هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@HadiDoaei در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  من برفتم زیست بخونم بای من برفتم زیست بخونم بایبخون سوالتو بیار انجمن (: 
 موفق باشی 
- 
سلام ... 
- 
فریب تربیت باغبان مخور ای گل 
 که اب می دهد اما گلاب می گیردMOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فریب تربیت باغبان مخور ای گل 
 که اب می دهد اما گلاب می گیردشعر زیباست هر چند ک در مثال مناقشه نیست اما خب هر موجودی یه کمالی داره (: مثلا کمال گوسفند قربونی شدن و کمال انسان ، آدم شدن !!و کمال گل چیده شدن و لذت بردن (: پس گل با تبدیل شدن به گلاب به کمال میرسه ((: 
- 
سلام ... 
- 
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فریب تربیت باغبان مخور ای گل 
 که اب می دهد اما گلاب می گیردشعر زیباست هر چند ک در مثال مناقشه نیست اما خب هر موجودی یه کمالی داره (: مثلا کمال گوسفند قربونی شدن و کمال انسان ، آدم شدن !!و کمال گل چیده شدن و لذت بردن (: پس گل با تبدیل شدن به گلاب به کمال میرسه ((: @نوشابه        صحیح صحیح
- 
سلام ... @stick-man سلامی گرمی هوا 
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @stick-man 
 سلام (: به فروم خوش اومدیممنون 
 ولی بودم قبلا هم
- 
@Zohre-Nowrouzi    خیلی مهم بود واقعا خیلی مهم بود واقعا
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @stick-man 
 سلام (: به فروم خوش اومدیممنون 
 ولی بودم قبلا هم
- 
@Zohre-Nowrouzi    خیلی مهم بود واقعا خیلی مهم بود واقعا
- 
- 
@Zohre-Nowrouzi خیلی واقعا 
- 
 نوشابه جان ادبیاتت خوبه ماشالله نوشابه جان ادبیاتت خوبه ماشالله
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: زهره خسته اس  زهره خسته نباشه ..  تازه پشه زهره رو نیش زد  الان حرف بد بزنید لهتون میکنم  
- 
MOHAMMAD80 اگه نظری دارین بگین اگه نع لطفا الکی ایموجی نفرستین      @dr-f-sh فازتون؟ 
- 
@Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: زهره خسته اس  ببین ژست خستگی نگیر یا برو بخواب یه گوشی رو بزار کنار بخواب یا هم برو بیرون یه آب بزن دست و صورتت بیا تو بازم بخواب  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️