سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
مشکل استارت زدن در مسئله های ریاضی و فیزیک!
-
سلام
من به راهنماییتون نیاز دارم
ببینید من درسنامه فیزیک میخونم..بعد وارد تست ک میشم اطلاعات تست میفهمم ولی نمیدونم چطور استارت بزنم..جرقه زده نمیشه چ کنم...ولی پاسخ نامه میبینم یاد میگیرم بعدا خودم میتونم حل کنم
پاسخ نامه نگاه نکنم نیم ساعت هم میشینم فکر میکنم ب جایی نمیرسم
این مشکل رو در ریاضی هم دارم..
@نوشابه
MM.zahed
miladsaeede
@njzamin
revival
sahba
romisa
Dr.zahra
659869
@dr-sobhan -
توی درسنامه ها دیدین تستای اموزشی میزارند؟ دیدین دیگه همی انتشاراتیا هم دارن گاج نشر الگو خیلی سبز... خوب این تستارو میزارن که دانش اموز ببنه الان که درسنامه رو خوند میتونه اینارو حل کنه یا لازمه بازم بره از اول درسنامه رو بخونه/؟ شما اگه درسنامه خوندید و توی همون درسنامه سوالک! ها رو تونستید حل کنید حتما میتونید سوال های سطح پایین رو تستاشو بزنید از کتابایی مثل گاج(سطح پایین تر) .... پس به خودتون الکی تلقین نکنید نمیتونم
-
MM.zahed رتبه های آلاخونه فارغ التحصیلان آلاءreplied to shima31 on آخرین ویرایش توسط MM.zahed انجام شده
shima31 در مشکل استارت زدن در مسئله های ریاضی و فیزیک! گفته است:
سلام
من به راهنماییتون نیاز دارم
ببینید من درسنامه فیزیک میخونم..بعد وارد تست ک میشم اطلاعات تست میفهمم ولی نمیدونم چطور استارت بزنم..جرقه زده نمیشه چ کنم...ولی پاسخ نامه میبینم یاد میگیرم بعدا خودم میتونم حل کنم
پاسخ نامه نگاه نکنم نیم ساعت هم میشینم فکر میکنم ب جایی نمیرسم
این مشکل رو در ریاضی هم دارم..
@نوشابه
MM.zahed
miladsaeede
@njzamin
revival
sahba
romisa
Dr.zahra
659869سلام ببین این روشت اگه ادامه پیداکنه ضربه ی بزرگی به خودت میزنی تو باید یاد بگیری که خودت سوال ها رو حل کنی یکی از دلیل هایی که سرعتت کمه اینه که خودت حل نمیکنی این باعث میشه که تو آزمون ها وکنکور نتونی سوال هاروجواب بدی توسر کنکور وآزمون ها میدونی که سوال برایت آشناست اماچون همیشه پاسخنامه رو نگاه میکردی نمیتونی سوال رو حل کنی برایت یه پیشنهاد دارم امیدوارم به نتیجه برسی اون هم اینکه حتی اگه نیم ساعت هم رو یه سوال وقت بزاری ارزشش بیشتر از اونه که پاسخنامه رو بلافاصله بخونی اگه نتوستی بعد از تلاشت به جواب برسی اون موقع باید بری سراغ جواب در ضمن ناامید نشو این که میگی نمیشه بده باید بشه باید یه جور تلاش کنی که به نتیجه برسی امیدتوازدست نده
-
MM.zahed درضمن یه سری مثلا10یا15تست آموزشی باید یاد بگیری
-
@njzamin
من درسنامه گاج میخونم تمرین هاشو حل میکنم در تست میمونم -
shima31 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to MM.zahed on آخرین ویرایش توسط shima31 انجام شده
MM.zahed
دقیقا این مشکل دارم سرجلسه سوال اشناس اما نمیتونم حل کنم.
