هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ms96sad96 نگین این حرفو😕
درست میشه همه چیزآخه من با یکی از دوستانم یه شوخی ای کردم بعد یه اتفاقی برام افتاد رفتم بیمارستان بعد گوشیم نداشتم بعدش که اومدم نه بهم محل میزاره نه میزاره بهش توزیع بدم اون شوخیم رو جدی گرفته حتی برای یه بارم شده بهم فرصت نمیده منم از عذاب وجدان دارم نابود میشم فقط یه چند لحظه به حرفم گوش بده چه اتفاقی افتاده حل میشه ولی نمیده 😔😔😔😔😔😔
ms96sad96 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ms96sad96 نگین این حرفو😕
درست میشه همه چیزآخه من با یکی از دوستانم یه شوخی ای کردم بعد یه اتفاقی برام افتاد رفتم بیمارستان بعد گوشیم نداشتم بعدش که اومدم نه بهم محل میزاره نه میزاره بهش توزیع بدم اون شوخیم رو جدی گرفته حتی برای یه بارم شده بهم فرصت نمیده منم از عذاب وجدان دارم نابود میشم فقط یه چند لحظه به حرفم گوش بده چه اتفاقی افتاده حل میشه ولی نمیده 😔😔😔😔😔😔
صبر کنید بعد چند روز آروم که شد باهاش حرف بزنید
-
ms96sad96 نگین این حرفو😕
صبر کنید بعد چند روز آروم که شد باهاش حرف بزنید
@SOBHAN-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ms96sad96 نگین این حرفو😕
صبر کنید بعد چند روز آرم که شد باهاش حرف بزنید
سه روزه که دارم سعی میکنم بهش توزیع بدم ولی نمیدونم چرا انقد بهش برخورده که یه چند لحظه حاضر نیست گوش بده جریان چی بوده منم عذاب وجدان گرفتم چون نمیزاره رفع کدورت کنم نمیدونم چیکار کنم
😔😔😔😔 -
@Zohraam در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یعنی تا حس نکنم از گشنگی دارم میمیرم نمیرم سمت غذا ..شمام اینجوری هسدین؟😭
اره
@SOBHAN-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Zohraam در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یعنی تا حس نکنم از گشنگی دارم میمیرم نمیرم سمت غذا ..شمام اینجوری هسدین؟😭
اره
دگ احساس ضعف کردم واقعا
-
@Zohraam خوشبحالت :face_with_tears_of_joy: من انقد تنبلم اون موقع هم نمیرم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: مامانم میاره ..یا داداش کوشولوم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Zohraam خوشبحالت :face_with_tears_of_joy: من انقد تنبلم اون موقع هم نمیرم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: مامانم میاره ..یا داداش کوشولوم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ن دگ میرم فشار اورده 😂
-
@M-an
دارم همین کارو میکنم
دارم سعی میکنم بهشون فقط لبخند بزنم -
@SOBHAN-1999
این حقیقت را که سعادتمان تا چه اندازه به شادی و شاد بودنمان تا چه اندازه به سلامت ما بسته است آنگاه می فهمیم که تفاوت تاثیر شرایط و رنجوری ما را اندوهگین و هراسان کرده است مقایسه می کنیم
وقتی به یه چیزی اصرار کنی و بهت بگه کارت بیهودست :confused_face: :confused_face:
بدون از اول بازیچه بودی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
وقتی به یه چیزی اصرار کنی و بهت بگه کارت بیهودست
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@SOBHAN-1999
این حقیقت را که سعادتمان تا چه اندازه به شادی و شاد بودنمان تا چه اندازه به سلامت ما بسته است آنگاه می فهمیم که تفاوت تاثیر شرایط و رنجوری ما را اندوهگین و هراسان کرده است مقایسه می کنیم
دقیقا
ولی به خاطر بعضی چیزا آدم دلگیر میشه
میشه گفت بدون دلیل شاد بود و حالت خوب باشه ولی نمیشه گفت بدون دلیل نارات باشی -
روز خوش:face_with_tears_of_joy:
-
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:neutral_face:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
هیچ چیز سنگین تر از بهای غرور شکسته نیست:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
revival
قربانتمن دیگه واقعا رفتم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
فعلا