IMG_20201211_165007_875.jpg
سلام به آلایی ها
امیدوارم در مسیر رسیدن به هدف هاتون باشید
تو این تاپیک با یکی از آلایی های درجه ۱ کنکور ۹۹ مصاحبه خواهیم داشت.
قبل شروع توضیحاتی خدمتتون بگم
در حین مصاحبه پست نمی تونید بذارید
من سوال های اصلی مصاحبه رو می پرسم
شما هم خوب گوش بدین هر جا براتون سوال ایجاد شد یادداشت کنید اگه در ادامه هنوز به جواب سوال هاتون نرسیدین می تونید بپرسید (در انتهای جلسه)
انتهای جلسه پست ها رو باز می کنم که خودتون هم سوال هاتون رو بپرسید
با ما همراه باشید
امیدوارم کنار هم جلسه خوبی رو داشته باشیم 🙂
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
سلام دوستان عزیز
امروز در خدمت شما هستیم با مصاحبه با رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی کنکور 98، سرکار خانم anita_ygh . امیدوارم اینجا فضایی باشه که بشه نظراتمون رو با هر رتبه، لِوِل و سطحی به اشتراک بذاریم.
لینک تاپیک نظرات درباره این مصاحبه ( 👉 سوالات و صحبت هاتون رو میتونید اینجا به اشتراک بذارید)
کارنامۀ ایشون:
1342 Riazi.png
❓ به معنی سوال و 🅰 به معنی جواب سوال هست
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @خیرین-کوچک-دریا-دل
%(#280f8a)[سلام به دوستان خوب آلایی]
امیدوارم حالتون خوب باشه و با انرژی برای هدف هاتون تلاش کنید
تو این تاپیک مصاحبه دوست خوبمون MM.zahed رو قرار میدیم
ایشون رتبه 701 کنکور ریاضی 97 هستن
می تونید سوالات ، نظرات و کامنت های خودتون رو در تاپیک زیر مطرح کنید
لینک تاپیک کامنت ها
برای مشاهده کارنامه کلیک کنید
@دانش-آموزان-آلاء @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء
تو این تاپیک مصاحبه دوست خوبمون romisa رو قرار میدیم
ایشون رتبه 1098 کنکور تجربی97 هستن
می تونید سوالات ، نظرات و کامنت های خودتون رو در تاپیک زیر مطرح کنید
لینک تاپیک کامنت ها
برای مشاهده کارنامه در سایز بزرگ تر کلیک کنید
0_1534679075079_lbf2_رتبه_درصد.png
سلام دوستان 🙂
تو این تاپیک قراره مصاحبه با سرکار خانم @fateme_mlh رو بزاریم.
ایشون رتبه 725 منطقه 3 رو کسب کردن.
هر نظری یا سوالی دارید در تاپیک زیر می تونید بیان کنید 👇
لینک تاپیک
عکس کارنامه ایشون :
برای مشاهده کارنامه در سایز بزرگ تر کلیک کنید
متن جایگزین
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء
مصاحبه با دوست خوبمون sahba
%(#ff0051)[سلام خودتونو معرفی کنید]
-سلام.من سعیده محمدزاده هستم.رتبه 743 منطقه و 708 زیرگروه یک
%(#ff0051)[از آلا اگه فیلمی دیدین نظرتونو راجع بهش بگین]
-بله من از مهرماه 95 با آلا آشنا شدم و بطور جدی و منظم از فیلم های :
(شیمی استاد آقاجانی ویدئو های جدید و قدیمی) و (دینی استاد رنجبر زاده) و (عربی استاد ناصح زاده) و (مباحث مشترک از دیفرانسیل استاد ثابتی) استفاده میکردم
و در کنار این تدریس عالی،خودم هم تلاش زیادی به کار بستم و توانستم بیشترین استفاده را ببرم
بهترین و خاص ترین و موثر ترین فیلم های آلا برای من شیمی بود که توانستم با استفاده از آن،درصد شیمی ام را از -7- (هفت) درصد در95 به 73 درصد در96 برسونم
%(#ff0051)[+در مورد آلا نظرتون رو بگین]
-چه نظری میتوانم داشته باشم جز این که آلا در حساس ترین قسمت زندگی من و خیلی از دانش آموزان محرومی مثل من همراهی شان کرده است
و اجازه نداده که کمبود امکانات و محرومیت ها آنها را از آرزو هایشان دور کند.امیدوارم همیشه پابرجا باشد و بچه های بیشتری را به آرزویشان برساند
%(#ff0051)[+در مورد انجمن]
-انجمن آلا برای من محل مناسب و موثری برای حل مشکلات درسی و همفکری با بچه های دیگر بود
البته به بچه های کنکوری توصیه میکنم که از انجمن برای حل مشکلات درسی بهترین استفاده را ببرند اما سعی کنند که زمانشان رو مدیریت کنند و از دست ندهند
%(#ff0051)[+بچه ها و...]
-حدود یک سال هست که در انجمن عضو هستم و میتوانم بگوبم این صمیمیت و همدلی را در بچه های کنکوری دیگر کمتر دیده ام.
