منبع
-
سلام منابع من البته درمورد زیست خیلی سبز من تابستون سال اول کنکورم درسنامه اش خوندم واقعا از درسنامه های پایش راضی بودم تست هم زدم ولی نه چندان درمورد سال دوم نشر الگو خریدم برای حدودا بعد عیدهم lQ رو اضافه کردم البته همه تست هاش نزدم برای اینکه فقط با سوالات چالشی اشنا شم استفاده کردم تا ذهنم درگیر شه وبعدش که می رم کتاب بخونم با دید بهتری باشه
درمورد شیمی من مبتکران داشتم درسنامهش واقعا خوبه واسه ازمون ها جمع بندی وجامع هم از موج ازمون استفاده کردم
درمورد فیزیک من سال اولم خیلی سبز خریدم درسنامه ش خوبه البته اطلاعات زیادی درموردش ندارم چون یه فصل از روش فقط خوندم واسه بعد وسال دوم گاج نقرهی رو اضافه کردم منبع خوبی تست هاش خوبن درسنامه شم کامل وجمع وجوره موج ازمون رو هم اضافه کردم به عنوان سنجش خوبه به نظرم
درمورد ریاضی من جامع خیلی سبز داشتم ودر آخر موج ازمون
دینی گاج نقره ی تست چندان نمی زدم ولی اموزش ونکات وپیام آیاتش خوبه تست هاشم خوبه
ادبیات من تست چندانی نزدم اما مبحثی نشر الگو وگاج نقره ی داشتم (گاج بعد عید اضافه کردم برای تست )
برای قرابت کتاب دکتر سبطی داشتم واقعا دوسش داشتم واز خوندنش لذت بردم
درمورد زبان سال اول گاج نقره ی داشتم خوبه اما دوم مبتکران داشتم وهمین طو. درک مطلب دکتر اناری البته چیزی که در زبان مهمه استمرار که من چندان خوب نخوندمش
عربی من سال اول جامع خیلی سبز گرفتم واسه درسنامه ش درمورد تست هاش نظری ندارم چون چندان ازش تست نزدم ولی سال دوم از فیلم های استاد ناصح زاده استفاده کردم عالی بود برای منبع هم گاج نقره ی استفاده کردم تست هاش دوست داشتم روندشون خوب بود
درکل من برای عمومی هام چندان تست زیادی نمی زدم اما اختصاصی ها چرا سعی م این بود تست های کتابم کامل کنم واینکه من سال دوم موج ارمون ها وگاج ادبیات وزیست lQ تو جمع بندی هام استفاده کردم وسعی کردم جای های روکه نیاز برگردم ومنبع قبلی کار کردم البته از منابع تست هام رده بندی ونشان دار کرده بودم
دینی وادبیات وزبان جمع بندی مهرماه داشتم واقعا برای جمع بندی خوبن -
ممنون از محبت همه دوستان و راهنماییشون,انشاالله همگی موفق باشیم
-
سلام ببخشید کسی درمورد کتاب های ریاضی وفیزیک ای کیو اطلاعی داره!؟؟؟
رشته تجربی نظام قدیم -
سلام من نظام قدیم هستم,مدرک کارشناسی دارم ولی میخوام از ابتدا و برای رشته های بسیار بهتری چون داروسازی شروع کنم,پایه ریاضی و فیزیکم ضعیف بوده و 10 سال از درس دور بودم,به نظرتون از چه منابعی استفاده کنم که بتونم به هدفم انشاالله برسم؟برای مطالعه در حال حاضر هیچی ندارم ,پاک پاکم,خخخخ
yazahra110 سلام وقت بخیر
من یه پست (جمع بندی زیست۹۷-سعیدی) دارم تو آلا که شاید بتونه تو زیست کمکتون کنه جزوات و ویسایی که توشه البته میتونید از کانالمم استفاده کنید که همواره مطالبش داره به روز میشه.
