هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
یعنی بمیرمم سوار موتور نمیشم هیچوقت.
-
SenatOr اره مث اینکه هوشیاره حرفم میتونه بزنه
حالا ببینیم بعدا چی میشه
مرسی از همه :smiling_face_with_open_mouth:mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
SenatOr اره مث اینکه هوشیاره حرفم میتونه بزنه
حالا ببینیم بعدا چی میشه
مرسی از همه :smiling_face_with_open_mouth:خوشحال شدم.ان شالله هر چ زودتر حالشون خوب شه
-
mohammadhassan
من بازم یه مشکلی(سوالی) دارم ://
عب نداره الان بپرسم؟ :// -
@YASSI-_ ببخشید چیزی شده ؟
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
حقیقتش میخوام رنگی بنویسم
هی امتحان میکنم
نمیشهببخشید
-
mohammadhassan
من بازم یه مشکلی(سوالی) دارم ://
عب نداره الان بپرسم؟ ://negaarin بفرمایید
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
حقیقتش میخوام رنگی بنویسم
هی امتحان میکنم
نمیشهببخشید
@YASSI-_ خواهش میکنم
فک کردم کسی دیگه داخل اکانته همش داره مینویسه -
@YASSI-_ خواهش میکنم
فک کردم کسی دیگه داخل اکانته همش داره مینویسهmohammadhassan
ن خودمم
-
negaarin بفرمایید
mohammadhassan
بازم نمیتونم عکس پروفایلمو عوض کنم، بار قبل گفتین کروممو آپدیت کنم درست میشه، و شد... الان بازم همونطوری شده، چیکار کنم؟ -
mohammadhassan
بازم نمیتونم عکس پروفایلمو عوض کنم، بار قبل گفتین کروممو آپدیت کنم درست میشه، و شد... الان بازم همونطوری شده، چیکار کنم؟negaarin
میگه عوض شد ولی تغییر رو نمیبینین یا چی؟ -
negaarin
میگه عوض شد ولی تغییر رو نمیبینین یا چی؟mohammadhassan
نه، ارور میده که حجمش باید کمتر از دویستو خورده ای باشه، حجم عکس من صد و بیست کیلوبایته، ولی بازم ارور میده، هر عکس دیگه ای رو هم امتحان میکنم ارور میده -
mohammadhassan
نه، ارور میده که حجمش باید کمتر از دویستو خورده ای باشه، حجم عکس من صد و بیست کیلوبایته، ولی بازم ارور میده، هر عکس دیگه ای رو هم امتحان میکنم ارور میدهnegaarin اگه عکس شخصی نیست میتونید اینجا بفرستید؟
یا به من؟ -
mohammadhassan
نه، ارور میده که حجمش باید کمتر از دویستو خورده ای باشه، حجم عکس من صد و بیست کیلوبایته، ولی بازم ارور میده، هر عکس دیگه ای رو هم امتحان میکنم ارور میدهnegaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
نه، ارور میده که حجمش باید کمتر از دویستو خورده ای باشه، حجم عکس من صد و بیست کیلوبایته، ولی بازم ارور میده، هر عکس دیگه ای رو هم امتحان میکنم ارور میدهاگه عکس شخصی نمبود لطفا برام بفرستید.
اگرم شخصیه یه عکس دیگه که شخصی نباشه و مشکل داشته باشید باهاش رو برام بفرستید. -
%(#ff0000)[یاسسمین]
-
%(#ff0000)[یاسسمین]
-
خخخخخخ
شد