وقتی یکی از بچه ها سوال درسی دارد همه در حد توان به او کمک میکنند،حسادت و رقابت منفی کمتر دیده میشود
و همه خواه و ناخواه ،حتی با نوشتن ریز مباحث،در حال کمک به هم هستند.سایت آلا و انجمن ، اتفاق خوبی هست و امیدوارم ادامه داشته باشد
%(#ff0051)[+بگین سالی که گذشت چطور بود از روزای سختش و روزای آسونش]
-نمیخواهم شعاری حرف بزنم و بگویم سال خوبی بود،چون بچه های کنکوری خودشان میدانند که اینطور نیست
و اگر نتیجه ی عالی میخواهند باید با جان و دل تلاش کنند و سختی ها و موانع سر راه آنها را متوقف نکند.سال کنکور بیشتر از آسانی،سختی دارد و تلاش.
بدترین قسمت ماجرا حس سر در گمی ای هست که بچه ها بابت آینده ی نامعلومشان دارند!
این ها طبیعی هست و هر کنکوری واقعی با این مسایل درگیر میشود ولی نکته مهم عبور از سختی ها و موانع و رسیدن به آسانی ها و شیرینی هاست.
خداوند خود فرموده که : ان مع العسر یسرا...در واقع برای کنکور،ما هرچه سختی بیشتری بکشیم آسانی آینده را بیشتر تضمین میکنیم
.مطمئن باشید که شیرینی بعد از موفقیتتان همه ی خستگی ها و استرس ها را از بین خواهد برد ان شا الله
%(#ff0051)[+شیرین ترین خاطره از دوران کنکور]
-فکر نمیکنم خاطره و لحظه ای شیرین تر از دیدن رتبه ام تجربه کرده باشم.
و خدارا شکر میکنم که ان لحظه را برام بهترین لحظه رقم زد نه بدترین.البته انتظار رتبه بهتری را طبق تخمین های سال گذشته داشتم ولی راضی ام به رضای خدا
%(#ff0051)[+شیرین ترین خاطره از فروم]
-فروم برای من بیشتر مواقع شیرین و دوست داشتنی بود ولی شیرین ترین خاطرات برای من دوستی با سارای عزیزم بود
و همچنین لحظه ای که بعد از اعلام نتایج برای اولین بار وارد فروم شدم و حس میکردم دیگر بدون استرس و ترس از اتلاف وقت
و تست های نزده و مرور های روی هم مانده و ... میتوانم در کنار دوستان باشم!
%(#ff0051)[+بدترین ها رو هم بگین]
-در بالا عرض کردم که فروم برای من دوست داشتنی بوده و هست
برای همین اندک ناراحتی ها و دلخوری های جزیی و اختلاف نظرها هیچ وقت برای من خاطره بدی از فروم نخواهند ساخت
%(#ff0051)[+دلیل موفقیتتون رو تو چی میدونید]
آلا و دبیران باسوادش،تلاش زیاد، توکل و توسل و انتخاب منابع خوب و ناامید نشدن!گفتم نا امید نشدن،
چون من هیچوقت به شکست فکر هم نکردم.
بارها دوستانم میپرسیدند که اگر امسال هم نشد چی؟ و من میگفتم که بهش فکر نکردم! من امسال را به عنوان اخرین فرصت میدیدم پس نهایت تلاشم را به کار بستم
%(#ff0051)[+کاری بوده که بکنید و الان بفهمین به ضررتون بوده و نباید می کردین]
-بله،هر وقت هرکس میگفتفلان کتاب خوبه من بدون تحقیقات کامل،میخریدم!
و در بعضی موارد پشیمان میشدم.
تصور میکردم کنکور خیلی عجیب و غریب هست و صددرصد از آزمون های آزمایشی نتیجه ام بدتر خواهد شد
ولی کنکور بهترین آزمون من بود و رتبه های آزمون های آزمایشیم هیچ وقت به خوبی کنکور نشده بود
%(#ff0051)[+اگه برمی گشتین چه کارایی رو انجام میدادین چ کارایی رو نمی کردین]
-یک روز وقتی داشتم اتاقم را مرتب میکردم و برگه های چرک نویس را دور میریختم به صحنه ی جالبی برخورد کردم.
پشت یک برگه چرک نویس جزوه ای مربوط به استوکیومتری از استاد آقاجانی بود،تعجب کردم و نگران شدم که شاید جزواتم را به اشتباه خراب کرده ام
اما وقتی کتابخانه ام را بررسی کردم دیدم که جزوه امسالم سالم سر جایش هست و در واقع این چرک نویس همان جزوه نیست!
سریع به یاد آوردم که این جزوه را در سوم دبیرستان از اینترنت گرفتم،چون تدریس دبیر را متوجه نمیشدم!و الان در لابلای برگه های باطله پیدایش کردم.
و افسوس خوردم از این که چرا همان موقع دقت نکردم و به آدرس آلا که در گوشه ی برگه نوشته شده بود مراجعه نکردم و ...
که اگر این کار ها را انجام میدادم شاید همان سال اول در کنکور موفق میشدم.اگر بر میگشتم به عقب تر حتما گوشه ی جزوه را نگاه میکردم!
اگر برمیگشتم به عقب هرگز وقتم را تلف نمیکردم.با این که خیلی خیلی دقت میکردم که زمان را از دست ندهم اما گاهی وقت ها وقت کُشی میکردم.از این مورد پشیمانم
و از این که از همان سال دوم دبیرستان کنکوری خواندن را شروع نکردم هم افسوس میخورم...
اما با این تفاسیر باز هم هیچ وقت آرزو نمیکنم که به عقب برگردم
%(#ff0051)[+اگه روش جالبی تو درسی پیدا کردین بهمون بگین]
-راستش روش جالب و جدیدی پیدا نکردم اما به این نکته شدیدا پی بردم که کتاب درسی فوق العاده مهم هست.