موفق باشید! -
سلام من نظام قدیم هستم,مدرک کارشناسی دارم ولی میخوام از ابتدا و برای رشته های بسیار بهتری چون داروسازی شروع کنم,پایه ریاضی و فیزیکم ضعیف بوده و 10 سال از درس دور بودم,به نظرتون از چه منابعی استفاده کنم که بتونم به هدفم انشاالله برسم؟برای مطالعه در حال حاضر هیچی ندارم ,پاک پاکم,خخخخ
yazahra110
برای شروع از صفر ادبیات، همون طور که دوستان اشاره کردن،کتاب تناسب مفهومی و قرابت معنایی نشر دریافت(هامون سبطی)رو بخرین.
خیلی کمک کننده هس برای یادگیری. خودم که شدیدا راضی هستم -
ممنونم از راهنمائیتون
-
به نظر من معرفی یه لیست کتاب دانش آموزا رو بیشتر سردرگم میکنه و همونطور که قبلا هم گفتم بهترین منبع برای تست ، تستای کنکوره و برای مطالعه همونیه که خودتون بهتر باهاش یاد میگیرین و الزاما برای همه یکسان نیست...در ضمن خیلی وقتا دانش آموز یه کتاب خوب داره ولی این وسواس باعث میشه یه کتاب جدید بگیره بخونه آخرشم چندمنبعی میشه و هیچ کدوم رو نمیرسه بخونه...منظورم اینه یه منبع رو عالی بخونید تموم کنید بعد برید سراغ یکی دیگه البته اگه وقت داشتید و درسای دیگه مشکلی نداشت !
اما من منابعی که خودم استفاده کردم رو مینویسم و باز هم تاکید میکنم که اینا بهترین منابع نیست و متناسب با اینکه توو اون درس چه وضعیتی داریم علاقمون چقده بهش و اینکه قبلا چقد مطالعه کردیم فرق میکنه
اگه میبینید منابعم زیاد بوده تعجب نکنید چون دوسال خوندم واسه کنکور.....
هر دوسال گرچه عالی نبود ولی خوب بود....امیدوارم به دردتون بخورهبرای %(#ff0000)[ادبیات] بیشتر از کتابای موضوعی استفاده میکردم
قرابت نشرالگو ، آرایه خیلی سبز ، املا و لغت نشرالگو و تاریخ ادبیات و زبان فارسی لقمه
**املا لغت لقمه داشتم ولی لغاتش برام خیلی زیاد بود و اگه یکی میخواد استفاده کنه حتما مرور زیاد داشته باشه براش**از جامع خیلی سبز برای پیش رفتن با آزمونا استفاده میکردم چون درس به درس بود و همایش استاد سبطی رو اون آخرا توو جمع بندی یکم خوندم
+در استفاده از کتابای مبحثی از تستای جامعی که آخر کتابا هست غافل نشید که ضرر کردید اونا مهمترین تستاشن مخصوصا تستای جامع آرایه
+برای قرابت هرشب 20 یا 30 تست قرابت تا یه مدت حل میکردم برای آرایه هم جواب میده
برای عمومی ها کلا تستای کنکور کفایت میکنه چون هر سال 6 تا کنکور هنر ، زبان ، ریاضی ، تجربی ، انسانی و خارج دارنش
اگه خیلی مسلط شدین تستای تالیفی هم بزنیدبرای %(#ff0000)[عربی] سال اول قلم چی آبی حل کردم سال دوم نشرالگو
البته نشرالگو رو برای اونایی که عربی زیاد نخوندن توصیه نمیکنم چون ممکنه زده شن ،تعریف عربی خیلی سبز خانوم موسوی و درسنامه های عربی مبتکران آقای ایاد فیلی رو شنیدم اما به شخصه استفاده نکردمبرای واژه های %(#ff0000)[زبان] از لقمه استفاده میکردم ، از متن نترسیم انتشارات شیقره برای متنا خوبه متنای کنکورا هم کفایت میکنه .من گاج نقره ای داشتم اما مبتکران آقای شهاب اناری به نظرم بهتره
برای %(#ff0000)[شیمی] اول فیلمای استاد آقاجانی بعد مطالعه و حل تمرینای جزوشون و بعد درسنامه ی مبتکران...سال دوم تستای آی کیو...
