هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: زهره لالا داره شما ها چی؟ من که تازه بیدار شدم @Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: زهره لالا داره شما ها چی؟ من که تازه بیدار شدم خوشا بحالت 
- 
ثامن در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: زهره لالا داره شما ها چی؟ نو خواب چرا 
- 
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: زهره لالا داره شما ها چی؟ لالالالا زهره لالا 
 لالالالالایی
      بچه میخوابی     ؟ ؟@Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: زهره لالا داره شما ها چی؟ لالالالا زهره لالا 
 لالالالالایی
      بچه میخوابی     ؟ ؟:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: 
- 
یک شبی پروانگان جمع امدند در مضیفی طالب شمع امدند 
- 
ثامن در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ثامن در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miladsaeedi خیلی شادینااا بخنددددددددددد نمیاد یکی پیدا کن بگو قلقلکت بده 
 مثل فردای ما تو خونه از موقع نماز صبح قلقلک شروع میشه

- 
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: زهره لالا داره شما ها چی؟ من که تازه بیدار شدم خوشا بحالت @Zohre-Nowrouzi همچنین 
- 
ثامن در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Zohre-Nowrouzi بخوابین اینجا خلوت میشه .منم حوصلم سر میره ن باو خلوت نداریم 
 یکم دگ نوشابه اینا میان شلوغ میکنن@Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ثامن در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Zohre-Nowrouzi بخوابین اینجا خلوت میشه .منم حوصلم سر میره ن باو خلوت ندارم 
 یکم دگ نوشابه اینا میان شلوغ میکننیس 
- 
ثامن در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Zohre-Nowrouzi بخوابین اینجا خلوت میشه .منم حوصلم سر میره ن باو خلوت نداریم 
 یکم دگ نوشابه اینا میان شلوغ میکنن
- 
چون گرفت اتش ز سر تا پای او سرخ شد چون اتشی اعضای او 
- 
ثامن در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miladsaeedi همه لالاالا باشه 
 آلا لالا
 لالالالایی
 آلا خوابیده...     
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Zohre-Nowrouzi تو بری شمدونیا دق میکنن   اواااا    چراااا چراااا 
- 
نمیدونم چرا من اینقد از مولانا خوشم میاد 
- 
اکسید گشتیم و سوختیم 
 بس که فیزیک و شیمی آموختیمهی اسید و باز دعوا می کنند خاک عالم بر سر ما می کنند 
      @miladsaeedi اسید و باز همو خنثی میکنن 
- 
@miladsaeedi اسید و باز همو خنثی میکنن @Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miladsaeedi اسید و باز همو خنثی میکنن واکنش نمکی شدنه 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️