کمککک:تجربیم چطوری روانشناسی آزاد انتخاب کنم؟
-
درود.من تجربیم و راستش چند روزه میبینم ما کنکوریهای غیر انسانی بدجوری سردرگم شدیم.
1:ما میتونیم رشته ی روانشناسی با آزمون رو انتخاب کنیم یا فقط اجازه داریم بدون آزمون بزنیم؟
2:اگر من بخوام روانشناسی هم با آزمون و هم بدون آزمون بزنم کافیه کارت با آزمون بخرم و در گروه انسانی انتخاب رشته کنم؟
ممنون -
-
سلام من اطلاع درستی ندارم ولی پیشنهاد میکنم یه سر برین کانال آقای امیرمحمد دهقان banad_ir همایش انتخاب رشته دانشگاه آزاد گذاشتن سوالم میتونین بپرسین
آیدی کانال هم مجبورم برای کمک بزارم :smiling_face_with_smiling_eyes: شرمنده یه وقت اسپم نشه -
سلام
رشته روانشناسی فرقی نداره چه رشته ای باشی من خودم از تجربی با آزمون رفتم این رشته 😐
قانون جدیدی اومده ؟😳😶فااطمه در کمککک:تجربیم چطوری روانشناسی آزاد انتخاب کنم؟ گفته است:
سلام
رشته روانشناسی فرقی نداره چه رشته ای باشی من خودم از تجربی با آزمون رفتم این رشته 😐
قانون جدیدی اومده ؟😳😶یکی از دوستام رفته کارت بدون آزمون خریده بعد موقع انتخاب رشته فکر کرده روان شناوره و میتونه رشته ی خودش یعنی ریاضی رو تیک بزنه! اما به محض زدن متوجه شده باید تیک میزده انسانی!! و الا هم نمیتونه برگرده عقب و کارتش هم سوخت شده.
-
فااطمه در کمککک:تجربیم چطوری روانشناسی آزاد انتخاب کنم؟ گفته است:
سلام
قانون جدیدی اومده ؟😳😶یکی از دوستام رفته کارت بدون آزمون خریده بعد موقع انتخاب رشته فکر کرده روان شناوره و میتونه رشته ی خودش یعنی ریاضی رو تیک بزنه! اما به محض زدن متوجه شده باید تیک میزده انسانی!! و الا هم نمیتونه برگرده عقب و کارتش هم سوخت شده.
@dr-Irani در کمککک:تجربیم چطوری روانشناسی آزاد انتخاب کنم؟ گفته است:
فااطمه در کمککک:تجربیم چطوری روانشناسی آزاد انتخاب کنم؟ گفته است:
سلام
والا تا پارسال که از هر رشته ای میتونستی بری روانشناسی یا رشته هایی جز رشته های مادر مثلا رشته مادر تجربی پزشکی داروسازی و پیراپزشکی هست که فقط از تجربی میشه رفت وتمام رشته های دیگه ای که در تجربی هستو از هر رشته ای میتونی بری و فرقی نداره با آزمون باشه یا بدون آزمون.
نمیدونم والا انگار قانون جدیدی دراومده که ازش اطلاع ندارم 😕
جالب بود برام 😄 -
سلام من اطلاع درستی ندارم ولی پیشنهاد میکنم یه سر برین کانال آقای امیرمحمد دهقان banad_ir همایش انتخاب رشته دانشگاه آزاد گذاشتن سوالم میتونین بپرسین
آیدی کانال هم مجبورم برای کمک بزارم :smiling_face_with_smiling_eyes: شرمنده یه وقت اسپم نشهElimoon در کمککک:تجربیم چطوری روانشناسی آزاد انتخاب کنم؟ گفته است:
آیدی کانال هم مجبورم برای کمک بزارم :smiling_face_with_smiling_eyes: شرمنده یه وقت اسپم نشهلطف کردید فقط ایشون یک کم از دستم عصبانی شدن.معلوم بود تجربه ای در انتخاب رشته ی بدون آزمون ندارن.مدام میگفتن رشته ی شناوره و فرقی نداره چی بزنم.طبق گفته ی دوستان ،در با آزمون فرقی نداره اما در بدون آزمون باید بزنیم انسانی.