هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: هر کی خواست بره ، حداقل به مدت یه هفته یا بیشتر یا همیشه یا..... 
 حتما خداحافظی کنه بعد بره
 بی خداحافظی هیچوقت نرید......
 @همهنع بری دگ نیای یهو حال میده  @Zohraam در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: هر کی خواست بره ، حداقل به مدت یه هفته یا بیشتر یا همیشه یا..... 
 @همهنع بری دگ نیای یهو حال میده   
 #حالگیری ممنوع 
- 
سلام دوستان 
- 
@Zohraam در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: هر کی خواست بره ، حداقل به مدت یه هفته یا بیشتر یا همیشه یا..... 
 #حالگیری ممنوع romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Zohraam در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: هر کی خواست بره ، حداقل به مدت یه هفته یا بیشتر یا همیشه یا..... 
 #حالگیری ممنوع  بذا برم شمعدونیا دق کنن از دوریم بذا برم شمعدونیا دق کنن از دوریم 
- 
- 
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Zohraam در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: هر کی خواست بره ، حداقل به مدت یه هفته یا بیشتر یا همیشه یا..... 
 #حالگیری ممنوع  بذا برم شمعدونیا دق کنن از دوریم بذا برم شمعدونیا دق کنن از دوریم 
- 
برای کتب کمک درسی یازدهم به نظرتون سیرتاپیاز بخرم خوبه یا میکرو؟ 
- 
@m-gholami در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: برای کتب کمک درسی یازدهم به نظرتون سیرتاپیاز بخرم خوبه یا میکرو؟ چندمید ؟ 
- 
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه ماکرامانی  اکثرا عاشق ماکارونی هستن  من متنفرم ... آیا کسی هست ک مرا یاری کند ؟ من متنفرم ... آیا کسی هست ک مرا یاری کند ؟ 
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه ماکرامانی  اکثرا عاشق ماکارونی هستن  من متنفرم ... آیا کسی هست ک مرا یاری کند ؟ من متنفرم ... آیا کسی هست ک مرا یاری کند ؟ @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه ماکرامانی  اکثرا عاشق ماکارونی هستن  من متنفرم ... آیا کسی هست ک مرا یاری کند ؟ من متنفرم ... آیا کسی هست ک مرا یاری کند ؟ بچگیم بدم میاومد الان حس خاصی بش ندارم   

ردپا
ردپا

️
️ ️
️