سوالات مشاوره ای خود را زمینه کنکور اینجا بپرسید ...( علی سلیمانی )
-
@alitak;4659 said:
بعد شما دقیقا دنبال چی هستید ؟
آرمان های انسانی ؟نه.منظورم این بود که راه های کوتاهتر و بی دردسر تری هم برای پول دراوردن وجود داره.خصوصن برای پسرا.باید 4 سال درس بخونن بعد 2 سال سربازی بعد تازه بخواد بره دنبال کار... دیگه 23-24 سالش شده.ولی اونی که از اول میره تو بازار کار تو این 6 سال دیگه پشت خودشو میبنده و خلاص البته اگه عرضه[عرزه،ارزه،حالا هرچی دیگه]داشته باشه....
-
sohrab;4658 said:
اتفاقا با درس خوندن ميشه پول زياد وحلال با بركت كسب كرد، دنيا داره سمت اين ميره كه بايد تخصص داشته باشي و اگه داشته باشي درآمد زيادي داري
يا علي(ع)
منظورم این بود که راه های کوتاهتر و بی دردسر تری هم برای پول دراوردن وجود داره.خصوصن برای پسرا.باید 4 سال درس بخونن بعد 2 سال سربازی بعد تازه بخواد بره دنبال کار... دیگه 23-24 سالش شده.ولی اونی که از اول میره تو بازار کار تو این 6 سال دیگه پشت خودشو میبنده و خلاص البته اگه عرضه[عرزه،ارزه،حالا هرچی دیگه]داشته باشه....
با درس خوندن میشه به پول رسید ولی یکم زمان بره،واسه اینکه زودتر به پول برسی به نظرم کار کردن بهتره تا درس خوندن...
البته همه اینا به شرطیه که طرف سرمایه و امکان کار رو داشته باشه اگر نداشته باشه که همون بهتر که درس بخونه... -
این پست پاک شده!
-
@lovesick;4656 said:
سلام
اقای سلیمانی من تویه یه سوال گیر کردم ، چرا درس بخونم؟ برای چی؟
خودم میگم پول در بیارم اما قانعم نمیکنه !
سلام مشاوره شما برای فرد بالایی خوب بود اما در عجبم از آدمی ...
انسان ها همیشه خوب صحبت میکنند اما در عمل هیچ اند ...
هدف از درس و دانش و علم رسیدن به فهم دقیق تر در مسایلی اخلاقی و مذهبی و گاها معیشتی هست . علم پل رسیدن به ذات اقدس خداوندی هست .
متاسفانه حرف های مذکور امروزه به حرف های ( کشکی ) بدیل شده و به قول بچه ها باید برای پول درس خوند اما من میگم برای کسب درآمد بدترین راه درس خوندن هست شما الان توی شغل آزاد موفقتر هستید .
درس بخونید تا خدمتی به مردم کنید و از این جهل امروزی آدمیزاد بیرون بیاد -
اصلا اوضاع بدی داریم (منظورم ما پسراس) باید هم درس بخوانیم که بعدها تو ی کار تخصص داشته باشیم. بعد باید پول هم در بیاریم که حداقل وقتی 25 سالمون شد توان ازدواج رو داشته باشیم.
حالا اگه پسری بچه پولدار! بود که به همش میتونه! برسه
اما اگه بچه پولدار نبود دو حالت داره : یکی درس! بخونه 4 سال وبعد ی کار خوب گیرش بیاد (که بستگی به دانشگاهی ک درس خوانده داره یا اینکه پارتی داشته باشه) بعد که کار گیرش اومد
حدودا 25 سالشه .بعد که یکم پول جمع کرد وشد 27 سالش ازدواج کنه وکم کم پیشرفت کنهحالت دوم اینکه بره تو بازار کار کم کم پول جمع کنه بعد که حدوداً شد 24 سالش اگه خواست ازدواج کنه وبعد پیشرفتش بستگی به کاری رفته توش داره.
