دوست دارین با انجمن آلا همکاری کنین ؟
-
@M-an
سلام
من نمیخوام همیار باشم
اما میخوام کمک کنم .
.
.
اگر میشه
در عربی ... میتونم بهتر از دروس دیگه کمک کنم.
اگر نمیشه
اشکال نداره -
@mashlab ب نظرتون احترام میذارم ولی نگاه کنید اونایی ک پارسال خیلی کمک کردن رتبه برتر نبودن
خودم هیچ
ولی دکتر برنوسی واقعا ترکوند ! دمشم گرم ❤ پس بی انصافیه بگیم رتبه برترا خیییییییلی بیشتر میتونن کمک کنن
ک البته قطعا وجودشون خیلی مفید میتونه باشه
من خودم از همیار معین خیلی کمک گرفتم
و یه خانوم دکتر به اسم sahba البته اگه اشتباه نکنم چون دقیق یادم نیست@dr-sobhan دقیقا همینطوره و رتبه برتر بودن معادله اموزش دهنده ی خوب بودن نیست و کسی که رتبه نیست دلیل هم نیس که سوادش حتی کم باشه و نتونه در حد لازم برا بچه ها چیزیو ارائه کنه و این یه استعداده که بشه مطلبیو قشنگ منتقل کرد و باید فرهنگ سازی بشه و رو دیدگاه بچه ها کار بشه تا بعضی چیزارو اصلاح کنن تو ذهنشون و بدونن که چیز خوبو هرکیم که میگه باید فوری یاد بگیرن تا سودشو ببینن.
ممنونم که دیدگاهتون روشنه اقا صبحان♡ -
@M-an
سلام
من نمیخوام همیار باشم
اما میخوام کمک کنم .
.
.
اگر میشه
در عربی ... میتونم بهتر از دروس دیگه کمک کنم.
اگر نمیشه
اشکال نداره -
-
@M-an کسی با من مصاحبه نکرد...یعنی اومدن برا مصاحبه ولی اون موقع من کار داشتم...بعد هم که بهشون پیام دادم جوابی ندادن...!!!
-
-
@M-an کسی با من مصاحبه نکرد...یعنی اومدن برا مصاحبه ولی اون موقع من کار داشتم...بعد هم که بهشون پیام دادم جوابی ندادن...!!!
-
@M-an در دوست دارین با انجمن آلا همکاری کنین ؟ گفته است:
@m-bahrami1378
تاپیک مربوط به چیه ؟
گزینش برای گروه همیار هااهاااا ببخشید مثه اینکه سوالم بی مربوط بود
-
mariia
اتفاقا خیلی منتظر شما بودن
حتما با تاخیر چند روزه پیام دادین چون ادمینی که به شما پیام دادن چند روز نیستناین پست پاک شده! -
mariia
اتفاقا خیلی منتظر شما بودن
حتما با تاخیر چند روزه پیام دادین چون ادمینی که به شما پیام دادن چند روز نیستن@M-an خب حالا من چکار باید کنم...؟؟
-
@M-an اوکی..
-
سلام به دوستان خوب آلایی
خب فرآیند انتخاب رشته کنکور 97 هم رو به اتمام هست
امیدوارم همگی نتایج دلخواه خودتون رو کسب کنید
یا حتی اگه لازمه دوباره براش تلاش کنید و برسید
شاید چشمتون به برچسب زیر کنار اسم دوستان آلایی خورده باشه !

گروه همیارهای آلا دانشجویان و دانش آموزان آلایی هستن که تصمیم گرفتن به دوستان آلایی تو درس هاشون کمک کنن
شما دوستان هم اگر تمایل به پیوستن به این گروه دارین اینجا بهمون اطلاع بدین
مطابق گذشته از دوستان داوطلب مصاحبه گرفته میشه و منتخبین اعلام میشنجا داره همین جا از همیار های خوبمون تشکر کنیم :)
همین طور از @dr-sobhan , @Dr-Bernosi حسابی تشکر کنیم که فعالیت بیشتری داشتن و وقت بیشتری برای دوستان خودشون گذاشتن :rose:ما قول همکاری با @dr-sobhan رو برای امسال هم گرفتیم :)
موفق و سربلند باشید
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
خیرین-کوچک-دریا-دل
ادمین@m-an
منم میتونم همیار شم😢؟
-
بله من برای همکاری آمادم
تمام فرمول ها سال اول فیزیک دهم تجربی را در چند ورق جمع بندی کردم
-
@m-an
منم میتونم همیار شم😢؟
فاطمه رحیمی
دروس عربی زبان ادبیات در قسمت ترجمه و قرابت معنایی و درس زمین شناسی معارف تا حدودی در حل مسائل ریاضی میتونم کمکشون کنم
در دیگر مواردم با توجه به سوال بلد باشم جواب میدم😕 -
سلام امیدوارم خوب باشین منم میتونم کمک کنم🙂🤞
-
سلام امیدوارم خوب باشین منم میتونم کمک کنم🙂🤞
خانوم دکتر آینده دهقان
سلام خدمت دوستان عزیز
جای تقدیر و تشکر داره که شما قصد کمک به دوستانتون رو دارید اما یه نگاه به تاریخ تاپیک و آخرین پیام خانم مدیر بندازید......
برای سه سال قبله
فکر نکنم دیگه همیار بخوان اگر بخوان حتما اعلام می کنند.