تقصیره آلاست من معتاد شدم به انجمن ؟؟؟
-
چقدر نظراتی ک گذاشتید رو خوندم خوشحال شدم ! یه بلوغ فکری خوبی قابله مشاهده بود
تمام سعیمونو میکنم از مهر طرز درستاستفاده از الا و کنترل زمان هم باهم اکی کنیمش
گروه خصوصیه پارسال من ک یاده بچها هست و توش خودم ب چشم پیشرفت بچها رو دیدم حالا نمیگم دقیقا کیا بودن و کیا نبودن ک دلخوری ای پیش نیاد
پارسال تجربهشو نداشتم برا کل انجمن راه اندازیش کنم امسال ایشالا اگه خدا بخواد اکیش میکنیم
آلاااااا اییییییی هاااااااا بااااااااایییییییییییید بتررررررررکووووووونن -
@zedtwo یه سری ازحرفاتون قبول دارم امانه همه رو
اینکه بخوایم رتبه کنکور با تعداد پست بسنجیم منطقی به نظر نمیاد
یا مثلا تاپیکی مثل رویش مقطعی بود چون هدفش انجام شد بچه ها عادت به سحر خیزی پیدا کردن
پس دیگه الزاما ی برای گزارش بیداری نبود بعدشم ما قرارمون فقطیک پست گزارشی بود پس ساعت پنج بیدارنشیدیم بشینیم پای نت تا اخرش. یه قرار بود که خوشبختانه بچه ها قبول ش داشتن وازش حس خوبی می گرفتن اما
پست قبلیم گفته هر ادمی بهتره میدونه چی براش خوبه چی بد
مثلا خودمن اون مقطع احساس کردم وقتی با بچه ها قراربیدار شدن می زاریم وبعدنماز می ریم سردرسمون انگیزه بهتریه
اما اینکه بگیم یکی رتبه ش بده چون مجازیش زیاده صد درصد درست نیست
مثلا گاهی بچه ها سال دومشونه یانه پایه نسبتا خوبی دارن پس منطقی می چینن برنامه
ومتناسب باهش تصمیم میگرن یانه یکی لازم داره بکوب بخونه یکی به استراحت جسمی نیازداره یکی روحیوفکری یکی کتابخونه راحت یکی خونه
گاهی یه نفر ممکنه ببینه حضور تومجازی واسه ش خوبه یکی نه
گفتم من تایید نمی کنم ادم ۲۴ساعت بچسب به مجازی
اما اینکه بخوام بگم واسه موفقیت صددرصد ادم نباید بیاد هم نمیشه یا این قدر ساعت خوبه این میشه حکایت برنامه های که از این ساعت تا اون ساعت فلان درس
یه سری چیزا یه حد وحدودی داره اما این حد وحدود یه محدوده وسیع وپیدا کردن جای مناسب تو این محدوده دیگه شخصی میشه ونمیشه یه نسخه پیچید
یادمه یکی دوستان بهم گفت خوبه که هم فعالیتت داری هم درست نمی گم صد درصد درسته شاید الان به نظر بیاد ادم به جای اون همه فلان پست درس باید می خوند اما تو تموم این بررسی ها هم باید شرایط اون زمان مد نظر داشت هم فرد رو پس اگه بخوام درمورد خودم بگم این تصور گاهی داشتم گاهی خداحافظی ها مقطعی هم بود اما بعدش به نتیجه رسیدم ، نمی تونم بگم از تموم پست هام رضایت صددرصدی دارم اما درمورد بشیتر ش هست
مسلما مهم اینه هر ادم خودش بشناسه وبررسی کنه وبرنامه بچینه وپای بند باشه سایر چیزها حاشیه است زیاد دیدم ادم های روکه دنبال این فلان رتبه برتر چکار کرد منم همون کار کنم
اما بهم اثبات شده شاید بشه نکته برداشت واسه پیدا کردن روش خودمون اما کپی ش اصلا جواب نمی ده
بهترین کس برای شناخت وبررسی خود آدمه
خودش میفهمه چی خوب بوده چی بد
کجای کار لنگیده کجا نه
کجا اشتباه بوده کجا نه
استفاده ش مفید بوده یانه
ما شاید بتونیم راهنمایی کنیم اما نظر قطعی نمیشه داد
امیدوارم پست هامون اسپم محسوب نشده باشه
با اروزی موفقیت برای همه -
@zedtwo یه سری ازحرفاتون قبول دارم امانه همه رو
اینکه بخوایم رتبه کنکور با تعداد پست بسنجیم منطقی به نظر نمیاد