-
@alisoleimani;4663 said:
سلام مشاوره شما برای فرد بالایی خوب بود اما در عجبم از آدمی ...
انسان ها همیشه خوب صحبت میکنند اما در عمل هیچ اند ...
هدف از درس و دانش و علم رسیدن به فهم دقیق تر در مسایلی اخلاقی و مذهبی و گاها معیشتی هست . علم پل رسیدن به ذات اقدس خداوندی هست .
متاسفانه حرف های مذکور امروزه به حرف های ( کشکی ) بدیل شده و به قول بچه ها باید برای پول درس خوند اما من میگم برای کسب درآمد بدترین راه درس خوندن هست شما الان توی شغل آزاد موفقتر هستید .
درس بخونید تا خدمتی به مردم کنید و از این جهل امروزی آدمیزاد بیرون بیادالان من حرف بدی نزدم که شما میگین فقط حرف میزنم و عمل هیچ
من یکی از هدفای درس خوندنم پوله هر ادمی دوس داره از درسی که خونده و از تخصصش پول دربیاره اشتباه میگم؟
من الانشم به همه تا جایی که بلد باشم و بدونم کمک میکنم بدون هیچ چشم داشتی چون دوس دارم بقیم در کنارم پیشرفت کنن اونام به هدفشون برسن
من میخوام درس بخونم در راستای هدفم هدفمم در راستای ارزشم و ارزشمم در راستای استعدادم و استعدادم هم در راستای حکمت خداوند اما نمیدونم چه رشته ای بخونم یا اصلا برای چی درس بخونم دنبال این چرایی ام این بده؟ من نمیم*ام روزهای زندگیمو در حسرت بگذرونم دوس دارم هر راستای هدفم برم جلو و به همه کمک کنم چون خیلیا میتونن زندگی راحتی داشته باشن میتونن به هر چه که میخوان برسن اما نمیدونن چه جوری منم میخوام به عنوان بنده خدا به همه کمک کنم الان توی این چرایی
موندم مشاوره میخوام متاسفانه تو ایران ما هر کی به جایی میرسه دیگه فقط حرف میزنه ولی کمک دیگران براش مهم نیست من از خیلیا کمک خواستم که برای من وقت نداشتن ولی برای دختر پسری که داره برای لیسانس میخونه وقت دارن و کمکشون میکنن و حتی گپ میزنن اونوقت ادعا دارن زندگی بقیه رو عوض کنن و مدارکشون رو به رخ ما میکشنمن در حد ی نیس
من در حدی نیستم بخوام مشاوره بدم اینم که جواب دوستان رو میدم چون خودم
گذروندم و نمیخوام اشتباهات منو انجام بدن کمکشون میکنم تا توی چاه نرن برای من حتی یه نفرم عمل کنه خیلیه چون بهتر میتونه به هدفش برسه
الانم از شما مشاوره خواستم چون میشناسمتون
خیلیم تا به حال باهاتون حرف زدم ولی خب انگار شما یادتون نیستببخشید طولانی شد موفق باشین -
آقای سلیمانی میشه یه لطفی کنید راجب مرور و جمعبندی بعد از عید و کارایی که باید بکنیم توضیح بدید؟ خیلی نگران دوران جمعبندی هستم
-
@lovesick;4670 said:
الان من حرف بدی نزدم که شما میگین فقط حرف میزنم و عمل هیچ
من یکی از هدفای درس خوندنم پوله هر ادمی دوس داره از درسی که خونده و از تخصصش پول دربیاره اشتباه میگم؟
من الانشم به همه تا جایی که بلد باشم و بدونم کمک میکنم بدون هیچ چشم داشتی چون دوس دارم بقیم در کنارم پیشرفت کنن اونام به هدفشون برسن
