IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
مرور زیست
-
سلام خواستم ببینم برا مرور زیست شناسی روشی هست
من هر گفتار یک ساعت طول میکشه .تا مرور کنمایا هر روز باید مرور کنم
من تو هر مرور درسنامه گفتار کتاب کمک درسی {گاج میکرو} بهد کتاب اصلی و بعد جزوه اقای موقاری رو می خو نملطفا راهنمایی کنید .
ممنون از راهنمایی های قبلی@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
M.an
بهاره
masoud
@njzamin
romisa
sahba
@نوشابه
revival
@Dr-Bernosi
@dr-sobhan
D.fateme.r
0_1534831491928_Avazak.ir-Line42.gif
@YASSI-_
@unbreakable
Dr.Saraaa
joy
mohammadhassan
NEGAARINN
golnaar
Zahra M
@faezeh-r
rose77@Zohre-Nowrouzi
_MILAD_marzi.m
blue
negwin
NEGAARINN
@GOLNARR
@DR-moein
فاطمه
EHSAN75
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@حامیان-آلاء
@ادمین -
به نظرم سعی کن با تست پوششی این کار رو انجام بدی
-
YAZDAN 0
سلام
من به طور کلی برات میگم ک چطوری بخونی زیستو ک موندگاری بیشتری داشته باشه تو ذهنت :
اول که فیلم رو دیدی و خوب فهمیدی چی به چیه و جزوه ت رو کامل کردی
میری سراغ تست های آموزشی که کتاب تست گاج میکرو برای این کار مناسبه و بخش به بخش جدا شده و پاسخ هاش تشریحی و مناسب برای یادگیریه
وقتی تستی رو بلد نبودی ولش نکن یا روش یکم فکر کن تا به نتیجه برسی و بالاخره ی گزینه رو انتخاب کنی
و یا برو از توی خود کتاب زیست ( از آخر کتاب تست نه ها ) خود کتاب زیست !! پیدا کن اون بخشی رو که ازش تستو داری و بعد بخونش اینطوری میتونی به این تسط تو کتاب برسی که بدونی که کجاها تست خیزه و مهمه و تو مرور هات بیشتر بخونی
و اما برای مرور کردن میتونی جلسات اول مرور رو درس های روز قبل رو مرور کنی تا به آخر هفته برسی
بعد جمعه ها کل هفته رو ی بار مرور کن
از هفته دوم میتونی از روی حاشیه نویسی های کتابت یا جزوه ای که به طور خلاصه نوشتی مرور کنی
اگر زیست رو توی ۱ ماه ۳ بار به عقب برگردی و مرور کنی خونده هات رو کافیه
مرورت نباید یکجا باشه پخشش میکنی برای روز های هفته که درس میخونی روزانه ۴۵-۶۰ دقیقه رو به مرور اختصاص بدی میتونی برسی و حداقل ۳ بار زیستتو مرور کنی
نوع مرور هم به خودت بستگی داره ...
یعنی میتونی مرور هاتو از اول داشته باشی یا بخش های خوانده شده تایم مطالعاتی قبلت رو
منکه خودم مرور رو از اول میکنم یعنی مثلا وقتی زیست بخش ۴ هستم و دارم میخونم
مرور کردنم تو فصل ۲ هست یعنی مرور من ۲ فصل از خوندنم عقبه ...
و این مرور رو حداقل ۲ بار در ماه باید انجام بدی
اینا همش پیشنهاد بود و خودت میوتونی تصمیم نهایی رو بگیری
موفق باشی -
این پست پاک شده!
-
سلام آزمون آزمایشی شرکت میکنید؟
-
این فیلم استاد پازوکی پارسال فک کنم از کانال تلگرام آلا سیوش کردم کلا برا زیسته
http://s8.picofile.com/file/8335371584/video_2017_04_23_18_20_52.mov.html -