هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
revival میدونم :/
کلا گفتم :/
کسی نگفت بامنی :/
نمیتونی هم اصن با من بوده باشی :/ والا :/
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
کلا میگم .... دلیل نمیشه اگه کسی اومد اینجا نوشت ینی حتما تو چت خصوصیش اتفاقی افتاده ....
طرز فکر اشتباه بود همین ... خواستم اگاه سازی کنم :)) *) -
revival :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: من کلا چیزی بهم گفته باشی هم ناراحت نمیشم ...:face_with_tears_of_joy: دارم کلا میگم کاری نداشته باش بزار بچه ها راحت باشن
فهمیدم الان بهت برخورده حرفم :/ چون لایکم نمیکنی :/ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
revival :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: من کلا چیزی بهم گفته باشی هم ناراحت نمیشم ...:face_with_tears_of_joy: دارم کلا میگم کاری نداشته باش بزار بچه ها راحت باشن
فهمیدم الان بهت برخورده حرفم :/ چون لایکم نمیکنی :/ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته اگف
فهمیدم الان بهت برخورده حرفم :/ چون لایکم نمیکنی :/ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بر نخورده،خوشم ازشون نیومد ک like(دوست داشتن)بزنم پاشون😑همین😑
عاقا ول کن😑😂
-
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته اگف
فهمیدم الان بهت برخورده حرفم :/ چون لایکم نمیکنی :/ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بر نخورده،خوشم ازشون نیومد ک like(دوست داشتن)بزنم پاشون😑همین😑
عاقا ول کن😑😂
revival :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: باش :face_with_tears_of_joy:
نگرفته بودم که الانم ول کنم :expressionless_face: :face_with_rolling_eyes:
اصن بیخیال :/ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یعنی فقط باید سکوت کرد ... :/
الله اکبر ... :/ماشین تعلیمی رو انداختی تو جدول ؟ 😐😂😂
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یعنی فقط باید سکوت کرد ... :/
الله اکبر ... :/ماشین تعلیمی رو انداختی تو جدول ؟ 😐😂😂
نه بابا خدا نکنه :face_with_tears_of_joy:
-
mohammadhassan سلام
چرا؟ :/@zedtwo سلام، هیچی تموم شد رفت :/
-
_Mohammad_reza_
سلام :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: -
_Mohammad_reza_
سلام :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:f r سلام |:
-
f r سلام |:
_Mohammad_reza_ خوبین؟:unamused_face:
-
_Mohammad_reza_
سلام :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
_Mohammad_reza_
سلام :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:پس خائن داشت تو رو لایک میکرد ما رو نه؟!😶😑😂
-
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
_Mohammad_reza_
سلام :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:پس خائن داشت تو رو لایک میکرد ما رو نه؟!😶😑😂