من میخوام درس بخونم در راستای هدفم هدفمم در راستای ارزشم و ارزشمم در راستای استعدادم و استعدادم هم در راستای حکمت خداوند اما نمیدونم چه رشته ای بخونم یا اصلا برای چی درس بخونم دنبال این چرایی ام این بده؟ من نمیم*ام روزهای زندگیمو در حسرت بگذرونم دوس دارم هر راستای هدفم برم جلو و به همه کمک کنم چون خیلیا میتونن زندگی راحتی داشته باشن میتونن به هر چه که میخوان برسن اما نمیدونن چه جوری منم میخوام به عنوان بنده خدا به همه کمک کنم الان توی این چرایی
موندم مشاوره میخوام متاسفانه تو ایران ما هر کی به جایی میرسه دیگه فقط حرف میزنه ولی کمک دیگران براش مهم نیست من از خیلیا کمک خواستم که برای من وقت نداشتن ولی برای دختر پسری که داره برای لیسانس میخونه وقت دارن و کمکشون میکنن و حتی گپ میزنن اونوقت ادعا دارن زندگی بقیه رو عوض کنن و مدارکشون رو به رخ ما میکشنمن در حد ی نیس
گذروندم و نمیخوام اشتباهات منو انجام بدن کمکشون میکنم تا توی چاه نرن برای من حتی یه نفرم عمل کنه خیلیه چون بهتر میتونه به هدفش برسه
خیلیم تا به حال باهاتون حرف زدم ولی خب انگار شما یادتون نیستببخشید طولانی شد موفق باشینفک نکنم اقای سلیمانی به این تندی که شما جواب دادید گفته باشن ها،برداشت من از صحبت ایشون فقط جواب سوال شما بود و الا میدونید که ایشون ادم تند برخوردی نیستن،دلخور نشید
این سوال شما برای خیلی از ادما حتی خود من هم پیش اومده،من اولش یه جور دیگه منظور شما رو متوجه شدم فک کنم جناب سلیمانی هم اینطور برداشت کردن،که هدف فقط پوله که واقعن هم چیزی که من اطرافم میبینم ادمایی که فقط دنبال علم و تحصیل بودن بغیر از تعداد معدودی شون خیلی پولدار نیستن....موفق باشید
یاعلی.التماس دعا -
بستگی به خوندنتون داره دوست عزیز با هر لحنی یه معنی میده....
-
@lovesick;4670 said:
الان من حرف بدی نزدم که شما میگین فقط حرف میزنم و عمل هیچ
خیلیم تا به حال باهاتون حرف زدم ولی خب انگار شما یادتون نیستببخشید طولانی شد موفق باشینسلام . متاسفانه شما منظور صحبت های من رو به خوبی متجوه نشدید.
کمی تند نرفتید ؟؟؟؟
من بطور کلی از آدمیزاد صحبت کردم. در هر صورت بنده معذرت میخوام ولیکن در کل هدف باید متناسب با 3 شرط استعداد ، جامعه و علاقه باشه .
1استعداد : امری ذاتی بوده و از کودکی تا پیری با شما هست . مثلا : استعداد گردو ، گردو شدن و استعداد سیب ، سیب شدن هست .یا استعداد کودکی در نقاشی و دیگری خوشنویسی هست و شاید استعداد فردی در علم و دانش . پس چه بهتر که در مرحله ی اول به استعدادمون توجه کنیم.
2 ) جامعه : گاهی ما دنبال استعداد خودمون میریم اما غافل از جامعه هستیم . آقای x بهترین نوازنده تار و تنبک هست اما کسی احترام زیادی برای ایشون قایل نیست اما آقای y دکتر هست و شاید در کارش هم موفق نیست اما مردم برای ایشون احترام قایل هستند پس باید به جامعه هم توجه کنید .
اگر در دو مرحله بالا دچار لغزش و خطا بشیم محکوم به شکست هستیم .
3 علاقه : که خیلی از مشاورین و روانشاسها بخصوص مشاورین مدارس، علاقه که امری اکتسابی هست رو با استعداد اشتباه میگیرند . بر فرض مثال شما به پزشکی علاقه ندارید اما استعداد نهفته اش رو دارید بعد از رفتن به رشته پزشکی و دیدن احترام دیگران و امکانات آموزشی این رشته کم کم به این رشته علاقه پیدا میکنید .