یا مثلا تاپیکی مثل رویش مقطعی بود چون هدفش انجام شد بچه ها عادت به سحر خیزی پیدا کردن
پس دیگه الزاما ی برای گزارش بیداری نبود بعدشم ما قرارمون فقطیک پست گزارشی بود پس ساعت پنج بیدارنشیدیم بشینیم پای نت تا اخرش. یه قرار بود که خوشبختانه بچه ها قبول ش داشتن وازش حس خوبی می گرفتن اما
پست قبلیم گفته هر ادمی بهتره میدونه چی براش خوبه چی بد
مثلا خودمن اون مقطع احساس کردم وقتی با بچه ها قراربیدار شدن می زاریم وبعدنماز می ریم سردرسمون انگیزه بهتریه
اما اینکه بگیم یکی رتبه ش بده چون مجازیش زیاده صد درصد درست نیست
مثلا گاهی بچه ها سال دومشونه یانه پایه نسبتا خوبی دارن پس منطقی می چینن برنامه
ومتناسب باهش تصمیم میگرن یانه یکی لازم داره بکوب بخونه یکی به استراحت جسمی نیازداره یکی روحیوفکری یکی کتابخونه راحت یکی خونه
گاهی یه نفر ممکنه ببینه حضور تومجازی واسه ش خوبه یکی نه
گفتم من تایید نمی کنم ادم ۲۴ساعت بچسب به مجازی
اما اینکه بخوام بگم واسه موفقیت صددرصد ادم نباید بیاد هم نمیشه یا این قدر ساعت خوبه این میشه حکایت برنامه های که از این ساعت تا اون ساعت فلان درس
یه سری چیزا یه حد وحدودی داره اما این حد وحدود یه محدوده وسیع وپیدا کردن جای مناسب تو این محدوده دیگه شخصی میشه ونمیشه یه نسخه پیچید
یادمه یکی دوستان بهم گفت خوبه که هم فعالیتت داری هم درست نمی گم صد درصد درسته شاید الان به نظر بیاد ادم به جای اون همه فلان پست درس باید می خوند اما تو تموم این بررسی ها هم باید شرایط اون زمان مد نظر داشت هم فرد رو پس اگه بخوام درمورد خودم بگم این تصور گاهی داشتم گاهی خداحافظی ها مقطعی هم بود اما بعدش به نتیجه رسیدم ، نمی تونم بگم از تموم پست هام رضایت صددرصدی دارم اما درمورد بشیتر ش هست
مسلما مهم اینه هر ادم خودش بشناسه وبررسی کنه وبرنامه بچینه وپای بند باشه سایر چیزها حاشیه است زیاد دیدم ادم های روکه دنبال این فلان رتبه برتر چکار کرد منم همون کار کنم
اما بهم اثبات شده شاید بشه نکته برداشت واسه پیدا کردن روش خودمون اما کپی ش اصلا جواب نمی ده
بهترین کس برای شناخت وبررسی خود آدمه
خودش میفهمه چی خوب بوده چی بد
کجای کار لنگیده کجا نه
کجا اشتباه بوده کجا نه
استفاده ش مفید بوده یانه
ما شاید بتونیم راهنمایی کنیم اما نظر قطعی نمیشه داد
امیدوارم پست هامون اسپم محسوب نشده باشه
با اروزی موفقیت برای همه@zahra-m1999 اینکه گفتم رتبه کنکور ارتباط مستقیم داره با تعداد پستها، منظور از تعداد پست، استفاده ی بیش از حد از فضای مجازیه و هنوزم رو حرف خودم هستم. چون همهمون میدونیم که درس خوندن با این همه استفاده از فضای مجازی عملا غیرممکنه... نباید خودمون رو گول بزنیم. آدم هرچقدر هم که پایه ی قویای داشته باشه میتونه با هدر دادن وقتش کل زیربنای درسیش رو ویران کنه!
جدا از اینکه وقتمون رو خیلی خیلی زیاد میگیره و کیفیت مطالعه رو پایین میاره( خصوصا اگه برای موضوعات غیردرسی باشه) ما رو خسته میکنه و ذهنمون رو تا یه حدی درگیر میکنه.
من تجربه های خودم رو گفتم و چیزایی که با یه ذره ریزشدن تو صفحه ی رتبه برترهای آلا دیدم، حالا هرکسی میخواد میتونه بازم به فعالیت بیش از حدش تو اینجا ادامه بده ولی دیگه نباید بعدها بیاد و دلیل موفق نشدنش رو بذاره به حساب انجمن...
