انتخاب رشته دانشگاه ازاد
-
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام کسی انتخاب رشته آزاد کرده من برا سراسری خودم انتخاب کردم ولی امروز ویس آقای افشار گوش کردم دیدم کلا اشتباه شد اگر کسی بلده یا مشاور براش انتخاب کرده راهنمایی کنه -
سلام کسی انتخاب رشته آزاد کرده من برا سراسری خودم انتخاب کردم ولی امروز ویس آقای افشار گوش کردم دیدم کلا اشتباه شد اگر کسی بلده یا مشاور براش انتخاب کرده راهنمایی کنه@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء این همه دانش آموز یکی مشاور نداره یا مشاور براش انتخاب رشته نکرده یا آزاد ثبت نام نکرده؟؟
-
سلام کسی انتخاب رشته آزاد کرده من برا سراسری خودم انتخاب کردم ولی امروز ویس آقای افشار گوش کردم دیدم کلا اشتباه شد اگر کسی بلده یا مشاور براش انتخاب کرده راهنمایی کنه@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء زمان ثبت نام کنکور برا سراسری و با آزمون آزاد هزینه آزاد پرداخت میشه یا الان ت انتخاب رشته باید کارت گرفت
-
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء زمان ثبت نام کنکور برا سراسری و با آزمون آزاد هزینه آزاد پرداخت میشه یا الان ت انتخاب رشته باید کارت گرفت
@Dr-Lila
کاش میرفتین پیش ی مشاور اینقدر به مشکل برنمیخوردین!! -
shima31 والا خواهرم قبلاً پیش ی مشاور معروف رفت تا تبریز همون سال هیچی قبول نشد خاطره خوشی از مشاور ندارم
@Dr-Lila
شاید رتبه ایشون خوب نبودن.الان خودتون میگین اشتباه وارد کردم و........
بهتر از این بود ک بین تردید بمونین و اینقدر مشکل براتون پیش بیاد
مشاور داریم تا مشاور!!!!!! -
@Dr-Lila
شاید رتبه ایشون خوب نبودن.الان خودتون میگین اشتباه وارد کردم و........
بهتر از این بود ک بین تردید بمونین و اینقدر مشکل براتون پیش بیاد
مشاور داریم تا مشاور!!!!!! -
shima31 رتبش ۴۰۰۰بود مشاورم معروف بود ت تبریز حداقل کسی ندیدم بهتر از اون بشناسه در کل من از آقای افشار پرسیدم هنوز جوابی نگرفتم
@Dr-Lila
استاد افشار دیر جواب میدن اگر در کانال پرسش پاسخ سوال پرسیدین