هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Zohre-Nowrouzi نه بابا محل بوووق به ادم نمیده :neutral_face: :expressionless_face:
نگا یه گروه بساز دوتاشونو بنداز اون تو درم ببند بیا بیرون تا مشکلاتشونو حل کنن😐جلو در همسایه زشده
SenatOr
@faezeh-r -
@Zohre-Nowrouzi نه بابا محل بوووق به ادم نمیده :neutral_face: :expressionless_face:
نگا یه گروه بساز دوتاشونو بنداز اون تو درم ببند بیا بیرون تا مشکلاتشونو حل کنن😐جلو در همسایه زشده
SenatOr
@faezeh-r -
@Zohre-Nowrouzi تو خصوصی دعوا میکنن اینجا میان یه تیکه میندازن میرن:face_with_tears_of_joy: :neutral_face:
Zahra M وااای گفتی😂😂😂
-
revival
دقیقا میخواستم همینو بگم:expressionless_face: -
@Zohre-Nowrouzi تو خصوصی دعوا میکنن اینجا میان یه تیکه میندازن میرن:face_with_tears_of_joy: :neutral_face:
مث اون مثله ک میگفت زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن😂😂
حل میشه همه چی بازم باهم دوست میشن😂 -
سوء تفاهمه....
باهم دوست میشن...
چشم حسودای پلاستیکی شور بود😐😂😂 -
الانم هیچکی بهشون اهمیت نده😑😂
من تا اطلاع ثانوی شما دوتا رو تحریم میکنم،نمیشناسم و جواب نمیدهم:neutral_face: -
الانم هیچکی بهشون اهمیت نده😑😂
من تا اطلاع ثانوی شما دوتا رو تحریم میکنم،نمیشناسم و جواب نمیدهم:neutral_face:revival
بابا ترامپ 😂😂😂 -
مث اون مثله ک میگفت زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن😂😂
حل میشه همه چی بازم باهم دوست میشن😂 -
-
@A-K مرکز بهبودی وترک اعتیاد تاپیک بغلیه😐😂
-
@Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
این تاپیک اعتیاد آوره
تازع فهمیدی؟
من چند روزه اومدم این جا
-
@Zohre-Nowrouzi دستت درد نکنه:face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: الان ما ابلهیم!
-
@Zohre-Nowrouzi دستت درد نکنه:face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: الان ما ابلهیم!
مگه ایننننا زنو شوهر روانننی😐😑😂😂😂😂 صرب المثلعههههه 😂