@MAHSASS -
بچه ها همه به یه نکته ی درست اشاره کردن:)
تست آموزشی چیزیه که کمک میکنه
الآن شروع کاره و یه عالمه وقت هست با حوصله درسنامه ها رو بخون وقتی به درسنامه تسلط داشته باشی جرقه خود به خود میزنه و در طول درسنامه سوالاتی هم حل میشه اگر فکر میکنی کمه چند تا از تستا رو هم مثلا 3 تا در میون انتخاب کن تا روش حل رو ببینی بعد بقیشو خودت حل کن
اگه خودت یادنگیری حل کنی توی مرحله ی جمع بندی که باید روی سرعت کارت کار کنی به مشکل برمیخوری -
-
Mahsa Ss
MM.zahed
@njzamin
پس من الان تست های درسننامه رو چندبار حل کنم بعد تست بزنم؟؟سلام
ببین حتما لازم نیست که تست های درسنامه روبزنی منظورم این ه که تو100تاتستی که میخوای جواب بدی 10تاشوآموزشی بزن یعنی هر توهر10تست یه تست رو آموزشی بزن -
کلا درس فیزیک و ریاضی تو تا درسین که اولش یکم دیر دستت راه میفته
تازه اول کاری ...
نگران نباش
بیشترمون اولش اینجوری بودیم
کم کم که تست میزنی
هم شیوه خوندن رو یاد مییگیری هم تست زدن روبعدشم خیلی سعی نکن برای این دو تا درس ، درسنامه محور باشی! چون انتظار داری که تستا هم تو همون محور بیان ولی اینجوری نیست زیاد(:
بعدم همون طور که بچه ها دارن میگن
آموزشی کار کن تا خوب دستت راه بیفته
بعد ی مدت حل میشه مشکلت... -
توو فیزیک و ریاضی معمولا یه سری تست وجود داره توو کتابای مختللف با عنوان تیپ تست...
یعنی یه تست شاخص رو اگه راه حلشو بلد باشی تستهای شبیه اونو میتونی حل کنیپس اینطور شد که حل تست تیپ رو از روی پاسخنامه کامل یاد میگیری یعنی حتما یه بار دیگه بعد از دیدن جواب خودت حل میکنی و اینطوری میتونی تستهای شبیه اونو حل کنی بعد میری سراغ تیپ تستای دیگه
- گفتم اینجا بنویسم شاید یه آلایی دیگه هم گیر کارش بازشه البته اگه موثر باشه حرفم
-
elhame.H
بقیه درس ها میمونه!! -
-
659869
خیر ندارم.خیلی ریلکسم..البته ی نگرش بدی دارم ک نمیتونم تست فیزیک ریاضی بزنم -
659869
خیر ندارم.خیلی ریلکسم..البته ی نگرش بدی دارم ک نمیتونم تست فیزیک ریاضی بزنمیه سوال.... شخصیه ولی اگه بتونین جواب بدین بهتر میشه کمک کرد.
درصدای فیزیک و ریاضیتون در چه حدیه در ازمونا و کنکور؟
-
659869
30.20.15.-2 -
659869
30.20.15.-2چیزی که میگم متفاوته و شاید تا الان خیلی جدی نگرفته باشید.
پیشنهادم اینه:http://www.kanoon.ir/Article/83187/روش-های-مطالعه-درس-فیزیک-از-زبان-رتبه-های-زیر-10-کنکور
حرفای اولین شخصی که تو این صفحه حرف میزنه رو کامل انجام بده. مشکل اینه اول باید مفاهیم اولیه جا بیافته بعد. اول کتاب درسی و بعد جزوه ها و کمک درسی ها و تست.
اول بخون کتاب های درسی رو و اصلا این موضوع رو بدون که کل فصل در مورد چیه؟ضمنا اکثرا 30 درصد سوالای فیزیک هر ازمونی حفظی+تست خیلی اسونه که با جا گذاری ساده میشه حلشون کرد. شما متن کتاب رو بخونید. انگار دارید روزنامه میخونید ولی با دقت خیلی بیشتر. و بعده خوندن کامل کتاب بیاید کمک درسی رو بخونید و مثالاش رو حل کنید و بعد تستا.
چیزی که من میبینم بحث همینه.
وقتی مفاهیم کلی در دست باشه بقیه چیزا خود به خود حل میشه.از کلاس کنکور و فیلمای الا فعلا حرفی نمیزنم چون بحث اصلی شما کتاب درسی هست. مثلا کتاب درسی رو که میخونید و پیگیری میکنید میبینید که کتاب کمک درسی شما میاد همونا رو میگه ولی با یکم تفاوت و یکم پیچیده تر و کامل تر.