+یکم از موج آزمون برای جمع بندی زیست و شیمی تست زدم
برای %(#ff0000)[زیست] جزوه استاد عمارلو (توو نت هست) سال اول میکرو گاج (سطحش متوسط بود ) سال دوم آی کیو ( خیلی ریز شده بود و اشتباه هم داشت )
برای نکات شکلا از تصویرنامه مهروماه هم استفاده کردم
یه فصلی مثل شارش وچن تا فصل دیگه رو از فیلمای استاد رحیمی استفاده کردم
اگه به عقب برگردم برای زیست از نشرالگو استفاده میکنمبرای %(#ff0000)[ریاضی] سال اول قلم چی آبی سال دوم ریاضی خیلی سبز
خیلی سبز درسنامش روونتره و اینکه اول هر مبحث پیش نیازا رو گفته ولی بعضا تستای آسونی داره
یادمه اولا واسه ریاضی مهروماه داشتم اما فصل تابع بعضی از راه حلا رو متوجه نمیشدم وکتابشو به یکی از دوستام دادم تا آخر بخونهبرای %(#ff0000)[فیزیک] هم متناسب با فصلش گاج نقره ای و قلم چی آبی استفاده میکردم اما اگه برگردم نشرالگو استفاده میکنم با اینکه کتابش برای منی که فیزیکم ضعیف بود اراده میخواست...اگه فک میکنید زده نمیشید ازش استفاده کنید
برای زیست و شیمی مطالعه کتاب درسی ریزشدن رو جملات کتاب درک کردن کتاب حتی فعالیتا آزمایشا خودآزمایی ها و به ویژه شکل های کتاب و دقت به همه چیزاش خیلی فوق العادست
درکل سعی کنید توو همه درسا از کتاب درسی غافل نشید حتی توو درس حلیاتی مثل فیزیک ، تعاریف و حفظیات و مفهومای کتاب لازمه
به خصوص برای نظام جدیدا که دیگه واو به واو کتاب مهمه چون سالای اول تالیف کتابه به احتمال زیاد حتی از خط کتاب درسی هم سوال بدن توو همه درساخب برای سال اول لقمه ها رو توو راه مدرسه و زنگ تفریح و... میخوندم نه به خاطر وقت......بلکه به این خاطر که انگیزم برا درس خوندن توو خونه و کتابخونه بیشتر میشد با این کار...
بازم ممکنه کتابی رو جا انداخته باشم ولی اکثریت همینا بود -
ادبیات باید موضوعی خونده شه برای املا و لغت نشر الگو لقمه مهروماه جفتش خوبه(من لقمه رو دارم ک عالیه )برای ارایه جزوه اقای سبطی رو از همین جا دان کن و برای تست الگو بزن (زبان فارسی نشر دریافت حجمش زیاده اگه وقت وحوصله شو داری اون بهتره)برای زبان فارسی فیلم های سبطی از همین سایت بعدش کتاب 5 بحث الگو برای قرابت اگه درک و ذوق ادبیت خیلی پایینه اول دی وی دی 100 مفهوم قرابت رایان رو ببین بعد ک قشنگ راه افتادی با الگو جلو برو(من همین کارو کردم)
دین وزندگی توضیح خاصی نداره گاج نقره ای رو(ترجیحا باکتاب ایات ونکات گاج)بخون واسه جمع بندی هم خط ویژه رو بخون
عربی رو والا همه میگن گاج سفید ولی من واقعا از این کتاب هیچی نفهمیدم (شاید چون پایه ام ضعیف بود)من با دی وی دی این درس رو یادگرفتم بدون هیچ کتابی دی وی دی های واعظی و نژادعلی هردو عالی ان
زبان هم مث دینی حرف خاصی نداره مبتکران اناری رو تا جاداره بخون تیک 8 هم واسه لغته من ندارم تو دوس داری بگیر
