هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@zahra-m1999    هوم؟ هوم؟
- 
SenatOr  یچی بگم؟ یچی بگم؟
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 نخیر باید بعدش تشکر میکردی  والا والا وا خب تو دلی حرفش بود ، مرسی     
- 
SenatOr  یچی بگم؟ یچی بگم؟MOHAMMAD80 بله؟ 
- 
@zahra-m1999    هوم؟ هوم؟MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999    هوم؟ هوم؟یه شکلک تعجب گذاشتید پرسیدم چی گفتید هیچی 
 بعدشم چند تا شکلک
 بحث درمورد سن وسال
 ناراحت شدن داشت !؟؟؟ !؟؟؟
- 
MOHAMMAD80 بله؟ SenatOr  وارد بحثتون بشم نمیگین فضولم؟ وارد بحثتون بشم نمیگین فضولم؟
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999  باید یاد بگیری خودت.تا کی من گوشزد کنم آخه باید یاد بگیری خودت.تا کی من گوشزد کنم آخه سارا ااااا میگم تشکر کردم تو دلی 
- 
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999    هوم؟ هوم؟یه شکلک تعجب گذاشتید پرسیدم چی گفتید هیچی 
 بعدشم چند تا شکلک
 بحث درمورد سن وسال
 ناراحت شدن داشت !؟؟؟ !؟؟؟@zahra-m1999  ناراحت نشدم قلبم خرابه زود میشکنه ناراحت نشدم قلبم خرابه زود میشکنه
- 
SenatOr  وارد بحثتون بشم نمیگین فضولم؟ وارد بحثتون بشم نمیگین فضولم؟MOHAMMAD80 بفرمایید  
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 ماشالا.اصن نگرفتی من چی گفتم  !؟؟؟ذهنم درگیره      کلی فکر باهم رژه میره کلی فکر باهم رژه میره
 در حال انجام چند کارم
- 
@zahra-m1999  ناراحت نشدم قلبم خرابه زود میشکنه ناراحت نشدم قلبم خرابه زود میشکنهMOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999  ناراحت نشدم قلبم خرابه زود میشکنه ناراحت نشدم قلبم خرابه زود میشکنه     نمی دونستم، متاسفم نمی دونستم، متاسفم
 الان دیگه شکسته نیست؟؟؟
- 
MOHAMMAD80 بفرمایید  SenatOr  وللش دخالت نمیکنم وللش دخالت نمیکنم
- 
تو دلی:خیلی بده یهو ادم غصه دار میشه:/ 
 مثه پتک له میکنه قلبتو!!
 اه!@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تو دلی:خیلی بده یهو ادم غصه دار میشه:/ 
 مثه پتک له میکنه قلبتو!!
 اه!:/ماهور !؟؟ خوبم (: 
 بدم میاد از شکل ناراحتیا کلا(:

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

؟؟؟!
؟؟؟!