ب دادم برسید
-
دوستان من خیلی با جبرواحتمال مشکل دارم .راهنماییم کنید ک چیکار کنم نظام قدیمم
:disappointed_but_relieved_face:
-
-
دوستان من خیلی با جبرواحتمال مشکل دارم .راهنماییم کنید ک چیکار کنم نظام قدیمم
:disappointed_but_relieved_face:
delaram7897
واسه جبر و احتمال به نظرم با کتاب خیلی سبز بخونی توضیح روونی داره و حتما تمرین های کتاب رو مطالعه کنی چون بسیاری از نکته های جبر و احتمال از تمرین های کتابه
و درس کل برای دروس تخصصی مخصوصا ریاضیات فقط و فقط تمرین میتونه کمک کنه:) -
delaram7897
واسه جبر و احتمال به نظرم با کتاب خیلی سبز بخونی توضیح روونی داره و حتما تمرین های کتاب رو مطالعه کنی چون بسیاری از نکته های جبر و احتمال از تمرین های کتابه
و درس کل برای دروس تخصصی مخصوصا ریاضیات فقط و فقط تمرین میتونه کمک کنه:)Mahsa Ss
خیلی سبزهم دارم ولی بدم میاد بخونم نمیدونم چیکار کنم کلا با جبر مشکل دارم شاید روش خوندنم اشتباست -
Mahsa Ss
خیلی سبزهم دارم ولی بدم میاد بخونم نمیدونم چیکار کنم کلا با جبر مشکل دارم شاید روش خوندنم اشتباستdelaram7897 وقتی یه درسی رو دوست نداری پیشنهادم اینه که واسه ی بازه ی دو هفته ای ( بین دو تا آزمون) روی اون درس تمرکز بیشتری بکنی و وقت بیشتری براش بزاری
اگر از اون درس نتیجه ی نسبتا خوبی بگیری خودش یه نوع تشویق میشه برای اینکه حداقل دیگه از اون درس بدت یاد و کم کم بهتر بشی
فقط میتونم بگم اگر درصد خوبی کسب نمیکنی توی سعی و تلاش های اولت انتظار رسوندن صفر به صد رو نداشته باش و وقتی درصدت رو تونستی به حدود پنجاه برسونی اون موقع از خودت انتظارای بالاتری داشته باش:) -
delaram7897 وقتی یه درسی رو دوست نداری پیشنهادم اینه که واسه ی بازه ی دو هفته ای ( بین دو تا آزمون) روی اون درس تمرکز بیشتری بکنی و وقت بیشتری براش بزاری
اگر از اون درس نتیجه ی نسبتا خوبی بگیری خودش یه نوع تشویق میشه برای اینکه حداقل دیگه از اون درس بدت یاد و کم کم بهتر بشی
فقط میتونم بگم اگر درصد خوبی کسب نمیکنی توی سعی و تلاش های اولت انتظار رسوندن صفر به صد رو نداشته باش و وقتی درصدت رو تونستی به حدود پنجاه برسونی اون موقع از خودت انتظارای بالاتری داشته باش:)Mahsa Ss
ممنونم اجی