برای تعیین هدف سه شرط بالا الزامی هست . -
. mamad;4672 said:
آقای سلیمانی میشه یه لطفی کنید راجب مرور و جمعبندی بعد از عید و کارایی که باید بکنیم توضیح بدید؟ خیلی نگران دوران جمعبندی هستم
سلام لطفا سوالاتتون به وقتش باشه . بیاید ذهنون رو متفرق نکنیم . درسته باید هدف داشته باشیم و برنامه راهبردی و طولانی مدت و باید بدونیم چه موقع باید چه کار کنیم . اما دیگه وارد جزییات نباید شد .
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد ...
انشالله کم کم به این موضوع می پردازم . شما برای مطالعه بیشتر میتونید مطالب مشاوره ای چاپ شده بنده در روزنامه های جام جم ، همشهری ، و یا هفته نامه های پیک سنجش و اشترانکوه رو که در اکثر سایتها هست مطالعه کنید. -
@alisoleimani;4678 said:
سلام . متاسفانه شما منظور صحبت های من رو به خوبی متجوه نشدید.
کمی تند نرفتید ؟؟؟؟
من بطور کلی از آدمیزاد صحبت کردم. در هر صورت بنده معذرت میخوام ولیکن در کل هدف باید متناسب با 3 شرط استعداد ، جامعه و علاقه باشه .
1استعداد : امری ذاتی بوده و از کودکی تا پیری با شما هست . مثلا : استعداد گردو ، گردو شدن و استعداد سیب ، سیب شدن هست .یا استعداد کودکی در نقاشی و دیگری خوشنویسی هست و شاید استعداد فردی در علم و دانش . پس چه بهتر که در مرحله ی اول به استعدادمون توجه کنیم.
2 ) جامعه : گاهی ما دنبال استعداد خودمون میریم اما غافل از جامعه هستیم . آقای x بهترین نوازنده تار و تنبک هست اما کسی احترام زیادی برای ایشون قایل نیست اما آقای y دکتر هست و شاید در کارش هم موفق نیست اما مردم برای ایشون احترام قایل هستند پس باید به جامعه هم توجه کنید .
اگر در دو مرحله بالا دچار لغزش و خطا بشیم محکوم به شکست هستیم .
3 علاقه : که خیلی از مشاورین و روانشاسها بخصوص مشاورین مدارس، علاقه که امری اکتسابی هست رو با استعداد اشتباه میگیرند . بر فرض مثال شما به پزشکی علاقه ندارید اما استعداد نهفته اش رو دارید بعد از رفتن به رشته پزشکی و دیدن احترام دیگران و امکانات آموزشی این رشته کم کم به این رشته علاقه پیدا میکنید .
برای تعیین هدف سه شرط بالا الزامی هست .والا من هیچ کدوم از حرفام شما نبودید حالا نمیدونم چرا فکر میکنین من اینجوری حرف زدم به هر حال معذرت میخوام قصد بدی نداشتم
خب من همه توانایی ها و استعدادامو نوشتم نمیدونم بازم توی کدومش موفقم یعنی الان نمیدونم درس بخونم و بعده كنکور چی برم
راه شناخت استعداد چیه؟مرسی از توضی۰اتتون -
@lovesick;4683 said:
والا من هیچ کدوم از حرفام شما نبودید حالا نمیدونم چرا فکر میکنین من اینجوری حرف زدم به هر حال معذرت میخوام قصد بدی نداشتم
خب من همه توانایی ها و استعدادامو نوشتم نمیدونم بازم توی کدومش موفقم یعنی الان نمیدونم درس بخونم و بعده كنکور چی برم
راه شناخت استعداد چیه؟مرسی از توضی۰اتتونشما یک تماس با بنده بگیر تا راهنمایی کامل کنم
09163665561 -
سلام آقای سلیمانی من ریاضی رو چطو بخوانم که بتونم تستهارو جواب بدم من کتاب درسی رو میخونم ودرسنامه کتاب آبی قلمچی هم .اما بازم تو حل سولات مشکل دارم
-
@**مهدی**;4702 said:
سلام آقای سلیمانی من ریاضی رو چطو بخوانم که بتونم تستهارو جواب بدم من کتاب درسی رو میخونم ودرسنامه کتاب آبی قلمچی هم .اما بازم تو حل سولات مشکل دارم
اقای سلیمانی معمولن میگه کتاب متناسب با خودتون انتخاب کنید...
