هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
بعضیا هم دقیق بر عکس چیزی که گفتم مثل بعضیا
ایشش:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: -
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایشش:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:مث من
#متفاوت باشیمSenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایشش:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:مث من
#متفاوت باشیمعععععععععععععععععع مگه اومدی توو:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
-
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@A-K
ینی نمیخوای شرکت کنی یا شرایط جوری هست ک نمیتونی شرکت کنی ؟خب چرا پس چیزی نمیگی ؟ برا این ؟ @A-K
نمیتونم
@A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@A-K
ینی نمیخوای شرکت کنی یا شرایط جوری هست ک نمیتونی شرکت کنی ؟خب چرا پس چیزی نمیگی ؟ برا این ؟ @A-K
نمیتونم
خب ببین مزیت آزمون رفتن شبیه سازی شرایط هست و رتبه ترازی که بهت میده که البته رتبه و ترازش از بس تقلب میشه کشکن
عصر آزمون ها سوالای قلم چی رو سایت کنکور میزاره شما اگه با برنامه قلم چی پیش بری میتونی عصرجمعه یا صبح شنبه آزمون رو توی خونه شبیه سازی کنی (: هیچ مشکلی هم پیش نمیاد (: -
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
#متفاوت باشیمعععععععععععععععععع مگه اومدی توو:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
-
-
rose77 سینگل اینجا نسشته:|
-
دسم خورد ب چشم خاهر زادم اینم همش چششو میبنده باز مکنه فک کنم ی چیزی اذیتش مکنه من چکار کنم
MATAN بوسش کن
-
@A-K چندمی؟