هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@miladsaeedi
معلومه که خوشم نمیاد ولی کی تو رو نصیحت کرد که یهویی می پری وسط و جو میدی ؟@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miladsaeedi
معلومه که خوشم نمیاد ولی کی تو رو نصیحت کرد که یهویی می پری وسط و جو میدی ؟به سلامت با رفتنت خوشحال میشیم هنوز حرف زشتی که قبلا زدی یادمه....
-
@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miladsaeedi
معلومه که خوشم نمیاد ولی کی تو رو نصیحت کرد که یهویی می پری وسط و جو میدی ؟به سلامت با رفتنت خوشحال میشیم هنوز حرف زشتی که قبلا زدی یادمه....
@miladsaeedi
حرف زشت کی زدم؟
به تو حرف گفتم؟ -
@miladsaeedi
حرف زشت کی زدم؟
به تو حرف گفتم؟@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miladsaeedi
حرف زشت کی زدم؟زشته اینجا بگم بیا پی وی بجورم بهت بگم
-
@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miladsaeedi
حرف زشت کی زدم؟زشته اینجا بگم بیا پی وی بجورم بهت بگم
@miladsaeedi
پی وی من مسدود نیست پیام بده ببینم چی به چیه -
oooooooo
ای فامیل دور
این باید فیلسوف یا دانشمند میشد -
oooooooo
ای فامیل دور
این باید فیلسوف یا دانشمند میشد -
اصلا ایده ی تودلی ایده ی خوبیه،شما میگید جای تل رو گرفته،من میگم بهتر ک گرفته،اگر نباشه همینا میرن توی گروه های تل،اونوقت کدوم بهتره؟ی محیط سالم یا اون؟
-
اصلا ایده ی تودلی ایده ی خوبیه،شما میگید جای تل رو گرفته،من میگم بهتر ک گرفته،اگر نباشه همینا میرن توی گروه های تل،اونوقت کدوم بهتره؟ی محیط سالم یا اون؟
-
revival
ترشی میخوری دیگه
نخوری ی چیزی میشی تو :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
revival
خب چه کاریه تو هیچ کدوم نرید -
revival
ترشی میخوری دیگه
نخوری ی چیزی میشی تو :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival
ترشی میخوری دیگه
نخوری ی چیزی میشی تو :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat::smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
ای فرزندان آدم
همانطوری که تو دلی ۱ پر شد و بعد ۲ رو به حداکثر خودش رسوندیم
تو دلی ۳ نیز ماندگار نیست و خواهد رفت :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
این رفتار ماست ک در خاطر میماند
@دانش-آموزان-آلاء