جمع بندی در تابستان
-
ممنون 🙌
-
-
اگه صرفا انگیزشی نیست جزئی تر بپرسین دوستان کمک کنن راجع به مباحث ضروری و اینطور چیزا
-
ببخشید ی سوال دارم اینکه اون دسته از افرادی که نتونن کل دهم و یازدهم جمع کنن تو تابستون موفقیتشون به قولی نابود یا کم میشه ؟!😐
XxCrepsleyxX
نه همچین چیزی نیست
برای چیزی که پیش نیومده نشین غصه بخور
فلنتلاشتو بکن تا اخر شهریور -
سلام
خیر درست نیست.این حرفای کلی و غیر منطقی و عجیب و غریب غالبا اشتباه هستن
موفقیت بستگی به کل مسیر شما تا کنکور داره نه صرفا اولش و نه صرفا اخرش... -
الان من میخوام بدونم مدرسم که برنامش برا ی ماه آینده به هم خورد و من بیشتر از اول تابستون خودم خوندم مشکل پیش نمیاد ؟ چون که مثلا الان من حرکت شناسی و... فیزیک 3 رو هیچی نمیدونم و تمرکزم رو برنامه آزمون آزمایشیم گذاشتم که هدفش جمع بندی عمومی یازدهم و تخصصی های دهم و یازدهم ...الان اونایی که دوازدهم میخونن ی خرده موفقیتشون فکر میکنم بیشتر نه ؟! لپ کلام آقا من از اول برنامه داشتم و کم کم پیشرفت کردم ولی نمیدونم چرا چند رو قاطی کردم 😐😐😂😂 عجب شعری
-
در ضمن همونم بخوام مبحث به مبحث بگم خب ی خرده طولانی میشه ولی عقبم از ی طرف میگن باید تموم کنی از ی طرف ی کسای دیگه میان میگن نه و این فکر خطرناک ! کسی خواست دقیق کمکم کنه بگه ریز ریز مباحثی که عقب و یا خوندم و در کل برناممو براش بفرستم 🙌🙌
-
-
XxCrepsleyxX منم مثل توهسم اولا همش نا امید بودم .اولا اصلا فکر نکن عقبی بعدش سعی کن ب دیگران فکر نکنی بعضی ده ویازده رو تموم کردن بدون کیفت مهم کیفیته ن کمیت. موفق باشی