چه در زیست چه در شیمی!کنکوری های عزیز حتما کتاب های درسی را دریابند و سرسری از آنها رد نشوند
%(#ff0051)[+و توصیه ها تون برای آلایی ها ی کنکوری و آلایی های دیگه]
-همیشه به یاد داشته باشیم که کوچک ترین کاری که میکنیم در آینده ی ما عمیق ترین تاثیر را دارد.
هیچ چیز در دنیا بی دلیل نیست پس اگر دلیل اتفاقی را نفهمیدیم لزوما مبنی بر بی دلیل بودن آن نیست.
این مساله را از سلسله حوادثی که در دوره کنکور من اتفاق افتاد و منجر به نتیجه ی مطلوبم شد فهمیدم
من در جریان کنکور بخوبی فهمیدم که به قول امام علی علیه السلام «الفرصه تمر مر السحاب»
پس باید فرصت های خوبی مثل آلا و مثل زمان و مثل کنکور را از دست ندهم! «فانتهزوا فرص الخیر»...
ضمنا،خداوند فرموده که لیس للانسان الا ما سعی،پس شما به عنوان یک کنکوری باید نهایت تلاشتان را بکنید تا نتیجه ی درخور را کسب کنید
و چیزی مهم تر از تلاش برای رسیدن به هدف وجود ندارد!
نهایت تلاش،در هر دو حالت مفید هست
اگر کنکور خوبی داشتید ان شا الله،میتوانید شیرینی تلاشتان را بچشید
و اگر کنکوری خوبی نداشتید خدای نکرده،وجدانتان راحت هست که کم کاری و اهمال نکردید...
اگر طولانی شد پوزش میطلبم
موفق باشید و در سایه توجهات حضرت ولی عصر عجل الله...
%(#ff0051)[قسمت دوم مصاحبه در پست بعدی (:]
قسمت اول مصاحبه دوست خوبمون moein
%(#ff0084)[سلام خوب هستین؟]
سلام ممنونم
%(#ff0084)[میشه خودتونو معرفی کنید؟]
محمدمعين نصرخادملي استم يه منطقه٢اي از ساوه🙄 رتبه ١٥٣ منطقه
%(#ff0084)[از آلا اگه فیلمی دیدین نظرتونو راجع بهش بگین !]
از تمام جلسات استاد كبريايي استفاده كردم و از هندسه -١٠ رسيدم به ٩٠...يه تعداد مختصر جلسه هم از استاد ثابتي بهره بردم
%(#ff0084)[در مورد آلا نظرتون رو بگین]
آلا تا جايي ك امكان داشته در جهتي ك ميگه يعني برقراري عدالت تحصيلي موفق بوده...برا من نوعي ك معلم فيزيك تو كلاس يه ديود نميتونه توضيح بده واقعا عاليه
%(#ff0084)[بگین سالی که گذشت چطور بود از روزای سختش و روزای آسونش]
واقعا هيچ روز آسوني به جز بعدازظهرهاي آزمون نبود ك اونم آخراش به خودم حرومش كرده بودم
البته هر وخ خسته ميشدم يه ساعت شيمي ميذاشتم تو برنامه ام همرو بشوره ببره☺️☺️
%(#ff0084)[شیرین ترین خاطره از دوران کنکور؟]
عين تراكتور درس ميخونديم ديه خاطره خوب چيه😐
%(#ff0084)[شیرین ترین خاطره از فروم؟]
هميشه با ترس اينكه كنكورا همچين زارت به فنا بديم ميومديم تو فروم ديه خاطره خوب چيه😑
%(#ff0084)[بدترین ها رو هم بگین]
همش بدترين بود🙈
%(#ff0084)[دلیل موفقیتتون رو تو چی میدونید؟]
"ظنوا انهم احيط...دعوا الله مخلصين له الدين..."
فك ميكنم نع درس خوندن ك اين دليل موفقيتم بود
%(#ff0084)[کاری بوده که بکنید و الان بفهمین به ضررتون بوده و نباید می کردین؟]
اينكه هيچوقت با پدرمادرم نرفتم مسافرت...چون وقتي ميموندم خونه همچين ذوق آشپزي ميگرفت منو😐٤-٥ ساعت پا اجاق بودم😑
٢ ساعت هم ظرف شستن تلف ميشد...هيچي ديه اگه نميريد مسافرت از من نصيحت،به تخم مرغ قانع باشيد
البته روزي ١٠٠ بار هم مادرم بم ميگه"خاك تو سرت ك به حرف مديرتون گوش كردي رفتي رياضي"😑
%(#ff0084)[اگه برمی گشتین چه کارایی رو انجام میدادین چ کارایی رو نمی کردین؟]
با توجه به اينكه"مخور غم جهان گذران"حالا من ك نميتونم برگردم پس فايده اي هم نداره ك فك كنم برگشتم😑
ولي يه كار هس:باااااايد شيييييميووووو ٨٠ مييييزدمممم حدااااااقل😡😡😡
%(#ff0084)[خب دیگه خستتون نمی کنم فردا ادامه مصاحبه رو میریم]
ها كاكو تموم شد🙈
اینم کارنامه
0_1502021097289_IMG_2052.PNG
رتبه1098 منطقه کنکور تجربی
-
تو این تاپیک مصاحبه دوست خوبمون romisa رو قرار میدیم
ایشونرتبه 1098 کنکور تجربی97
هستنمی تونید سوالات ، نظرات و کامنت های خودتون رو در تاپیک زیر مطرح کنید
لینک تاپیک کامنت هابرای مشاهده کارنامه در سایز بزرگ تر کلیک کنید
-
%(#0004ff)[ شروع کنیم]
شروع کنیم
%(#0004ff)[ خودتو معرفی می کنی؟]
سارا میرشکار هستم از ملارد متولد 78....