من هم مشکل شما رو داشتم اقای سلیمانی گفت انتشارات فاطمی بگیر چون دیفرانسیلش کمیابه به جاس ژرف اندیشانو بهم پیشنهاد کردن.عالی بود -
سلام ابتدا مروری بر مباحث پایه و اول دبیرستان ( بخصوص اتحادها و مثلثات ) کنید سپس کتاب انتشارات فاطمی / ژرف اندیشان / نوبل / مهر و ماه و یا توفیقیات تهیه و شروع به مطالعه کنید و حتما نونه سوالات امتحانی و خودآزمایی ها رو حل کنید. سعی کنید ابتدا تشریحی یاد بگیرید و کمتر دنبال راه های خلاصه باشید و بعد از حل 40 الی 50 نمونه سوال امتحانی از هر مبحث دنبال تستهای استاندارد تالیفی ( فقط از یک مولف ) بروید و تستهای سراسری تقریبا آسان رو حل کنید .
در ریاضی تمرین و ممارست و ریاضت بسیار کارآمد هست -
@alisoleimani;4734 said:
سلام ابتدا مروری بر مباحث پایه و اول دبیرستان ( بخصوص اتحادها و مثلثات ) کنید سپس کتاب انتشارات فاطمی / ژرف اندیشان / نوبل / مهر و ماه و یا توفیقیات تهیه و شروع به مطالعه کنید و حتما نونه سوالات امتحانی و خودآزمایی ها رو حل کنید. سعی کنید ابتدا تشریحی یاد بگیرید و کمتر دنبال راه های خلاصه باشید و بعد از حل 40 الی 50 نمونه سوال امتحانی از هر مبحث دنبال تستهای استاندارد تالیفی ( فقط از یک مولف ) بروید و تستهای سراسری تقریبا آسان رو حل کنید .
در ریاضی تمرین و ممارست و ریاضت بسیار کارآمد هستیعنی با برنامه قلمچی پیش نرم؟ و خودم از پایه شروع کنم.؟
-
آقای سلیمانی چرا جواب منو نمیدین .
-
با سلام و عرض ادب
جناب آقای سلیمانی ضمن تشکر از زحمات شما
یک سوال داشتم البته ببخشید در این تایپیک مطرح کردم .
میخواستم بدونم آخرین رتبه های مجاز برای روزانه حدودا چقد هست . برای رشته ریاضی و انتخاب رشته های فنی مهندسی باید رتبه درچه حدودی باشه.
مثلا کسی که رشتش ریاضی هست و میخواد رشته های فنی دانشگاه های روزانه رو بیاره ( فرقی نمیکنه کدوم دانشگاه یا کدوم شهر ) باید رتبش حدودی چقد باشه .
امیوارم تونسته باشم منظورم رو درست بیان کنم .
با تشکر از شما -
:69:نمیتونمممممممم برنامه ریزی درستی بکنم واگه درست میکنم نمیتونم باهاش پیش برم وکلاخیلییییی خیلی زودحوصلم سرمیره وخسته میشم والان سوم تجربیم ورقابت توی کلاسمون شدیداااااابالاست:2:اصن هرشب گریه میکنم ازشدت استرس خیلیم سردرددارم:grief:تاامتحانات ترمم میخام صددرصدکتاباروکامل یک دورتموم کنم چیکاااااااااااااااااااااارکنممممممممممممممم؟:2::2::2::2::33:
60/263