هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
بی واهمه
بی واهمه
بی واهمه
بی واهمه
بی واهمه
بی واهمه
بی واهمه
بی واهمه
بی واهمه
بی واهمه
.
.
. -
@Zohraam در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یعنی تا حس نکنم از گشنگی دارم میمیرم نمیرم سمت غذا ..شمام اینجوری هسدین؟😭
اره
-
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
از خودم درنیاوردم :///من این همه خلاقیت ندارم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
:/
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
از خودم درنیاوردم :///من این همه خلاقیت ندارم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
:/
هوم؟ :/
-
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ms96sad96
خب بگو چیشده ؟ :/هیچی فقط از دنیا دلگیرم همین
دارم اینجا پیش شما ها درد و دل میکنم 😔😔😔😔😔ms96sad96 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ms96sad96
خب بگو چیشده ؟ :/هیچی فقط از دنیا دلگیرم همین
دارم اینجا پیش شما ها درد و دل میکنم 😔😔😔😔😔همه از دنیا دلگیرن باهاش سخت و زرهی برخورد کن حل میشه :|
-
@M-an
سلام
ممنون
شما خوبید؟ -
mohammadhassan راس میگم خب :/خلاقانه بود:///فقط این موردم نبود اونجاییم که گفتین حقیقتا تعجب میکنم عالی بود😂😂😂😂😂
-
mohammadhassan راس میگم خب :/خلاقانه بود:///فقط این موردم نبود اونجاییم که گفتین حقیقتا تعجب میکنم عالی بود😂😂😂😂😂
-
negaarin :neutral_face: آره منم تقریبن پوکر فیس شده بودم
قانع کننده بود:neutral_face:@fateme_mlh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
negaarin :neutral_face: آره منم تقریبن پوکر فیس شده بودم
قانع کننده بود:neutral_face:😂😂😂😂😂😂😂😂
mohammadhassan میبینید😂😂😂 -
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@M-an
من داغونم ولی سعی میکنم نشون ندم
بعضی موقع تظاهر به خوبی هم خوبه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
negaarin
فک کنم عینکت پیدا شده از این جمله ها اینقد خندیدی 😐 وگرنه هیچ توجیه دیگه ای نداره 😂@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
negaarin
فک کنم عینکت پیدا شده از این جمله ها اینقد خندیدی 😐 وگرنه هیچ توجیه دیگه ای نداره 😂نه پیدا نشده😢😢😢😢کل دنیا رو دنبالش گشتم :///قبل از اینکه عینک رو بخرم یه بار رفتم قنادی کیک خریدم:////
حتی دیروز به اون قنادیه هم سر زدم گفتم عینکمو اینجا جا نذاشتم :/