ها قرار داده میشه ؟ مثلا 5ساعت بعد روز بعد یا ... -
ali said:
سلام و خسته نباشید
میشه بفرمایید که دقیقا چند وقت بعداز قرارگیری فیلم روی سایت
همه کیفیت ها قرار داده میشه ؟ مثلا 5ساعت بعد روز بعد یا ...قبلا در قسمت اطلاعيه تالار به اين سوال پاسخ داده شده بود،
لطفا سرچ كنيد و بعد تاپيك جديد باز كنيدموفق و مويد باشيد
يا علي(ع)
-
اقا سهراب میشه لطفا لینک بدید پیدا نکردم !
-
اقا چرا جواب نمیدی !
از دیروز منتظرم کیفیت های پایینتر عربی و فیزیک بیاد هنوز نیومده
اقا تو رو خدا یه کار + رو تا اخر درست انجام بدین دیگه ! فک میکنم افراد کمی هستن که میتونن720 دانلود کنن ! ما که نمیونیم باید همینجوری منتظر بمونم ظاهرا نظم مشخصی هم نداره زمان قرار گیری !
این درست نیست. -
sohrab;4646 said:
قبلا در قسمت اطلاعيه تالار به اين سوال پاسخ داده شده بود،
لطفا سرچ كنيد و بعد تاپيك جديد باز كنيدموفق و مويد باشيد
يا علي(ع)
یقیه کیفیت های عربی شنبه می یاد درسته ؟
خسته نباشید -
ali said:
اقا چرا جواب نمیدی !
از دیروز منتظرم کیفیت های پایینتر عربی و فیزیک بیاد هنوز نیومده
اقا تو رو خدا یه کار + رو تا اخر درست انجام بدین دیگه ! فک میکنم افراد کمی هستن که میتونن720 دانلود کنن ! ما که نمیونیم باید همینجوری منتظر بمونم ظاهرا نظم مشخصی هم نداره زمان قرار گیری !
این درست نیست.قبلا گفته بوديم كه فيلم هر روز فرداش مياد رو سايت و نسخه ٧٢٠ هستش، بقيه نسخه ها هم يك روز بعدش رو سايت مي آيد، پس فيلم چهارشنه روز پنجشنبه مياد رو سايت و كيفيت هاي ديگرش شنبه( جمعه تعطيله دوست من)
بعضي روزها بنا به تشخيص آلاء، روز جمعه روز كاري اعلام مي شود، براي همين بعضي هفته ها روز جمعه فيلم رو سايت قرار مي گرفت،
بعضي هفته ها هم آلايي ها پنجشنبه تا ١٠ مي مانند مدرسه لذا به جاي اينكه فيلم پنجشنبه روز شنبه بياد رو سايت، همان روز در سايت قرار مي گيرد،
پس اگر دقت كنيد تاخير نداشتيم كه مي فرماييد كارمون را درست انجام نداده ايم و تقريبا از برنامه اعلام شده هم جلوتر بوديم
يا علي(ع)
-
ممنون از توضیحات کاملتان بنده سوئ تفاهم برام پیش اومد اخه چهاشنبه کلاس برگزار شده روز بعد فیلم امده رو سایت بعد منم همینجوری پنج شنبه منتظر بودم جمعه هم همینطور فک کردم کلا نظم اینا نداره پاسخ روشنی هم دریافت نکرده بودم انصافا تا این لحظه ولی الان ملطفت شدم
ممنون از زحمات شما . -
-
ali said:
ممنون از توضیحات کاملتان بنده سوئ تفاهم برام پیش اومد اخه چهاشنبه کلاس برگزار شده روز بعد فیلم امده رو سایت بعد منم همینجوری پنج شنبه منتظر بودم جمعه هم همینطور فک کردم کلا نظم اینا نداره پاسخ روشنی هم دریافت نکرده بودم انصافا تا این لحظه ولی الان ملطفت شدم
ممنون از زحمات شما .خواهش مي كنم، اميدوارم كه بتوانيد نهايت استفاده از سايت را بكنيد،
البته اينم بگم كه بعضي اوقات مشكلات نرم افزاري يا سخت افزاري ايجاد مي شود، چون حجم توليد فيلم ها بالاست، اين موضوع. طبيعي است،
به طور مثال امروز هارد سرور تموم شد و ما ٦ ترابايت ديگه تهيه كرديم، تا هارد را براي ما بفرستند كلي زمان هدر رفت و تقريبا امروز فيلمي رو سايت نيامد
( به جز كيفيت هاي پايين فيلم هاي چهارشنبه كه الان رو سايته)بنابراين فردا فيلم هاي زيادي تا ساعت ١٣ مياد رو سايت، شما ساعت ١٧ چك كنيد كه همه چي آپلود شده باشد
يا علي(ع)
-
ببخشید فیلم های آقای ناصح زاده چرا نیومده؟کلاس نداشتن ایشون شنبه؟
-
@eli1375;5020 said:
ببخشید فیلم های آقای ناصح زاده چرا نیومده؟کلاس نداشتن ایشون شنبه؟
سلام كلاس هاي روز شنبه و يكشنبه هنوز نيامده روي سايت،
پيشاپيش روي صفحه اصلي سايت اطلاع رساني كرديم،ميبايست يكي دو روزي به ما وقت بدهيد تا شناسايي كنيم، مشكل از كجاست
بنابراين شما فعلا از مباحث قبلي تست حل كنيد تا فيلم هاي جديد برسه
يا علي(ع)
-
sohrab;5021 said:
پيشاپيش روي صفحه اصلي سايت اطلاع رساني كرديم،ميبايست يكي دو روزي به ما وقت بدهيد تا شناسايي كنيم، مشكل از كجاست
يا علي(ع)
اگه اشتباه نکنم آقای ناصح زاده گفتن این هفته همش تست حل می کنند و تدریس ندارند
-
sohrab;5021 said:
يا علي(ع)
مشکل مشخص نشد؟ منتظریم
-
mamad;5024 said:
مشکل مشخص نشد؟ منتظریم
@**مهدی**;5025 said:
راست میگه داداش سهراب منتظریم .
لطفاً تمام تلاشتون رو بکنید دیف آقای شامی زاده و فیزیک 4 آقای فدایی فرد کی میاد ؟اينكه چه چيزي باعث بروز مشكل ميشه هنوز دقيق مشخص نيست ولي يه حدس هايي زديم همچنين راه حل خوبي براش پيدا شده كه تو قسمت مشكلات فيلم ها اعلام كردم بروزرساني بعدي كي خواهد بود.
يا علي(ع)
-
نکنه عربی دیگه پخش نشه من میخوام 100 بزنم....استرس گرفتم
-
@eli1375;5090 said:
نکنه عربی دیگه پخش نشه من میخوام 100 بزنم....استرس گرفتم
فیلم ها این هفته دچار مشکل شدن و احتمالا تا فردا (دقیق نمی دونم) می یان
درضمن فیلم عربی این هفته فقط تست زنی بود (طبق گفته هفته قبل آقای ناصح زاده)