زیست اصل توضیحات فقط واسه این درسه قشنگ گوش کن،اول از همه اولویت تو این درس باکتابه کتاب(الکی مثلا شما اینو نمیدونستین)منبع اول فاگوزیست :بهترین کتاب واسه اموزش هستش ابهامات رو خوب توضیح داده تست نداره ولی خوندنش خیلی وقت میخواد و بنظرم به درد کمتر کسی میخوره حالا میفهمین چرا پس اینو ولش بعدیش خیلی سبزه:این کتاب بااین که ظاهرا محبوبیت زیادی هم داره و میگن درسنامه خیلی خوبی داره ولی برا من مث همون گاج سفید عربیه یعنی ن از درسنامه اش خوشم میاد ن تستاش ک سنخیتی باکنکور نداره فقط بنظرم به درد شروع یادگیری زیست واسه تازه کارامیخوره منبع بعدی الگو :بنظرم بهترین کتاب زیسته بدون شک از درسنامه اش تا تست هاش ،درسنامه اش علاوه بر نکات عالی ،ابهاماتی روهم ک گفتم فاگوزیست توضیح داده،این هم اورده و واقعا محشره درکل اگه بخوایم ی جمع بندی کنیم خیلی سبز برای سطح پایین ها الگو برای سطح متوسط ای کیو برای سطح بالاها بعد عید کسایی هم ک به عکسشون تو روزنامه فک میکنن کلک معلم
اقا این زیست خیلی طول کشید حالمو گرفت خداییش دیگه واسه بقیه اش حال ندارم فقط اسم کتابارو میگم ریاضی منبع یکه تاز مثل بقیه درسا هنوز نداریم ولی بهترینش مهروماه فیزیک دوستان گفتن الگو و خیلی سبز ،من اینارو ندیدم ولی گاج نقره ای عالیه فقط ی خورده حجمش زیاده ک فداسرت(باشه میدونم ربطی نداشت) واسه شیمی هم شیمی2 مبتکران واجب شیمی 3 خیلی سبز شیمی پیش خیلی سبز(فقط یکم تستای ساده زیاداورده) تاجایی ک تونستم بهتریناروگفتم پس دیگ تو منابع شک نکنین البته درمورد دی وی دی ها موند ک اگه قسمت بود تو ی پست دیگه بحث میکنیم -
@دانش-آموزان-آلاء تحلیل منابع تجربی های نظام قدیم درمورد عربی گاج اضافه کنم گاج کامل هم خوب نیس درکل تو عربی دو حالت بیش تر نداریم یاقوی یاضعیف (متوسط نداریم) اونایی ک قوی ان خودشون بلدن چیکار کنن ولی اونایی ک ضعیف ان بهتره دی وی دی بگیرن تو دینی هم کتاب سفیرخرد رو ی جادیدم یادم اومد ،این کتاب تعریف زیاد ازش شنیدم ولی چون ندیدم نظری ندارم اونایی ک تازه میخوان شروع کنن جفتشو (گاج و سفیر)خودشون ی مقایسه کنن باتشکر
-
ریاضی برای سطح پایین پایین چی پیشنهاد میدین؟
به غیر از مهروماه
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء -
به غیر از مهروماه
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء@fatemeh-2t
میکرو گاج -
به غیر از مهروماه
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام، نظام قدیم هستین؟ اگه نظام قدیمین ریاضی جامع استاد بابک سادات تخته سیاه. خیلی خوبه درسنامشم روونه و مثال های خودشون رو توش دارن. همچنین تست های کنکور و آزمون های آزمایشی.
