سوال از شما پاسخ از ما
-
farbod 0 در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
برای کنکور میخوام...فیزیک پیش دانشگاهی و سوم...اگه کلیپ آموزشی باشه که چه بهتر
خب اگ زیاد قوی نیستی اول فیلمای اقای کازرانیان رو ببین بعد اقای طلوعی....اگ هم قوی هستی اقای طلوعی ......
-
@dr-sogand-77 در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
این تاپیک هنوزم فعاله یعنی به سوالات جواب میدین؟
از دانش آموزا هرکی بدونه میگه
-
عرض سلام داریم خدمتتون
از این لحظه تمام سوالات مشاوره ای که شما عزیزان بپرسید رو تیم مشاوره ای ما جواب میدن حداکثر زمان پاسخگویی 24 ساعت خواهد بود.
خبرای خیلی خوبی در راههسر به زیر و سربلند باشید
مشاور اسماعیلیbehnam_esmaeeli سلام سوال مشاوره ای داشته باشیم اینجا باید بپرسیم ؟
آقای اسماعیلی پاسخ میدن ؟ -
عرض سلام داریم خدمتتون
از این لحظه تمام سوالات مشاوره ای که شما عزیزان بپرسید رو تیم مشاوره ای ما جواب میدن حداکثر زمان پاسخگویی 24 ساعت خواهد بود.
مشاور اسماعیلیbehnam_esmaeeli سلام وقتتون بخیر خیلی متشکرم بابت خدمات خیرانتون ولی سایتتون خیلی گنگه.خیلی درهم برهمه.سخت میشه کار کرد. الن من مشاوره درسی میخوام کی جواب میده .کجا جواب میده .چی به چیه اصلا
-
behnam_esmaeeli سلام سوال مشاوره ای داشته باشیم اینجا باید بپرسیم ؟
آقای اسماعیلی پاسخ میدن ؟ -
عرض سلام داریم خدمتتون
مشاور اسماعیلیbehnam_esmaeeli سلام من ۱۲ تجربی هستم از تیر شروع کردم ولی تو مرداد نتونستم درس بخونم الان هم نصف درستی دهم رو خوندم میخوام تا وسطای شهریور تموم کنم و بعد برم سراغ ۱۱ چی گار کنم
-
-
عرض سلام داریم خدمتتون
مشاور اسماعیلی -
سلام روزتون بخیر
من سال 96 کنکور دادم و تو دانشگاه سراسری روزانه قبول شدم
میخواستم بدونم که میشه کنکور 98 شرکت کنم؟
بدون این که انصراف بدم؟ -
سلام من کنکوری رشته تجربی سال ۹۹ هستم و باید تو این تابستون دهم و یازدهم م ببندم میخوام فیلمای الا رو ببینم و با اونا پیش برم ولی دقیقا نمیدونم باید کدوم فیلم ها رو ببینم یه سری فیلم که واس هر درس و عادی درس میدن و یه سری از فیلما هم صفر تا صد هر درسه میشه رهنمایی کنین که باید همه فیلمار و ببنیم نکته بردارم یا برای جمع بندی فقط صفر تا صد هر درسو ببینم کافیه