هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@faezeh-r
اره فارسی نداره
انگلیسی هم نداره
فقط اینطوریه :face_with_tears_of_joy:@DR-moein چرا اینجوری میشه گفت هاااااا
گرد و غبار دلم شسته نمیشه ......:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: پوووووووف :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اولدوم گولمک دن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@DR-moein چرا اینجوری میشه گفت هاااااا
گرد و غبار دلم شسته نمیشه ......:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: پوووووووف :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اولدوم گولمک دن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@faezeh-r
برو باو
این از زمین تا آسمون فرق داره با امضای من
این همه تحریف :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
گرد و غبار دلم شسته نمیشه ......:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: پوووووووف :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اولدوم گولمک دن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
گرد و غبار دلم شسته نمیشه ......:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: پوووووووف :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اولدوم گولمک دن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:چه خوشگل😀
گرد و غبار دلم شسته نمیشه...
مرسی فائزه❤ -
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
گرد و غبار دلم شسته نمیشه ......:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: پوووووووف :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اولدوم گولمک دن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:چه خوشگل😀
گرد و غبار دلم شسته نمیشه...
مرسی فائزه❤ -
@faezeh-r
برو باو
این همه تحریف :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@faezeh-r
برو باو
این همه تحریف :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:😐خب خودتون بگین
-
@faezeh-r
برو باو
این همه تحریف :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@DR-moein خب چیهههه همون میشه دیگه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: حتما باید بگم دود؟:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:یا مه؟
-
@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@faezeh-r
برو باو
این همه تحریف :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:😐خب خودتون بگین
mahoor
مه (استعاره از غم و اندوه و... از اینجور حرفا )درونم تموم نمیشه ... -
mahoor
mahoor
ب هر حال خز شد دیگ برم عوض کنم
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:😐خب قبل رفتن خز رو تعریف کنین😐
-
@نوشابه
یخ :face_with_thermometer: :confused_face: -
@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:😐خب قبل رفتن خز رو تعریف کنین😐