%(#0004ff)[ رتبت]
سال دومی بود که کنکور دادم 1098 منطقه 3
%(#0004ff)[ سال اول چند شده بودی؟]
سال اول 1692 شدم توو انتخاب رشتم فقط پزشکی زدم البته همه جای ایران که نیاوردم... بعد از دیدن کارنامه سبز متوجه شدم که تا یکی از دانشگاه های نزدیک فقط 19 نفر فاصله داشتم
%(#0004ff)[ از اینکه پشت کنکور موندی راضی هستی؟]
به نظرم اینقدر برام ارزشمند بود تا یه سال دیگه به خاطرش سختی ها رو به جون بخرم ...راضی ام
%(#0004ff)[ از سختی هاش بهمون میگی؟]
از شبی شروع شد که روی صفحه ی مانیتور کلمه مردودی رو دیدم
خودم حالم خوب بود و لبخند میزدم اما متاسفانه بقیه باور نمیکردن...مجبور شدم دوباره مرورگرو باز کنم تا خودشون ببینن بعد از اون یکی گریه میکرد یکی میگفت یعنی یه سال دیگه دوباره باید با سخت درس خوندنت کنار بیایم یکی اینقدر غم توو چشماش لونه کرده بود که دیگه نمیتونستم بهش نگاه کنم این شد که همون شب هم یه ذره در حد ورق زدن چن تا کتاب لقمه درس خوندم و از صبحش شروع به مطالعه جدی...
این بین خیلی اتفاقای زیادی افتاد از بد شدن حال یکی از اعضای خانواده به خاطر ناراحتی کلیه اش و بستری شدنش..از اینکه 4 روز مونده به کنکور و اون دوباره حالش بد شد و رفت بیمارستان....
از ناامید شدن دوستام که دیدن من با اون همه خوندن نتیجه دلخواهم رو نگرفتم
از اینکه تا یه مدت بعد از نتیجه توو خونمون مردودی صدام میکردن با اینکه میدونستن که میتونستم خیلی از رشته های خوبو برم
سخت بود که دوباره بخوام برم کتابخونه اونم منی که یه سال تمام هر روز اونجا بودم ....
و خیلی از مشکلات دیگه که نمیشه گفت...
و اما خودم که این وسط گاهی روحیمو میباختم و کم میاوردم..گاهی از درسای تکراری خسته میشدم اما بعدش سعی میکردم محکم تر از قبل بلند شم.
در کل سال دوم از نظر روحیه سخت تر بود برام چون مدرسه ای نبود و باید خودجوش درس میخوندم.
ناگفته ها هرگز تموم نمیشن ...%(#0004ff)[ پیشنهاد برای کسانی که می خوان پشت کنکور بمونن چیه؟]
اینکه به هدفشون فک کنن و هرگز ناامید نشن...قدر وقتشونو بدونن و فک نکنن که حالا چون خونه هستن واقعا یه سال وقت دارن که اینطور نیست...دقیقا از همون چیزی ضربه میخورن که فک میکنن دارنش یعنی وقتهر اتفاقی افتاد باز هم تا روز آخر ادامه بدن...همین
-
%(#0004ff)[ سارا از آشناییت با آلا بگو...از کجا و چطوری آشنا شدی؟]
راستش من آشناییمو کامل توو یکی از تاپیکا توضیح دادم خیلی مفصله
توو تاپیک چطور با آلا آشنا شدید
از اینجا می تونید بخونید%(#0004ff)[ از انجمن هم اونجا گفتی؟]
نه انجمنو نگفتم
%(#0004ff)[پس بگو...چطور آشنا شدی و چرا تصمیم گرفتی عضو بشی]
یه روز که داشتم ادامه ی فیلمای استاد کازرانیان رو دانلود میکردم یهو پائین صفحه دیدم بچه ها نظرشونو گفتن اونموقع یه تاپیک بود راجبه فیلمای ایشون....منم خواستم از ایشون تشکر کنم که نسبت به یه درسی که ازش متنفر بودم یعنی فیزیک دیدمو عوض کردن و واقعا علاقه پیدا کردم
جمله ای هم که براشون نوشتم این بود من سپاسگذار معلمی هستم که به من اندیشیدن را آموختند نه اندیشه ها را از شهید مطهریه
بعد تا یه مدت رمز عبورمو فراموش کردم اما همچنان موضوعات مختلفو دنبال میکردم و میدیدم بچه ها چه خوب جواب سوالای درسی همدیگه رو میگن و بعد از یه مدت دوباره از اول عضو شدم%(#0004ff)[ انجمن آلا رو تا چه حد مفید می دونی؟]
انجمن آلا یکی از بهترین فضاهای مجازیه که همه میتونن ازش درست استفاده ببرن اگه بخوان...
اینجا هر چیزی گفته نمیشه و بر خلاف فضاهای دیگه حدومرزا رعایت میشه تقریبا....اما باز هم به همه دانش آموزا توصیه میکنم تا اونجایی که میتونن به خصوص سال کنکورشون از فضای مجازی دور باشن و اگه اومدن انجمن با مدیریت زمان بیان و از تاپیک های درسی بیشتر استفاده کنن
و اینکه سعی کنن کاملا از حاشیه ها به دور باشن .
