هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:

بیبن لا مصبوحالا من گذاشتم حذف کردم بعدشم حق داشتم 😂😂😂😂شما هم پاککنید
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:

بیبن لا مصبوحالا من گذاشتم حذف کردم بعدشم حق داشتم 😂😂😂😂شما هم پاککنید
خخخ
-
:neutral_face:
-
@njzamin نوبتم شد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
واسه امتحان فیزیک نهاییه
10 روز مونده
میشه نوسانو نخوند
اون چهار فصل اخر رو خوند فقطgooli77 نوسان که اسونه
-
gooli77 نوسان که اسونه
-
:neutral_face: :neutral_face:
-
@njzamin نوبتم شد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
واسه امتحان فیزیک نهاییه
10 روز مونده
میشه نوسانو نخوند
اون چهار فصل اخر رو خوند فقط -
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-m1999
۱سال:neutral_face:کلا تایپ هم نکنید 😶😶😶
-
:neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:
-
واسه امتحان فیزیک نهاییه
10 روز مونده
میشه نوسانو نخوند
اون چهار فصل اخر رو خوند فقطgooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
واسه امتحان فیزیک نهاییه
10 روز مونده
میشه نوسانو نخوند
اون چهار فصل اخر رو خوند فقطمعلومه که نمیشه 10 روز مونده به جایی که این جا وقتونو تلف کنید و شکلک بزارید بشینید خوب بخونید ! نوسانو نخونید توی موج صوت الکترو هم کمی ممکنه بلنگید
-
gooli77 اوم ن بابا موج که وقت گیر تره
-
gooli77 مرد شمایی!!!
-
gooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
واسه امتحان فیزیک نهاییه
10 روز مونده
میشه نوسانو نخوند
اون چهار فصل اخر رو خوند فقطمعلومه که نمیشه 10 روز مونده به جایی که این جا وقتونو تلف کنید و شکلک بزارید بشینید خوب بخونید ! نوسانو نخونید توی موج صوت الکترو هم کمی ممکنه بلنگید
-
gooli77 مرد شمایی!!!
MOHAMMAD80 ممنون:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-