هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
راستی دیشب یه سوال ذهنم در گیر کرده بود 
 فکر می کنید تا چند سالگی تون اینحا بیلید وحرف بزنید ?!!#
 تا کی هم دیگه رو به یاد دارید ??(@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: راستی دیشب یه سوال ذهنم در گیر کرده بود 
 تا کی هم دیگه رو به یاد دارید ??(من از 18 سالگیم اینجام    
- 
سلام  
- 
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 
 من ۷۷سالمه سال تولدتونو میگیدا پس من 81 سالمه پس نه 
 واقعا 77سالمه   من ازتو کوچیکترم  
 76 سالمه          
- 
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام  سلام دکتر جان  دکتر ک نشدیم  
 خوبی؟
- 
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-mg_elf ووو کره ای که زیرنویسش خیلی دیر تر از انگلیسی میاد نه بابا زیرنویس انگلیسی زود میاد برا سریال کره ای 
 اونو ترجمه میکنن فارسی طول میکشه
- 
راستی دیشب یه سوال ذهنم در گیر کرده بود 
 تا کی هم دیگه رو به یاد دارید ??(@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: راستی دیشب یه سوال ذهنم در گیر کرده بود 
 تا کی هم دیگه رو به یاد دارید ??(تا اخر عمرم که به یاد میارم ولی همین روزا کلا میرم 
- 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: راستی دیشب یه سوال ذهنم در گیر کرده بود 
 تا کی هم دیگه رو به یاد دارید ??(من از 18 سالگیم اینجام    فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: راستی دیشب یه سوال ذهنم در گیر کرده بود 
 تا کی هم دیگه رو به یاد دارید ??(من از 18 سالگیم اینجام    فکر می کنی تا کی بمونی مثلا 
 بزار اینجوری بگم فکر میکنید سی سالگی اینجا باشید
 یا 40سالگی ??
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: راستی دیشب یه سوال ذهنم در گیر کرده بود 
 تا کی هم دیگه رو به یاد دارید ??(تا اخر عمرم که به یاد میارم ولی همین روزا کلا میرم @miss-mg_elf در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: راستی دیشب یه سوال ذهنم در گیر کرده بود 
 تا کی هم دیگه رو به یاد دارید ??(تا اخر عمرم که به یاد میارم ولی همین روزا کلا میرم چه حیف  
- 
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-mg_elf اهان منظورم اینکه فیلم های انگلیسی زودتر ترجمه میشن مام انجمن کره ای داریم کارش اینه دیگه  
- 
@miss-mg_elf در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: راستی دیشب یه سوال ذهنم در گیر کرده بود 
 تا کی هم دیگه رو به یاد دارید ??(تا اخر عمرم که به یاد میارم ولی همین روزا کلا میرم چه حیف  @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-mg_elf در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: راستی دیشب یه سوال ذهنم در گیر کرده بود 
 تا کی هم دیگه رو به یاد دارید ??(تا اخر عمرم که به یاد میارم ولی همین روزا کلا میرم چه حیف  اقلا ایموجی ناراحت بزار دختر به این دسته گلی داره میره    
- 
هعی خدا    
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr این برا خودمه کِ    
 زدم به نامم
 سند منگوله دارشم پیشمه   برو اینو تو پستای قبلی من ببین   
- 
جدی گفتما گفتم کی فکر می کنه تا سی سالگی و.. اینجا بیاید یا با دوستای اینجاش ارتباط داشته باشه ??? @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: جدی گفتما گفتم کی فکر می کنه تا سی سالکی و.. اینجا بیاید یا با دوستای اینحاش ارتباط داشته باشه ??? 

- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: جدی گفتما گفتم کی فکر می کنه تا سی سالکی و.. اینجا بیاید یا با دوستای اینحاش ارتباط داشته باشه ??? 
    @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: جدی گفتما گفتم کی فکر می کنه تا سی سالکی و.. اینجا بیاید یا با دوستای اینحاش ارتباط داشته باشه ??? 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️