هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
همچین سوالایی طرح میکنم 
 -چند مولکول از مولکول های زیر جزء ترکیبات آلی هستند؟
 • پیش ماده ی آنزیم کاتالاز
 • همه ی گازهای تولید شده در روده ی بزرگ
 • عامل بیماری ذات الریه
 • همه ی محصولات فتوسنتز1)1 2)2 3)3 4)4 خوبه؟ 
 از صفحه ی اول سوال طرح میکنم تا صفحه اخر فصل = |@A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همچین سوالایی طرح میکنم 
 • عامل بیماری ذات الریه
 از صفحه ی اول سوال طرح میکنم تا صفحه اخر فصل = |یک???? 
- 
@A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همچین سوالایی طرح میکنم 
 • عامل بیماری ذات الریه
 از صفحه ی اول سوال طرح میکنم تا صفحه اخر فصل = |یک???? @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همچین سوالایی طرح میکنم 
 • عامل بیماری ذات الریه
 از صفحه ی اول سوال طرح میکنم تا صفحه اخر فصل = |یک???? بله 
- 
همچین سوالایی طرح میکنم 
 • عامل بیماری ذات الریه
 از صفحه ی اول سوال طرح میکنم تا صفحه اخر فصل = |@A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همچین سوالایی طرح میکنم 
 • عامل بیماری ذات الریه
 از صفحه ی اول سوال طرح میکنم تا صفحه اخر فصل = |بهتر نیست تو سوالای فصل اول سوال ترکیبی نباشه؟ 
 مثلا بعدش ک فصل دو رو استارت زدین ؛ اونُ با فصل یک ترکیب کنید و این طوری پیش برید...
- 
@zahra-m1999 
 زهرااااااااااااااا:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
- 
@Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: واهی یاد زیست خوانی افتادم  آره منم یاد دکتر برنوسی افتادم 
 ایشونم ی زمانی سوال طرح میکرد ن؟
- 
@zahra-m1999 
 زهرااااااااااااااا:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 
 زهرااااااااااااااا:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:جونم امضا      
- 
@A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همچین سوالایی طرح میکنم 
 • عامل بیماری ذات الریه
 از صفحه ی اول سوال طرح میکنم تا صفحه اخر فصل = |بهتر نیست تو سوالای فصل اول سوال ترکیبی نباشه؟ 
 مثلا بعدش ک فصل دو رو استارت زدین ؛ اونُ با فصل یک ترکیب کنید و این طوری پیش برید...@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همچین سوالایی طرح میکنم 
 • عامل بیماری ذات الریه
 مثلا بعدش ک فصل دو رو استارت زدین ؛ اونُ با فصل یک ترکیب کنید و این طوری پیش برید...خب دیگه همه پشت کنکورین و همه با این چیزای ساده آشنا هستن دیگه 
- 
@Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: واهی یاد زیست خوانی افتادم  آره منم یاد دکتر برنوسی افتادم 
 ایشونم ی زمانی سوال طرح میکرد ن؟@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: واهی یاد زیست خوانی افتادم  آره منم یاد دکتر برنوسی افتادم 
 ایشونم ی زمانی سوال طرح میکرد ن؟ارع  
- 
@zahra-m1999 
 زهرااااااااااااااا:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 
 زهرااااااااااااااا:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:جدی?!!(  
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همچین سوالایی طرح میکنم 
 • عامل بیماری ذات الریه
 مثلا بعدش ک فصل دو رو استارت زدین ؛ اونُ با فصل یک ترکیب کنید و این طوری پیش برید...خب دیگه همه پشت کنکورین و همه با این چیزای ساده آشنا هستن دیگه @A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همچین سوالایی طرح میکنم 
 • عامل بیماری ذات الریه
 مثلا بعدش ک فصل دو رو استارت زدین ؛ اونُ با فصل یک ترکیب کنید و این طوری پیش برید...خب دیگه همه پشت کنکورین و همه با این چیزای ساده آشنا هستن دیگه همه آشنا نیستن... 
 خیلی صفرِ صفرن
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: واهی یاد زیست خوانی افتادم  آره منم یاد دکتر برنوسی افتادم 
 ایشونم ی زمانی سوال طرح میکرد ن؟ارع  @Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: واهی یاد زیست خوانی افتادم  آره منم یاد دکتر برنوسی افتادم 
 ایشونم ی زمانی سوال طرح میکرد ن؟ارع  یادش بخیر  
- 
مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 
 زهرااااااااااااااا:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:جونم امضا      @Zohre-Nowrouzi  
- 
@Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: واهی یاد زیست خوانی افتادم  آره منم یاد دکتر برنوسی افتادم 
 ایشونم ی زمانی سوال طرح میکرد ن؟ارع  یادش بخیر  @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: واهی یاد زیست خوانی افتادم  آره منم یاد دکتر برنوسی افتادم 
 ایشونم ی زمانی سوال طرح میکرد ن؟ارع  یادش بخیر  تو کیستی؟ 
- 
@Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: واهی یاد زیست خوانی افتادم  آره منم یاد دکتر برنوسی افتادم 
 ایشونم ی زمانی سوال طرح میکرد ن؟ارع  دکتر 
 @Dr-Bernosi
- 
مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 
 زهرااااااااااااااا:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:جدی?!!(  @zahra-m1999 نچ:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️