اگر هم نظام جدید هستید ایشون کتاب جدید برا نظام جدیدیا هم زدن برید نگاه کنید مطمئنم اونم خوبه. -
به غیر از مهروماه
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء -
مرسی
و فیزیک؟
سطح پایین -
به غیر از مهروماه
@فارغ-التحصیلان-آلاء
مهر وماه و خیلی سبز سطحشون پایین نیس
آبی کانون کتاب خوبیه مثالاش خیلی اسونه -
پس فیزیک هم آبی
-
yazahra110 برای فیزیک مبتکران رو بخون تا بفهمیش بعدفیلم طلوعی بببین وبرو تست های گاج نقره ای بزن و ریاضی امینی رادو ببین و خیلی سبز رو بخون و دینی سفیرخرد اگه ضعیفی وگرنه گاج و ادبیات موضوعی نشرالگو اگه ضعیفی اول لقمه مهروماه و بعد الگو و برای عربی جلادتی و گاج سفید اگه ضعیفی و اگه مشکلی نداری گاج کامل و زیست اگه ضعیفی فاگو بخون وگرنه جزوه امارلو و تست ابی کانون سطح پایین و قوی نشرالگو و شیمی کتاب صفرتاصداقاجانی بخر و با فیلم ها بیاجلو و تست مبتکران بزن و زبان گاج سطح ضعیف و متوسط مبتکران موفق باشی
-
مرسی
و فیزیک؟
سطح پایین -
yazahra110 سلام
بله چرا که نشه ولی خب کارتون سختهمن درباره بعضی درسا منبع بهتون پیشنهاد میکنم میتونید تو اینترنت هم تحقیق کنید:
برای ریاضی چون گفتید پایه ریاضی تون ضعیفه و همچنین فارغ التحصیل هستید 2 تا کتاب انتشارات مهروماه و جامع انتشارات تخته سیاه (نوشته استاد بابک سادات) رو پیشنهاد میکنم. تخته سیاه حجمش بیشتره چون هم درسنامه بیشتری داره (توش مثال های زیادی زده) و هم اینکه تستای زیادی داره. مهروماه هم میتونه کارتون رو راه بندازه. بازم خودتون ببینیددرباره فیزیک هم که 2 تا کتاب معروف هست که یکیش گاج نقره ایه و یکیش هم خیلی سبز. انتخاب بین این 2 میتونه سلیقه ای باشه ولی زیاد فرقی با هم ندارن. هرکدومشون 2 جلد دارن: پیش و پایه + هرکدوم 2 جلد برای پاسخنامه.
عربی: بستگی داره فیلم آلاء یا هرفیلم دیگه میبینید یا نه. ولی کتاب های زیادی هست که گاج کامل یکیشون هست و خوبه برای شروع. اگه فیلم نخواین ببینید یا همون گاج کامل درسنامه داره میخونید ازش یا میتونید مثلا کتاب عربی به زبان ساده ایاد فیلی رو بگیرید که اکثرا آموزشه (انتشارات مبتکران). اگه ایاد فیلی بگیرید برای تست هم باید یه کتاب دیگه بگیرید چون تستاش کافی نیست.
دین و زندگی: خب این درسم معلومه دیگه... جامع گاج نقره ای معروفه و اکثرا از اون استفاده میکنن. درباره انتشارات دیگه اطلاعاتی ندارم...
شیمی: این درس هم اگه از فیلم های استاد آقاجانی استفاده میکنید (یا هرچیز دیگه ای) برای شیمی دوم دبیرستان (شیمی 2) میتونید از انتشارات مبتکران بگیرید (نوشته مهندس بازرگان). جلدی که عنوانش واجب هست کفایت میکنه فعلا. برای شیمی 3 خیلی سبز هم هست . گاج هم هست ولی من گاج داشتم (انتخاب با خودتون). برای شیمی پیش هم خیلی سبز هم هست (2 جلد پیش 1 و پیش 2). مبتکران برای پیش دانشگاهی هم هست ولی من توصیه خریدشو نشنیدم از کسی. راستی مبتکران برای شیمی 3 هم فکر کنم کتاب داشت. اگر هم برای شیمی فیلم نمیبینید که پیشنهاد میکنم ببینید! این کتاب ها درسنامه هم دارن مخصوصا مبتکران که درسنامه خوبی داره
اما بازم خودتون تحقیق کنید این پیشنهادات من بود
بقیه دروس رو نظر نمیدم @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء لطفا راهنمایی کنن.
mohammadhassan اگه فیلم های اقای ناصح زاده رو ببینیم چ کتاب کاری رو واسه عربی بخونیم ؟