%(#0004ff)[ شیرین ترین خاطره از فروم؟]
یه مدت بعد از اعلام نتایج بود و من ناراحت... یه تاپیکی زده شد به اسم برنامه های آلا برای سال بعد که اونجا واقعا اشک شوق توو چشام جمع شد که این آدمهای مهربون دوباره دست یاریشونو به سمت ما گرفتن
خاطرات خوب زیاد داشت انجمن -
%(#ff0051)[زمان و چگونگی شروع مطالعه و برنامه ریزی]
%(#0004ff)[ از کی شروع به مطالعه کردی و شروع ت چطوری بود؟]
راستش سال اول از فردای آخرین امتحان نهایی سوم ولی سال دوم از شب اعلام نتایج و مردودی من
اولش از درسایی شروع کردم که دوسشون داشتم اما کم کم دیدم که دارم از درسایی که شروع نکردم لطمه میبینم و اونا رو از مباحث آسونتر و پایه ای تر شروع کردم...اولاش میدیدم که بدون برنامه ریزی مطالعم مفید نیست اونقدری که میخوام و بعد با برنامه ای که ریختم پیش رفتم
%(#0004ff)[ برای دوستانی که هنوز شروع نکردن چه پیشنهادی داری؟]
هیچوقت برای شروع دیر نیست اما هر لحظه داره دیرتر میشه
منظور این جمله اینه که هرچقدر تایم بیشتر از دست بدیم کارمون سخت تر میشه%(#0004ff)[ از روش برنامه ریزیت بگو چطوری برنامه ریزی می کردی؟]
من اولش که میخواستم شروع کنم خب برنامه ریزی بلد نبودم تا اونموقع شب امتحانی درس خونده بودم
اما دیدم برای کنکور و آزمونا دیگه اون روش جواب نمیده
فایلای مشاوره ای و مقاله های مرتبط با برنامه ریزی زیاد گوش دادم و خوندم تا تونستم متناسب با خودم برنامه بچینم البته اولش هی با شکست مواجه میشدم یا خیلی سنگین برنامه می ریختم یا اونقدر سبک که باعث کم کاریم میشد یا به بودجه بندی آزمون نمی رسیدم کم کم تونستم برنامه متناسب با خودمو بنویسم اولویتم این بود که همون مطالبی که میخونم رو خیلی خوب بخونم و تست بزنم...این بهتر از این بود که همه چیزو سرسری و کم تسلط مطالعه کنم%(#0004ff)[ نسبت مطالعه دروس عمومی و اختصاصی را چقدر میدانید؟]
برای من این نسبت 1 به 4 و گاهی 1 به 5 بود
یعنی یک چهارم تایممو به دروس عمومی اختصاص میدادم
%(#0004ff)[ در تابستان مطالعه و تمرکز شما بر روی دروس پایه و پیش به چه میزان بود؟]
تابستون سال اول روی دروس پایه کار کردم
ولی تابستون سال دوم نمیدونستم که قراره پشت کنکور بمونم وگرنه حتما استفاده مفیدتری ازش داشتم
%(#0004ff)[ به داوطلبانی که در سال های پایه درس نخواندند چه توصیه ای دارید؟]
سال های پایه در مدرسه دانش آموز خوبی بودم تقریبا شبای امتحان عالی عمل میکردم اما تست نزدم و این خیلی بهم ضربه زد.
نمیشه به سالای پایه برگشت ولی میشه از همین حالا پایان تازه ای رو ساخت...از اشتباهات گذشته درس بگیریم
%(#0004ff)[ میزان ساعت خواب شما در شبانه روز چقدر بود؟]
ساعت خوابم سال اول خیلی تنظیم بود اما سال دوم خیلی متغیر و متاسفانه غیر قابل پیش بینی.....
سال اول خواب معمولی 8 ساعته شبانه + بعد از مدرسه یه ربع در حد بستن چشام توو کتابخونه
اما سال دوم هر اتفاقی هم میفتاد حتی اگه شبش از فک کردن خوابم نمیبرد 8 صب کتابخونه بودم
همیشه سعی میکردم با سرحالی درس بخونم به دور از خواب آلودگی به توصیه استاد کازرانیان
%(#0004ff)[ چند ساعت از هفته رو به تفریح اختصاص داده بودید؟]
سال دوم متاسفانه به خاطر روحیه ضعیفم یکی دوساعت روزانه شاید هم بیشتر البته بعد از کتابخونه ... سال دوم سعی میکردم مفیدتر درس بخونم و همین تفکر هم باعث کم کاری شده بود
%(#0004ff)[ نظرتون درباره درس خوندن گروهی ؟ مفید هستش ؟]
راستش توو کتابخونه بعضی وقتا با دوستام گروهی درس میخوندیم و گاهی آزمونا رو دونفری یا چن نفری البته نصفه تحلیل میکردیم وقتگیر بود اما ماندگاریش بیشتر....
اگه به حاشیه نره (که اکثرا متاسفانه اینطوره ) خیلی مفیده
برای زمانایی خوبه که کشش تک نفره خوندن نیست یا ذهن آدم خیلی خستست از خوندن یا .... -
%(#ff0066)[منابع و روش ها]
%(#280f8a)[ منبع و روش مطالعه ای که برای هر درس داشتین؟]
به نظر من معرفی یه لیست کتاب دانش آموزا رو بیشتر سردرگم میکنه و همونطور که قبلا هم گفتم بهترین منبع برای تست ، تستای کنکوره و برای مطالعه همونیه که خودتون بهتر باهاش یاد میگیرین و الزاما برای همه یکسان نیست...در ضمن خیلی وقتا دانش آموز یه کتاب خوب داره ولی این وسواس باعث میشه یه کتاب جدید بگیره بخونه آخرشم چندمنبعی میشه و هیچ کدوم رو نمیرسه بخونه...منظورم اینه یه منبع رو عالی بخونید تموم کنید بعد برید سراغ یکی دیگه البته اگه وقت داشتید و درسای دیگه مشکلی نداشت !