در آخر اینکه من چند بار هم گفتم اتفاقا که بهتره از نت کاملا خدافظی نکنیم! ولی ازش تا حد ممکن استفاده "درسی" کنیم. -
@zahra-m1999 اینکه گفتم رتبه کنکور ارتباط مستقیم داره با تعداد پستها، منظور از تعداد پست، استفاده ی بیش از حد از فضای مجازیه و هنوزم رو حرف خودم هستم. چون همهمون میدونیم که درس خوندن با این همه استفاده از فضای مجازی عملا غیرممکنه... نباید خودمون رو گول بزنیم. آدم هرچقدر هم که پایه ی قویای داشته باشه میتونه با هدر دادن وقتش کل زیربنای درسیش رو ویران کنه!
جدا از اینکه وقتمون رو خیلی خیلی زیاد میگیره و کیفیت مطالعه رو پایین میاره( خصوصا اگه برای موضوعات غیردرسی باشه) ما رو خسته میکنه و ذهنمون رو تا یه حدی درگیر میکنه.
من تجربه های خودم رو گفتم و چیزایی که با یه ذره ریزشدن تو صفحه ی رتبه برترهای آلا دیدم، حالا هرکسی میخواد میتونه بازم به فعالیت بیش از حدش تو اینجا ادامه بده ولی دیگه نباید بعدها بیاد و دلیل موفق نشدنش رو بذاره به حساب انجمن...
در آخر اینکه من چند بار هم گفتم اتفاقا که بهتره از نت کاملا خدافظی نکنیم! ولی ازش تا حد ممکن استفاده "درسی" کنیم. -
و یه چیز دیگه...
کسی با خدافظی کردن از آلاء خودش رو اذیت نکنه. اینجور مواقع بیشتر میاید و بیشتر چک میکنید. خصوصا وقتی میگید از فلان روز تا فلان روز نیومدم. یعنی ذهنتون متمرکز نیومدن و آلاء بوده. دیدم که میگم!
اینجا اونقدرا هم بهمون آسیب نمیزنه که جمع کنیم بریم! مواظب باشیم خودمون به خودمون آسیب نزنیم...@zedtwo در تقصیره آلاست من معتاد شدم به انجمن ؟؟؟ گفته است:
و یه چیز دیگه...
کسی با خدافظی کردن از آلاء خودش رو اذیت نکنه. اینجور مواقع بیشتر میاید و بیشتر چک میکنید. خصوصا وقتی میگید از فلان روز تا فلان روز نیومدم. یعنی ذهنتون متمرکز نیومدن و آلاء بوده. دیدم که میگم!
اینجا اونقدرا هم بهمون آسیب نمیزنه که جمع کنیم بریم! مواظب باشیم خودمون به خودمون آسیب نزنیم...دقیقا موافقم.خدافظی کردن بیشتر فکرو مشغول میکنه تا فروم اومدن...
-
نگاهی به این پیجها(تا اینجایی که من میشناسم) بندازیم و با خودمون مقایسه کنیم تا متوجه بشیم که استفاده ی مفید از انجمن یعنی چی،
_Mohammad_reza_
sahba
MM.zahed
moein و ...
بعد ببینیم که چقدر از اینکه میگیم از انجمن استفاده مفید کردیم درسته؛ متاسفانه من که صِفر... چون وقتایی اومدم که تنبلیم گل کرده بود و درس نمیخوندم و هِی از درس دور و دورتر شدم.@zedtwo در تقصیره آلاست من معتاد شدم به انجمن ؟؟؟ گفته است:
نگاهی به این پیجها(تا اینجایی که من میشناسم) بندازیم و با خودمون مقایسه کنیم تا متوجه بشیم که استفاده ی مفید از انجمن یعنی چی،
_Mohammad_reza_
sahba
MM.zahed
moein و ...
بعد ببینیم که چقدر از اینکه میگیم از انجمن استفاده مفید کردیم درسته؛ متاسفانه من که صِفر... چون وقتایی اومدم که تنبلیم گل کرده بود و درس نمیخوندم و هِی از درس دور و دورتر شدم.من عصر های ازمون میومدم فروم.غالبا...عصر جمعه بعد ازمون تایم استراحت و خوش گذرونیم بود و منم یا میزدم بیرون یا میومدم فروم.
-
واقعا حرفاتون به جا بود و خیییلی ها رو به وجد اوردین...سپااس..