هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 

- 
@نوشابه شما چرا درجه همیاری ندارید؟ ؟ 
- 
@نوشابه شما چرا درجه همیاری ندارید؟ ؟ این پست پاک شده!
- 
@نوشابه شما چرا درجه همیاری ندارید؟ ؟ 
- 
- 
چرا چت باکس پیام جدیدُ نمیاره  
- 
چرا چت باکس پیام جدیدُ نمیاره  
- 
@نوشابه نمیشه 
 پیام اخرش رو تو اون قسمتی ک همه چت هام هس میبینم اما وقتی چت اونُ باز میکنم نیست 
- 
@نوشابه نمیشه 
 پیام اخرش رو تو اون قسمتی ک همه چت هام هس میبینم اما وقتی چت اونُ باز میکنم نیست @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه نمیشه 
 پیام اخرش رو تو اون قسمتی ک همه چت هام هس میبینم اما وقتی چت اونُ باز میکنم نیست متاسفم  چون پاکش کرده ((((: چون پاکش کرده ((((:
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه نمیشه 
 پیام اخرش رو تو اون قسمتی ک همه چت هام هس میبینم اما وقتی چت اونُ باز میکنم نیست متاسفم  چون پاکش کرده ((((: چون پاکش کرده ((((:@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه نمیشه 
 پیام اخرش رو تو اون قسمتی ک همه چت هام هس میبینم اما وقتی چت اونُ باز میکنم نیست متاسفم  چون پاکش کرده ((((: چون پاکش کرده ((((:صحیح  
- 
28 روزِ عضو شده فقط دو تا بازدید نمایه داره کامنت و اعتبارش صفره ، به نظر شما چ مشکلی داره ک هر هشت ساعت ی بار فالو میده بعد آن فالو میکنه؟  
- 
28 روزِ عضو شده فقط دو تا بازدید نمایه داره کامنت و اعتبارش صفره ، به نظر شما چ مشکلی داره ک هر هشت ساعت ی بار فالو میده بعد آن فالو میکنه؟  
- 
- 
@نوشابه  ! !
- 
@D-fateme-r 
 بر خیز و مخور غم جهان گذران 
 چه اهمیت دارد گاه اگر میروید قارچ های غربت 
 ربطش رو خودت متوجه شو(:
 سلام؛mahoor ماهور خوبی؟  
- 
mahoor ماهور خوبی؟  
- 
فعلا مسدود باش تا ببینم چی میشه  
- 
@نوشابه  ! !@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه  ! ! دیونه ک نیست طرف چرا نمیاد منو دنبال کنه ؟ دیونه ک نیست طرف چرا نمیاد منو دنبال کنه ؟ 
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه  ! ! دیونه ک نیست طرف چرا نمیاد منو دنبال کنه ؟ دیونه ک نیست طرف چرا نمیاد منو دنبال کنه ؟ @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه  ! ! دیونه ک نیست طرف دیونه ک نیست طرفاینو مطمئن نیستم ): 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️