هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
|آروم باشید عزیزای من هیچی نیست فقط دارید وارد مرحله اشتباه زنی میشید آروم باشید و همونجوری که رفتید برگردید  
- 
Vezra یه چیز بگم اونم اینکه نمک دریا و صنعتی فرقی ندارن چون هر دو سدیم کلریدن فقط چون نمک دریا املاح هم داره استفاده میکنن 
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  حس میکنم همتون یه کیسه نمک کنارتونه هی میخوابید برمیگردید حس میکنم همتون یه کیسه نمک کنارتونه هی میخوابید برمیگردید من البته سرمشو وصل کردم به خودم من البته سرمشو وصل کردم به خودمنه من شبا تو دریا میخوابم 
 نمکش طبیعی و غنی تره  
- 
بهرام که گور میگرفتی همه عمر 
 دیدی که چگونه گور بهرام گرف
 خیام
- 
@Miladsaeedi اب روان پاکه 
- 
@Miladsaeedi اب روان پاکه 
- 
@Miladsaeedi اب روان پاکه @Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Miladsaeedi اب روان پاکه ولی دیگه خشک شدن گرد و خاک آلودس 
- 
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Miladsaeedi اب روان پاکه ولی دیگه خشک شدن گرد و خاک آلودس @Miladsaeedi نفهمیدم چی میگی 
- 
Vezra یه چیز بگم اونم اینکه نمک دریا و صنعتی فرقی ندارن چون هر دو سدیم کلریدن فقط چون نمک دریا املاح هم داره استفاده میکنن @i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Vezra یه چیز بگم اونم اینکه نمک دریا و صنعتی فرقی ندارن چون هر دو سدیم کلریدن فقط چون نمک دریا املاح هم داره استفاده میکنن فرق دارن ک 
 من از زبون یه دکتر شنیدم اینو
 توضیح داد قشنگ
 ک نمیدونم نمک صنعتی باعث یه بیماری قلبی اینا میشه ولی نمک دریا ن و...
- 
اون حرف مال زمانی بود که فوق آلودگی مال یه پسر بچه در حال رفع حاجت سر رود بود نه الان که دارن فاضلابو خالی میکنن @i-sorna زنگ بزنیم مکارم؟ 
- 
@i-sorna زنگ بزنیم مکارم؟ 
- 
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Vezra یه چیز بگم اونم اینکه نمک دریا و صنعتی فرقی ندارن چون هر دو سدیم کلریدن فقط چون نمک دریا املاح هم داره استفاده میکنن فرق دارن ک 
 من از زبون یه دکتر شنیدم اینو
 توضیح داد قشنگ
 ک نمیدونم نمک صنعتی باعث یه بیماری قلبی اینا میشه ولی نمک دریا ن و...

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

گجنیز خوش :))
 گجنیز خوش :))