اما من منابعی که خودم استفاده کردم رو مینویسم و باز هم تاکید میکنم که اینا بهترین منابع نیست و متناسب با اینکه توو اون درس چه وضعیتی داریم علاقمون چقده بهش و اینکه قبلا چقد مطالعه کردیم فرق میکنه
اگه میبینید منابعم زیاد بوده تعجب نکنید چون دوسال خوندم واسه کنکور.....
هر دوسال گرچه عالی نبود ولی خوب بود....امیدوارم به دردتون بخورهبرای %(#ff0000)[ادبیات] بیشتر از کتابای موضوعی استفاده میکردم
قرابت نشرالگو ، آرایه خیلی سبز ، املا و لغت نشرالگو و تاریخ ادبیات و زبان فارسی لقمه
**املا لغت لقمه
داشتم ولی لغاتش برام خیلی زیاد بود و اگه یکی میخواد استفاده کنهحتما مرور زیاد داشته باشه
براش**از
جامع خیلی سبز
برای پیش رفتن با آزمونا استفاده میکردم چون درس به درس بود وهمایش استاد سبطی
رو اون آخرا توو جمع بندی یکم خوندم+در استفاده از کتابای مبحثی از
تستای جامعی که آخر کتابا
هست غافل نشید که ضرر کردید اونا مهمترین تستاشن مخصوصا تستای جامع آرایه+برای قرابت
هرشب 20 یا 30 تست قرابت
تا یه مدت حل میکردم برای آرایه هم جواب میدهبرای عمومی ها کلا
تستای کنکور
کفایت میکنه چون هر سال 6 تا کنکور هنر ، زبان ، ریاضی ، تجربی ، انسانی و خارج دارنش
اگه خیلی مسلط شدین تستای تالیفی هم بزنیدبرای %(#ff0000)[عربی] سال اول
قلم چی آبی
حل کردم سال دومنشرالگو
البته نشرالگو رو برای اونایی که عربی زیاد نخوندن توصیه نمیکنم چون ممکنه زده شن ،تعریف عربی خیلی سبز خانوم موسوی و درسنامه های عربی مبتکران آقای ایاد فیلی رو شنیدم اما به شخصه استفاده نکردمبرای واژه های %(#ff0000)[زبان] از
لقمه
استفاده میکردم ،از متن نترسیم انتشارات شیقره
برای متنا خوبه متنای کنکورا هم کفایت میکنه .من گاج نقره ای داشتم امامبتکران آقای شهاب اناری
به نظرم بهترهبرای %(#ff0000)[شیمی] اول فیلمای
استاد آقاجانی
بعد مطالعه و حل تمرینای جزوشون و بعددرسنامه ی مبتکران
...سال دومتستای آی کیو
...+یکم از
موج آزمون برای جمع بندی زیست و شیمی
تست زدمبرای %(#ff0000)[زیست]
جزوه استاد عمارلو
(توو نت هست) سال اولمیکرو گاج
(سطحش متوسط بود ) سال دومآی کیو
( خیلی ریز شده بود و اشتباه هم داشت )
برای نکات شکلا ازتصویرنامه مهروماه
هم استفاده کردم
یه فصلی مثل شارش وچن تا فصل دیگه رو ازفیلمای استاد رحیمی
استفاده کردم
اگه به عقب برگردم برای زیست از نشرالگو استفاده میکنمبرای %(#ff0000)[ریاضی] سال اول
قلم چی آبی
سال دومریاضی خیلی سبز
خیلی سبز درسنامش روونتره و اینکه اول هر مبحث پیش نیازا رو گفته ولی بعضا تستای آسونی داره
یادمه اولا واسه ریاضی مهروماه داشتم اما فصل تابع بعضی از راه حلا رو متوجه نمیشدم وکتابشو به یکی از دوستام دادم تا آخر بخونهبرای %(#ff0000)[فیزیک] هم متناسب با فصلش
گاج نقره ای و قلم چی آبی
استفاده میکردم اما اگه برگردم نشرالگو استفاده میکنم با اینکه کتابش برای منی که فیزیکم ضعیف بود اراده میخواست...اگه فک میکنید زده نمیشید ازش استفاده کنیدبرای %(#ff0000)[زیست و شیمی]
مطالعه کتاب درسی
ریزشدن رو جملات کتاب درک کردن کتاب حتی فعالیتا آزمایشا خودآزمایی ها و به ویژه شکل های کتاب و دقت به همه چیزاش خیلی فوق العادست
درکل سعی کنید توو همه درسا از کتاب درسی غافل نشید حتی توو درس حلیاتی مثل فیزیک ، تعاریف و حفظیات و مفهومای کتاب لازمه
به خصوص برای نظام جدیدا که دیگه واو به واو کتاب مهمه چون سالای اول تالیف کتابه به احتمال زیاد حتی از خط کتاب درسی هم سوال بدن توو همه درساخب برای سال اول لقمه ها رو توو راه مدرسه و زنگ تفریح و... میخوندم نه به خاطر وقت......بلکه به این خاطر که انگیزم برا درس خوندن توو خونه و کتابخونه بیشتر میشد با این کار...
