هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
mahoor 
 اگه قدرت نه گفتن بالایی داری برو کتابخونه
 درهرصورت اگه شرایط خونه مساعده خونه ارجحیت داره
- 
هعی خدای من 
- 
mahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mahoor کاش اسم من ماهور بود  سارا قشنگه ک...(: 
 اونی ک اسمو ازش اقتباس کردم الان تو اوکراین پزشکی میخونه هیچم قشنگ نیس  سالی دوازده ما ناراضی  
 خوشگله باور کن باور نمی کنم  SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mahoor کاش اسم من ماهور بود  سارا قشنگه ک...(: 
 اونی ک اسمو ازش اقتباس کردم الان تو اوکراین پزشکی میخونه هیچم قشنگ نیس  سالی دوازده ما ناراضی  
 خوشگله باور کن باور نمی کنم  حالا گلیه نتن  ان شاءالله درست میشه ان شاءالله درست میشه  
- 
هعی خدای من 
- 
mahoor  :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mahoor کاش اسم من ماهور بود  سارا قشنگه ک...(: 
 خوشگله باور کن باور نمی کنم  حالا گلیه نتن  ان شاءالله درست میشه ان شاءالله درست میشه  
- 
mahoor  :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mahoor  :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:به من گفتی تجدیدی؟؟؟ 
 اگه فردا بیست و پنج صدم کم بگیرم سر این موج منفی تو بوده 
- 
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mahoor  :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:به من گفتی تجدیدی؟؟؟ 
 اگه فردا بیست و پنج صدم کم بگیرم سر این موج منفی تو بوده mahoor جان ؟:|به شما نگفتم فک کنم 
- 
mahoor جان ؟:|به شما نگفتم فک کنم 
- 
mahoor دینی تجدید اورده بودی ن؟:| 
- 
mahoor دینی تجدید اورده بودی ن؟:| MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mahoor دینی تجدید اورده بودی ن؟:|        
 نع!
 امتحاناتو نرفتم الان باهاس بدمشون 
- 
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mahoor دینی تجدید اورده بودی ن؟:|        
 نع!
 امتحاناتو نرفتم الان باهاس بدمشون mahoor  اها خسته نباشی خدا قوت پهلوان اها خسته نباشی خدا قوت پهلوان
- 
- 
@zahra-m1999 ممنون شما خوبی؟ 
- 
mahoor  اها خسته نباشی خدا قوت پهلوان اها خسته نباشی خدا قوت پهلوان
- 
mahoor فردا چ امتحانی داری؟:|: 
- 
mahoor فردا چ امتحانی داری؟:|: 

ردپا
ردپا

️