نکته و تست زیست نظام قدیم ۹۸(سعیدی)
-
سلام دوستای گلم خسته نباشید.
تو این تاپیک نکته و تست های کانالمو براتون اینجا آپلود میکنم تا راحت استفاده کنید و تو کنکور ۹۸ بترکونید :)
تمام تست هارو با یه درسنامه خوشگل و مختصر براتون تحلیل کردم که امیدوارم رضایتتون رو بتونه جلب کنه که با ارزشترین هدیس به من♡ -

0_1534235039438_تیپ اول(دفع مواد زائد در جانوران).zip
●●●نکته و تستارو مطابق آزمون قلمچی براتون اینجا آپلود میکنم چون این هفته از فصل ۷ دوم میاد منم با اون شروع کردم.
◇◇◇همیشه لینک اول تصویر تسته و دومی ویس تحلیل اون◇◇◇
-

0_1534266125233_تیپ دوم(دستگاه دفع ادرار در انسان).zip
شاد و سربلند باشید دوستان
تیپای بعدیم امادس به محضی که فرصت کنم بقیه رو آپلود میکنم انجمن♡ -

0_1534317989343_تیپ سوم(تشکیل ادرار در عصر جدید).zip
وقت بخیر دوستان!
واسه هرتیپ تست ۵ الی ۲۰ تست دیگه از کتاب تست خودتون تمرین کنید تا تسلطتتون کامل بشه رو مطلب♡
-

0_1534235039438_تیپ اول(دفع مواد زائد در جانوران).zip
●●●نکته و تستارو مطابق آزمون قلمچی براتون اینجا آپلود میکنم چون این هفته از فصل ۷ دوم میاد منم با اون شروع کردم.
◇◇◇همیشه لینک اول تصویر تسته و دومی ویس تحلیل اون◇◇◇
-
@Dr-Lila تو کانال هستن الان اگه عجله دارین از اونجا بردارید.
ولی اگه عجله ندارید اینجا هم به مرور آپلود میکنم واستون تا چن روز اینده -
@Dr-Lila تو کانال هستن الان اگه عجله دارین از اونجا بردارید.
ولی اگه عجله ندارید اینجا هم به مرور آپلود میکنم واستون تا چن روز اینده -

0_1534401267583_تیپ چهارم (تعادل pH و دفع ادرار).zip
■□■ادامه نکته و تستای این فصل واسه آزمون بعدی قلمچی تو راهه و مرور دارم آپلود میکنم و یادتون نره واسه هر تیپ ۵ الی ۲۰ تست از کتاب تستتون حل کنید.
-
-

◇▪◇این تیپ مهمه ولی ویس نداره اگه عکسو با دقت بخونی یاد میگیری همه چیو!!!
-

0_1534771358260_تیپ هفتم(میکس).zip
■□■نکته و تست فصل ۷ زیست دوم تموم شد!
○●○چن روز دیگه نکته و تست کارگاه ژنتیک اینجا هم آپلود میشه♡
◇•◇به مرور سایر فصلارو هم آپلود میکنم،آمادن همشون، فقط باید فرصت کنم بفرستم اینجا
-
توجه
در روز های آتی سایر فصل ها نیز آپلود خواهند شد.
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
خیرین-کوچک-دریا-دل
@ -
توجه
در روز های آتی سایر فصل ها نیز آپلود خواهند شد.
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
خیرین-کوچک-دریا-دل
@@Shayan-Saeedi سلام.. ممنون.. من رفتم توکانال ولی ببخشیدجزوه های فصل اول پیش نیودن... متشکر🙋
-
@Shayan-Saeedi سلام.. ممنون.. من رفتم توکانال ولی ببخشیدجزوه های فصل اول پیش نیودن... متشکر🙋
@Mahed سلام 🌷نه پروتئین سازی واسه کنکور ۹۸ جزوه نداره فقط نکته و تست و ویسای اموزش مطالبه چون اعتقاد زیادی ب جزوه ندارم واسه این فصل
-
@Mahed سلام 🌷نه پروتئین سازی واسه کنکور ۹۸ جزوه نداره فقط نکته و تست و ویسای اموزش مطالبه چون اعتقاد زیادی ب جزوه ندارم واسه این فصل
@Shayan-Saeedi ببخشید.. من ویس های فصل گونه زایی رودانلودکردم والان می رم توی حافظه دستگاه گوشیم میگه که آهنگ درخواستی شما پخش نمیشه... چیکا رکنم چون میخام توکامپیوتربریزم... راحت ترم.
-
@Shayan-Saeedi ببخشید.. من ویس های فصل گونه زایی رودانلودکردم والان می رم توی حافظه دستگاه گوشیم میگه که آهنگ درخواستی شما پخش نمیشه... چیکا رکنم چون میخام توکامپیوتربریزم... راحت ترم.
@Mahed توی کامپیوتر فک کنم باز کنه واستون اگه نشد با برنامه
Mx player امتحان کنید -
@Mahed توی کامپیوتر فک کنم باز کنه واستون اگه نشد با برنامه
Mx player امتحان کنید@Shayan-Saeedi نه مشکل اینجاست من ازگوشی یکی دیگه دان می کنم واونجا توتلگرام خونده میشه ولی توی حافظه دستگاه نیستش که واسه خودم ازطریق شیرت بفرستم.. کمک کن ... 😓😓😪
-
@Shayan-Saeedi نه مشکل اینجاست من ازگوشی یکی دیگه دان می کنم واونجا توتلگرام خونده میشه ولی توی حافظه دستگاه نیستش که واسه خودم ازطریق شیرت بفرستم.. کمک کن ... 😓😓😪
@Mahed توی پوشه تلگرامشه اگه اونجام نتونستید پیدا کنید سه نقطه بغل هر فایل صوتیو تو تلگرام بزنید و بعد گزینه دانلودشو انتخاب کنید ک از پوشه دانلود ها یا موزیک برش دارین
-
@Mahed توی پوشه تلگرامشه اگه اونجام نتونستید پیدا کنید سه نقطه بغل هر فایل صوتیو تو تلگرام بزنید و بعد گزینه دانلودشو انتخاب کنید ک از پوشه دانلود ها یا موزیک برش دارین
@Shayan-Saeedi تلگرامم طلایی ه