جمع بندی در تابستان
-
والا از 15 تیر شروع کردم و هرچقدر تونستم خوندم مدرسه قبلیم هم کلاس تابستونی نذاشتن و مدرسه جدیدی که رفتم چند هفته ای واقعا عالی کار کردن منتهی به خاطر ی سری مشکلات تمومش کردن ...بیشتر من از برنامه آزمون های آزمایشی شرکت میکنم عقبم ...ترس اصلیم این مدرسست که اگر این یک ماه هم بود عالی میشد 😢 به نظرتون شانسم کم شده با این توضیحات که دادم ؟ اصلا وضعیتم چطور ؟
-
والا از 15 تیر شروع کردم و هرچقدر تونستم خوندم مدرسه قبلیم هم کلاس تابستونی نذاشتن و مدرسه جدیدی که رفتم چند هفته ای واقعا عالی کار کردن منتهی به خاطر ی سری مشکلات تمومش کردن ...بیشتر من از برنامه آزمون های آزمایشی شرکت میکنم عقبم ...ترس اصلیم این مدرسست که اگر این یک ماه هم بود عالی میشد 😢 به نظرتون شانسم کم شده با این توضیحات که دادم ؟ اصلا وضعیتم چطور ؟
XxCrepsleyxX
شانستون کم نشده تا اخر راه یادتون باشه که شانستون به تلاشتون بستگی داره -
ممنون که کمک کردید 🙌
-
ممنون که کمک کردید 🙌
XxCrepsleyxX
بچه ها رو تگ کنید همیارا تگ کنید تا تاپیکتون دیده شه
یه @ بذارید بعد بنویسید دانش آموزان و همیار و... -
ممنون که کمک کردید 🙌
XxCrepsleyxX یه توصیه بکنم
اگه به زمان باقی مونده فک کنی با این دید که اولویتهام چیان خیلی خوبه
ولی اینکه میرسم و میشه و این داستانا فقط انرژیتو کم میکنه
الان اگه تصمیم بگیری و یاعلی بگی و راه بیفتی هرچقدم عقب باشی خود تلاش انگیزه تو بالا میبره
ذهنتو درگیر میشه یا نمیشه نکن
ما فقط باید تلاش کنیم
تلاش با برنامه
حتی به نظرم اونی که بیبرنامه تلاش میکنه خیلی خیلی جلوتر از اونیه که برنامه میریزه ولی عمل نمیکنه
همه عالی و بدون نقص نخوندن تا الان
همه هم دست رو دست نذاشتن
اصلا مگه ما میدونیم تهش چی میشه؟
کارخودتو بکن فقط -
ممنون 🙌
-
-
اگه صرفا انگیزشی نیست جزئی تر بپرسین دوستان کمک کنن راجع به مباحث ضروری و اینطور چیزا
-
ببخشید ی سوال دارم اینکه اون دسته از افرادی که نتونن کل دهم و یازدهم جمع کنن تو تابستون موفقیتشون به قولی نابود یا کم میشه ؟!😐
XxCrepsleyxX
نه همچین چیزی نیست
برای چیزی که پیش نیومده نشین غصه بخور
فلنتلاشتو بکن تا اخر شهریور -
سلام
خیر درست نیست.این حرفای کلی و غیر منطقی و عجیب و غریب غالبا اشتباه هستن
موفقیت بستگی به کل مسیر شما تا کنکور داره نه صرفا اولش و نه صرفا اخرش... -
الان من میخوام بدونم مدرسم که برنامش برا ی ماه آینده به هم خورد و من بیشتر از اول تابستون خودم خوندم مشکل پیش نمیاد ؟ چون که مثلا الان من حرکت شناسی و... فیزیک 3 رو هیچی نمیدونم و تمرکزم رو برنامه آزمون آزمایشیم گذاشتم که هدفش جمع بندی عمومی یازدهم و تخصصی های دهم و یازدهم ...الان اونایی که دوازدهم میخونن ی خرده موفقیتشون فکر میکنم بیشتر نه ؟! لپ کلام آقا من از اول برنامه داشتم و کم کم پیشرفت کردم ولی نمیدونم چرا چند رو قاطی کردم 😐😐😂😂 عجب شعری
-
در ضمن همونم بخوام مبحث به مبحث بگم خب ی خرده طولانی میشه ولی عقبم از ی طرف میگن باید تموم کنی از ی طرف ی کسای دیگه میان میگن نه و این فکر خطرناک ! کسی خواست دقیق کمکم کنه بگه ریز ریز مباحثی که عقب و یا خوندم و در کل برناممو براش بفرستم 🙌🙌
-
-
XxCrepsleyxX منم مثل توهسم اولا همش نا امید بودم .اولا اصلا فکر نکن عقبی بعدش سعی کن ب دیگران فکر نکنی بعضی ده ویازده رو تموم کردن بدون کیفت مهم کیفیته ن کمیت. موفق باشی