بازم ممکنه کتابی رو جا انداخته باشم ولی اکثریت همینا بودروش مطالعم بیشتر به اینصورت بود که اول فیلم یا درسنامه یاجزوه و ....بعد بلافاصله تست آموزشی (4 درمیون ،3 درمیون و ....)
فرداش یا روزای بعدش مضارب دیگرو میزدم . بعد از کمی تسلط تست زماندار و سنجشی ( به اینصورت که درصد میگرفتم )
روش مطالعم توو دروس عمومی بیشتر به صورت مبحثی بود به اینصورت که مثلا هرشب 20 تا تست آرایه یا 2 صفحه قرابت و ....
مثلا یه چن وقت یه شب درمیون Reading و Close test کار میکردم خیلی موثر بود
%(#0004ff)[ اگه روش جالبی تو درسی پیدا کردین بهمون بگین]
روش جالبم توو زیست این بود که یه شکل مغز گوسفند بود (زیست سوم فصل 2 دستگاه عصبی )
هرکاری میکردم یادش نمیگرفتم با پشتیبانم حرف زدم گفت من حذف کردم تو هم اگه می بینی نمیشه حذفش کن
منم چون احتمال میدادم یه تست کنکور ازش بیاد لج کردم و تصمیم گرفتم هرطور شده بخونمش
این شد که تستا رو نگاه میکردم میدیدم چه شکلی از اونجا سوال دادن به کدوم نکته هاش توجه کردن بعد می رفتم کتابو دقیق و با توجه زیاد روی اون نکات میخوندم و دوباره میومدم تستایی رو که قبلا دیده بودم رو جواب میدادم.
وقتی دیدم اون مبحثو با این روش خیلی خوب یاد گرفتم برای بقیه فصلهای زیست هم اجراش کردم. -
%(#ff0059)[جمع بندی ، مرور ، خلاصه نویسی]
%(#0004ff)[ دوران جمع بندی چه روشی داشتین ؟ منبع جدید اضافه کردین ؟ نظر شما برای یک جمع بندی خوب چیه؟]
برای جمع بندی من ازمون جامع زیاد حل کردم گاهی هر روز پشت سرهم گاهی یه روز در میون چن روز درمیون
ولی تحلیلش از همه چیز مهم تر بود اینکه کدوم مباحث کلا یادم رفته کجاها رو کم تسلطم کجا باید بیشتر تست کنکور حل کنم کجا تست زماندارو....
کتابای زرد مهروماه رو داشتم ولی اکثرا وقت نکردم بخونمشون
منبع جدید توصیه نمیکنم
به نظرم برای مباحثی که فراموش شده تستهای نشاندار از همه بهتره و البته مرور سریع جزوه ها گاهی اوقات.
%(#0004ff)[ بهترین روش مرور دروس پایه در طول سال تحصیلی چیست؟]
بهترین روش مرور به نظرم بازیابیه
مرور با تست و تست و تست
اینکه ما تست بزنیم و ببینیم کجاها یادمون رفته همونجا رو یه مرور سریع گاهی از رو درسنامه یا جزوه به علاوه تستهای اشتباه قدیمی ، تستهای نزده جدید و تستهای مهم و نشاندارو....%(#0004ff)[گفتی برای مرور از تست های نشاندار استفاده می کردی میشه بگی چطور و بر چه الگویی تست هاتو نشاندار می کردی؟ ]
تستهایی که نکات زیادی رو شامل میشد تستهایی که به نظرم مهمتره تستهایی که خود کتاب نشاندار کرده تستهای اشتباه و تستهایی که حلشون خیلی وقتگیر بود%(#0004ff)[ چند راهکار برای خلاصه نویسی مفید دروس؟]
لای کتاب زیست و شیمی ورقه سفید چسبونده بودم و بعضی نکاتو تووش می نوشتم میگن حاشیه نویسی هم جزئی از خلاصه نویسیه
بعضی از فرمولای ریاضی فیزیک که خیلی یادم میرفت رو مینوشتم اگه به جاش بعضی تستا رو مرور میکردم به نظرم مفیدتر بود از فرمول خشک و خالی و فرار.... -
%(#ff006f)[آزمون آزمایشی , جلسه کنکور، مشاور]
%(#0004ff)[ آزمون آزمایشی شرکت می کردین ؟]
قلم چی + آزمونهای جامع سنجش
(البته به دلایلی سال دوم قلم چی شهر خودمون نرفتم )%(#0004ff)[ از برنامه بعد از آزمونت بگو...تحلیل داشتی ؟]
بعد از آزمون ؟
%(#0004ff)[ روز آزمونت چیکارا می کردی منظورم آزمون های آزمایشیه]
آره اشتباه سال اولم این بود که آزمونا رو نصفه نیمه تحلیل میکردم
سال دوم آزمونا رو خیلی خوب بررسی میکردم سوالایی که مشکل داشتمو از بقیه می پرسیدم اگه یه فصلی رو خونده بودم اما نتیجه نگرفته بودم حتما علت رو ریشه یابی میکردم و این خیلی کمکم کرد
%(#0004ff)[ ایا سوالات را به ترتیب دفترچه پاسخ دادید؟]
نه به ترتیب خودم پیش رفتم البته قبلش کلی تمرین کردم
زیست شیمی ریاضی فیزیک
در عمومی ها هم به ترتیب ولی با استراتژی بازگشت%(#0004ff)[ گفتی از استراتژی بازگشت استفاده کردی بهمون توضیح میدی روشش رو ؟]
استراتژی بازگشت خیلی طولانیه اولش با تکنیک زمان نقصانی زمان رو ذخیره می کنیم
به این صورت که به هردرس عمومی یه ربع و اختصاصیا هرکدوم نیم ساعت زمانو اختصاص میدیم
بعد اون تایمی که باقیموندهع رو بین درسایی که نقاط قوته یا درسایی که سوالاشو بلد بودیم اما وقتگیر بود و توو اون نیم ساعت نشد اون تایمو به اینجور تستا اختصاص میدیم%(#0004ff)[ چقدر رتبتون در حد انتظارتون بود؟چقدر با رتبه ی ازمون های ازمایشی فاصله داشت؟علت این همه فاصله رو چی میدونید؟]
اصلا در حد انتظار نبود رتبم با هر دو آزمون خیلی فاصله داشت
سنجش خیلی خوش بینانه عمل کرد
توو قلم چی هم تقلب زیاد میشه متاسفانه و رتبه روو خیلی بدتر توو آزمونا نشون میداد
کنکور میانه تر از هر دو بود
%(#0004ff)[نقش مشاور را درموفقیت تان چقدر میدانید؟به نظر شما لازم به مشاور هست یا نه؟]
مشاور نداشتم فقط سوالامو از یه برنامه اندرویدی خوب و از پشتیبان قلم چی یا از بچه های پرتجربه انجمن می پرسیدم
%(#0004ff)[ نقش و اثر خانواده در موفقیت شما؟]
به خاطر خونوادم این همه تلاش کردم -
%(#ff0059)[گریز به گذشته]
%(#0004ff)[ کاری بوده که بکنید و الان بفهمین به ضررتون بوده و نباید می کردین؟اگه برمی گشتین چه کارایی رو انجام میدادین چ کارایی رو نمی کردین؟]
اگه برگردم عقب برای سال دوم مثل قبل باز هم پشت کنکور میموندم با همه ی تنش های روحی با همه ی اتفاقاتی که افتاد با اینکه سخت تر از سال اول بود
این دفعه شاید بیشتر تمرکز کنم روی درس و فقط درس و تست و تست و تست.هرچند اشتباه حل میکردم....شاید بی توجه تر میشدم روی نشدن ها......اگه برمی گشتم عقب سعی میکردم روحیمو خودم بسازم نه چیزای دیگه
اگه برگردم به برنامه ریزیم دقیق تر عمل میکردم...نمیذاشتم خیلی وقتا حسای منفی بهم غلبه کنه
ولی با این وجود باز هم دوس ندارم به عقب برگردم چون سخته و میترسم این دفه برخلاف تصورم ، بد انتخاب کنم
%(#0004ff)[اگه مشکل داشتین تو مطالعه تون چطوری اصلاحش می کردین؟]
اگه جایی در اون حدی که تلاش کرده بودم نتیجه نمی گرفتم روش مطالعمو عوض میکردم
اگه علاقه نبود علاقه ایجاد میکردم به این فک میکردم ایراد کارم کجاست و پیداش میکردم اگه مرور خوبی نبود اگه مشکل زمان یا حل تست ناکافی بود و....راهی براش پیدا میکردم -
%(#ff0066)[و صحبت های پایانی ...]
%(#0004ff)[ دلیل موفقیتتون رو تو چی میدونید؟]
سختی هایی که سر راهم بوده و هست و توکل بر خدا......
%(#0004ff)[ موفقیت خود را تقدیم به چه کسی میکنید؟]
خانوادم و آلا
البته رتبه رو تقدیم میکنم به آدمایی که دوسش دارن و به بچه هایی که تلاش کردن اما در حد تلاششون نتیجه نگرفتن
%(#0004ff)[ پیامی برای آلا دارین؟]
دیدمو نسبت به همه چیز عوض کردی
مثبت تر شد به زندگی به درس حتی به سختی ها و....
اینکه ما هم میتونیم زمینو به جای بهتری برای زندگی بقیه تبدیل کنیم
توو جمله نمی گنجه ولی خیلی ممنونم ازت آلاء
%(#0004ff)[ الهی خیلی خوشحالم که آلا برات مفید بوده ان شا الله هر روز موفق تر از دیروزت باشی و همیشه یه آلایی بمونی ]
%(#0004ff)[ حرفی صحبتی بوده که دوست داشتین بگین و نپرسیدم؟]
تا جاییکه میشه ورود دانش آموزای کنکوری به تاپیکای غیر درسی ممنوع مخصوصا اگه فکرتونو درگیر یا وقتتونو تلف میکنه
فقط سوالای درسی و ضروریتونو توو انجمن بپرسید
این یه سالو تا جاییکه میشه اولویتتون رو بذارید رو درس
پایبند ساعت نباشید با خودتون رقابت کنید هر روز سعی کنید از نظر کیفی یا کمی بهتر عمل کنید
از کجا میدونید که بعدا مشکلی براتون پیش نمیاد که امروزو به بهونه اینکه حالا وقت هست از دست میدید ؟!!
میدونم شاید سرراه بعضی از شماها مشکلاتی باشه که حتی تصورش هم برام مشکله....
تا جاییکه میتونید با همه مشکلات مبارزه کنید و امیدتونو از دست ندید
متناسب با اشخاص راههای موفقیت متفاوت زیادی هست روش های خودتونو کشف کنید و این ، خیلی میتونه بهتون کمک کنه -
-